2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV İÇİN MAİL ve DİLEKÇE ATALIM [HERKES İÇERİ]
arkadaşlar ben de e mail attım inşallah doğru atmışımdır.
meb bilgi edinme merkezi ne yazdım.inşallah bir an önce olur da kurtuluruz.

- raskolnıkov
- Acemi
emrah bey sizce tercih yapayımmı bnm istedğim üniv yurt dışı kayıtlarıda 12 eylüle kadar sürüyor nedersiniz ek sınav çıkması halinde diplomayı ilk ek sınavda alabiliyorum ne yapmalıyım emrah bey bir yardım edersenız
Arkadaşım seni anlayabiliyorum ama böyle çok önemli bir konuda kimsenin fikrini almamalısın. Bu büyük bir vebal olur. Örneğin ben sana tercih yapma derim, girersin ek sınava mezun olursun arkamdam pek hoş konuşmazsın.raskolnıkov yazdı:emrah bey sizce tercih yapayımmı bnm istedğim üniv yurt dışı kayıtlarıda 12 eylüle kadar sürüyor nedersiniz ek sınav çıkması halinde diplomayı ilk ek sınavda alabiliyorum ne yapmalıyım emrah bey bir yardım edersenız

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
peki ek sınav olursa kayıt yenileme ve ders seçimi ne kadar süre zarfında olur?sınav merkezi direk ankara olrak mı geçer yoksa sınav ili menüsünden biz mi düzenlicez.?
- raskolnıkov
- Acemi
emrahk yazdı:raskolnıkov yazdı:emrah bey sizce tercih yapayımmı bnm istedğim üniv yurt dışı kayıtlarıda 12 eylüle kadar sürüyor nedersiniz ek sınav çıkması halinde diplomayı ilk ek sınavda alabiliyorum ne yapmalıyım emrah bey bir yardım edersenız
Arkadaşım seni anlayabiliyorum ama böyle çok önemli bir konuda kimsenin fikrini almamalısın. Bu büyük bir vebal olur. Örneğin ben sana tercih yapma derim, girersin ek sınava mezun olursun arkamdam pek hoş konuşmazsın.Yani ek sınavın çıkıp çıkmayacağını kimse garanti edemez. Hepimiz çıkar, çıkmalı gibi konuşuruz ama dediğim gibi bir iş gerçekleşene kadar ''kesin'' diye birşey yoktur. Yurtdışında özel okuyacaksan nasıl öğrenci alıyorlar bilmiyorum ama bu yıl yerleşipte mezun olamazsan belki seneye de puanın düşmeden rahat girersin. Bu arada yurtdışı içinde Türkiye'de ÖSYS tercihi yapıldığını bilmiyordum...
HAKLISINIZ EMRAH BEY ARKANIZDAN ÖYLE KONUŞMAMDA BENDE İŞTE ÇARESİZ KALDIM EN SON ÇARE TERCİH YaPACAM BUGUN BAŞKA YOLUM KALMADI EN KÖTÜ İHTİMALLERİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUYORUM 15 NDE SINAV AÇIKLANSA 23 24 NDE SINAVA GİRSEM HADİ EN KÖTÜYÜ ELE ALALIM 29 30 NDA SINAVA GİRSEM 3 EYLULDE AÇIKLASALAR ANKARADA KALSAM HEMEN ÇIKTI BELGESİNİ ALSAM 12 NE KADARDA KAYIT VAR YANİ ŞARTLAR BU DENLİ ZORLU OLSA BİLE BEN KAYITLARA RAHATÇA YETİŞİYORUM.İNŞALLAH ÇIKAR.YURT DIŞI ÜNİV AMA ÖZEL DEĞİL TC DEVLETİ ÜNİVERSİTESİ KIRGIZISTAN RUS DİLİ VE EDEBİYATI.NEYSE EMRAH BEY ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN SORUMA CEVAP YAZDINIZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERM
12 Eylül'e rahat yetişir merak etme. Ek sınav olurda kesin mezun olurum dersen, tercih yapman en mantıklısı görünüyor aslında, Allah hepinizin yardımcısı olsun. İkilemde kalmak çok zor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- raskolnıkov
- Acemi
emrahk yazdı:12 Eylül'e rahat yetişir merak etme. Ek sınav olurda kesin mezun olurum dersen, tercih yapman en mantıklısı görünüyor aslında, Allah hepinizin yardımcısı olsun. İkilemde kalmak çok zor...
teşekkür ederm hocam allah razı olsun birde bnm tercih yapacağım üniversitenini son kayıt tarihi 16 eylülmüş çok büyük bir avantaj bnm için tekrar saolun hocam
Rica ederim, inşallah mezun olup yerleşirsin...raskolnıkov yazdı:emrahk yazdı:12 Eylül'e rahat yetişir merak etme. Ek sınav olurda kesin mezun olurum dersen, tercih yapman en mantıklısı görünüyor aslında, Allah hepinizin yardımcısı olsun. İkilemde kalmak çok zor...
teşekkür ederm hocam allah razı olsun birde bnm tercih yapacağım üniversitenini son kayıt tarihi 16 eylülmüş çok büyük bir avantaj bnm için tekrar saolun hocam
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
arkadaşlar karamsar olmayalım, panik yapmayalım..
o kadar çok talep var ki, bunu görmezden geleceklerini sanmıyorum.
ek sınavın bayram tatili sonrasına kalmasını düşünemiyorum bile, geçen seneki gibi herkes için koşuşturmaca olur.
ek sınav bayram tatilinden önce yapılıp, üni kayıtlarına rahat rahat yetişecekmiş gibi düşünmek istiyorum ben
diğer türlü son günlerde ordan oraya koşuşturacağız demektir, ama yine de yetişir.
olumlu olalım.
ek sınavın bayram tatili sonrasına kalmasını düşünemiyorum bile, geçen seneki gibi herkes için koşuşturmaca olur.

ek sınav bayram tatilinden önce yapılıp, üni kayıtlarına rahat rahat yetişecekmiş gibi düşünmek istiyorum ben

diğer türlü son günlerde ordan oraya koşuşturacağız demektir, ama yine de yetişir.
olumlu olalım.
- raskolnıkov
- Acemi
İNŞALLAH ARKADAŞIM BÜYÜK BİR SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUZ SINAVI MAİL ATIP DİLEKÇE ATIP DURUYORUZice20 yazdı:arkadaşlar karamsar olmayalım, panik yapmayalım..
ek sınavın bayram tatili sonrasına kalmasını düşünemiyorum bile, geçen seneki gibi herkes için koşuşturmaca olur.![]()
ek sınav bayram tatilinden önce yapılıp, üni kayıtlarına rahat rahat yetişecekmiş gibi düşünmek istiyorum ben![]()
olumlu olalım.
- raskolnıkov
- Acemi
Re: 2011 EK SINAV İÇİN MAİL ATALIM [HERKES İÇERİ]
bedirhan yazdı:cok güzel bi siteymiş burası mezun olan bile birbirlerine yardım ediyor.haydi arkadaslar hep beraber ek sınav yapılmasını saglıyalım.
evet hayatımda ilk kez bir foruma üye oldum oda çook hoşuma gitti burda ihtiyacı olanda olmayanda tek yürek yaşadığım sürece bu sitenin takipçisi olacağım benden sonrakı mağdurlar içinde koşturacağım.
yaa arkadaslar hala ses seda cıkmadı ek sınavdan ben iyice panik yapmaya basladım tercihte yaptım üni. kayır yaptıramassam nolacak böylee beni iyice korku sardı
- raskolnıkov
- Acemi
korkma kalbini temiz tut örgün liselerin sınav sonuçları açıklandığı için onlara ek sınav çıktı bizim sınavlar daha açıklanmadı açıklansın 1 2 gün içinde sınav bellı olur sınav ankarada olduğu için 1 2 gündede okunur bizde kayıtlarn son gününe kalmadan hallederz işimizi ben böyle düşünüyorum olacakta inşallahy_yesim yazdı:yaa arkadaslar hala ses seda cıkmadı ek sınavdan ben iyice panik yapmaya basladım tercihte yaptım üni. kayır yaptıramassam nolacak böylee beni iyice korku sardı
2 gündür işlerim vardı şimdi girebildim 
Arkadaşlar sakin olun her sene olduğu gibi bu senede olacaktır. Biz sadece yapmamız gerekeni yapalım yeter...

Arkadaşlar sakin olun her sene olduğu gibi bu senede olacaktır. Biz sadece yapmamız gerekeni yapalım yeter...
insallah arkadasım öyle olur beni panik yapan sey bizim sınav sonuclarınn açıklanması ile üni. kayıtlar arasında cok kısa bir zaman var 1 hafta gibi yetişmeye bilir. bazı arkadaslar sınav sonucları erken açıklanmassa ek sınavı üni. kayıtlardan sonraya kalır dedi oda kötü olur