İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ
Re: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ
İşte bende bilmiyorum, buna üniversiteler karar veriyor sanırım. Uzaktan eğitim ve eğer Almanca, Fransızca felan olursa o zaman fena..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
ben dersin içeriğine baktım ingilizceymiş
konularda çok basit. dersin içeriğini görmek için üstüne tıklıyoruz.

İyi ya İngilizce olsun. Bu arada ben ilk bu başlığı açtığımda attığım mail'de sınavlar klasik mi test usulü mü yapılacak? demiştim. Gelen mesajda henüz tam belli değil ama büyük ihtimal AÖF sistemi gibi test usülü olacak demişlerdi. Test usülü olursa çok iyi olur...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
büyük ihtimal test usulü olur 5000 kişiye klasik sınav yaptırmak biraz saçma olur gibi.emrahk yazdı:İyi ya İngilizce olsun. Bu arada ben ilk bu başlığı açtığımda attığım mail'de sınavlar klasik mi test usulü mü yapılacak? demiştim. Gelen mesajda henüz tam belli değil ama büyük ihtimal AÖF sistemi gibi test usülü olacak demişlerdi. Test usülü olursa çok iyi olur...
Evet mantıklısıda bu zaten...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk