OKUL VE ORTAÖĞRETİM BAŞARI PUANI BİLGİLERİ HAKKINDA
OKUL VE ORTAÖĞRETİM BAŞARI PUANI BİLGİLERİ HAKKINDA
aşağıdaki bilgiler ne anlama geliyor.okul bana ne kadar puan vermiş?
ORTAÖĞRETİM BAŞARI PUANI 500,000
AOBP-SÖZ 500,000
AOBP-SAY 500,000
AOBP-EA 500,000
ORTAÖĞRETİM BAŞARI PUANI 500,000
AOBP-SÖZ 500,000
AOBP-SAY 500,000
AOBP-EA 500,000
O Şimdi Üniversiteli
Re: OKUL VE ORTAÖĞRETİM BAŞARI PUANI BİLGİLERİ HAKKINDA
okul sana tam puan vermiş yani 75 almışsın
evet çok sağol.bende merak ediyordum.
O Şimdi Üniversiteli
-
- Uzman
bana 434 geldı aobp kaç puan eklemıştır 

Sınav sonuç formunda örneğin, sağda yazan Y-YGS-1 puanından, solda yazan YGS-1 yazan puanı çıkar sana kaç AOBP gelmiş görürsün. Y-YGS alan içi ve dışı olarak ayrı ayrı çıkarma yap alan dışı olunca kaç puan kesilmiş onu da görebilirsin...NewAqePrince yazdı:bana 434 geldı aobp kaç puan eklemıştır
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
500ne oluyo en yüksek 500 mü?
En yüksek 500 puan ama önemli olan ham puana eklenen okul puanı. Yani 500 tam puan alan birinin LYS puanlarına 75 ekleniyor. Bu puan düştükçe yerleştirme puanlarıda düşüyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
benimde obp=381,092
aobp-söz=402,690
aobp-say=390,446
aobp-ea=397,406 sizce iyimi puanlar.çünkü hiç çalışmadan girdim öss ye daha dğorusu çalışamadım.
aobp-söz=402,690
aobp-say=390,446
aobp-ea=397,406 sizce iyimi puanlar.çünkü hiç çalışmadan girdim öss ye daha dğorusu çalışamadım.
arkadaşlar aobp hesaplama nasıl acaba diploma notunu falan mı çarpıyoruz bir sayıya falan bilen var mı
hiç bilen yok mu arkadaşlaralper03 yazdı:arkadaşlar aobp hesaplama nasıl acaba diploma notunu falan mı çarpıyoruz bir sayıya falan bilen var mı
AOBP hesaplamak çok karşık bir işlem, ama eğer diploma notu 80 ve üzerinde gelirse, tam puan olan 75 AOBP veriyorlar...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk