İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ

Her Konuda Tartışabilirsiniz
emrahk
Onursal Üye

Re: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ

Mesaj gönderen emrahk » 30 Tem 2011, 12:18

İşte bende bilmiyorum, buna üniversiteler karar veriyor sanırım. Uzaktan eğitim ve eğer Almanca, Fransızca felan olursa o zaman fena..

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 30 Tem 2011, 12:20

ben dersin içeriğine baktım ingilizceymiş :) konularda çok basit. dersin içeriğini görmek için üstüne tıklıyoruz.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 30 Tem 2011, 12:26

İyi ya İngilizce olsun. Bu arada ben ilk bu başlığı açtığımda attığım mail'de sınavlar klasik mi test usulü mü yapılacak? demiştim. Gelen mesajda henüz tam belli değil ama büyük ihtimal AÖF sistemi gibi test usülü olacak demişlerdi. Test usülü olursa çok iyi olur...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 31 Tem 2011, 08:22

emrahk yazdı:İyi ya İngilizce olsun. Bu arada ben ilk bu başlığı açtığımda attığım mail'de sınavlar klasik mi test usulü mü yapılacak? demiştim. Gelen mesajda henüz tam belli değil ama büyük ihtimal AÖF sistemi gibi test usülü olacak demişlerdi. Test usülü olursa çok iyi olur...
büyük ihtimal test usulü olur 5000 kişiye klasik sınav yaptırmak biraz saçma olur gibi.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 31 Tem 2011, 11:32

Evet mantıklısıda bu zaten...

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön