Bu arada bende nerdeyse aynı tercihleri yapacak gibiyim. Ama ya Felsefe gelirse n'olacak bilmiyorum valla. Hedefim 1 yıl bile kalmadan bitirmek çünkü yaş geçiyor, beklemiyor......... ....

emrahk yazdı:Pardon, ben seni avatarından tanıyorum hep bu yüzden nick'e bakmadan yazmışım![]()
Arkadaşlar o avatar Gülbeyaz'a özel, başkaları değiştirsin lütfen karştırıyorum
![]()
![]()
Bu arada bende nerdeyse aynı tercihleri yapacak gibiyim. Ama ya Felsefe gelirse n'olacak bilmiyorum valla. Hedefim 1 yıl bile kalmadan bitirmek çünkü yaş geçiyor, beklemiyor......... ....
dostum sizin gittiğiniz yerlerde AÖ ama kontenjanlı nasıl olacak ders alacakmısınız yüz yüze ?emrahk yazdı:Evet inşallah İÜ gelir, adı bile yeter...
tebrik ederim seni nereleri tercih ettin .deerrryyaaa yazdı:nihayet bende mezun oldum ösym tercihimide yaptım herkezi tebrik ederim
evet aöf ama bunu biz söylemesek nerden bileeklerki neticede yalan söylemiş olmayızkomikadam yazdı:dostum sizin gittiğiniz yerlerde AÖ ama kontenjanlı nasıl olacak ders alacakmısınız yüz yüze ?emrahk yazdı:Evet inşallah İÜ gelir, adı bile yeter...
tşk ederim bu haber için sanırım ben devamlı gider ders alırımemrahk yazdı:AÖF öğrencilerinin istedikleri bir üniversitede sıralara oturup ders alma hakları var. İstanbul Üniversitesi'nde de olacaktır merak etme...
Haydaa o zaman ne farkı varki günlük gider adam oraya normal kazanmış gibi dersini görür geliremrahk yazdı:AÖF öğrencilerinin istedikleri bir üniversitede sıralara oturup ders alma hakları var. İstanbul Üniversitesi'nde de olacaktır merak etme...
Hangi bölümleri yazdın mihriban arkadaş ?mihriban yazdı:bende tercih yaptm 2 yıllık vede hepsi açıköğretim
Bunu bilmiyorum Faysal. Sitesinde bölüm daha yeni olduğundan detaylı bir açıklama yok...Fays yazdı:Hangi bölümleri yazdın mihriban arkadaş ?mihriban yazdı:bende tercih yaptm 2 yıllık vede hepsi açıköğretim
Bu arada Emrah,İÜ AÖF Coğrafya bölümünden mezun olunca İstanbul Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi yazıyor öyle değil mi ?