2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV İÇİN MAİL ve DİLEKÇE ATALIM [HERKES İÇERİ]
arkadaşlar yerleştirme sonuçları 19 temmuz cuma günü saat 15.00 da açıklancakmış
bu hafta kesinlikle açıklanmalı sonuçlarımız !

asitanem yazdı:
Eğer bu yıl III. dönem sınavlarından sonra ek sınav düzenlenecek olur ise bu http://www.aol.meb.gov.tr ya da http://www.maol.meb.gov.tr adresinden yayınlanır. Web sitesini takip ediniz. DİYE BİR MAİL GELDİ BANA.. YAPILACAK GALİBA İNS YAPILIR AMA SANIRIM BU AYIN SONUNA DOGRU ACIKLANIR.. YA BENİM BİR SORUM VAR. EK KONTENJANLARA KALSAM BEN O ZAMANDA İSTEDİGİM BÖLÜMÜ TERCİH EDEBİLİYORMUYUM?
eğer bu tercihlerde bir üniversiteye yerleştirilmezsen, ek kontenjanda tercih yapabilirsin.
ama şimdiki tercihlerinde bir yere yerleştirilirsen, oraya kayıt olmasan bile ek kontenjanda tercih yapamazsın.
en azından bugüne kadar hep böyle oldu bu, bu sene değişeceğini sanmam
YANİ SİMDİ BENİM İCİN HERSEY BİTTİMİ DİYORSUN
OFF ALLAHIM KAFAYI YİYECEM YA...
Eğer bu yıl III. dönem sınavlarından sonra ek sınav düzenlenecek olur ise bu http://www.aol.meb.gov.tr ya da http://www.maol.meb.gov.tr adresinden yayınlanır. Web sitesini takip ediniz. DİYE BİR MAİL GELDİ BANA.. YAPILACAK GALİBA İNS YAPILIR AMA SANIRIM BU AYIN SONUNA DOGRU ACIKLANIR.. YA BENİM BİR SORUM VAR. EK KONTENJANLARA KALSAM BEN O ZAMANDA İSTEDİGİM BÖLÜMÜ TERCİH EDEBİLİYORMUYUM?
eğer bu tercihlerde bir üniversiteye yerleştirilmezsen, ek kontenjanda tercih yapabilirsin.
ama şimdiki tercihlerinde bir yere yerleştirilirsen, oraya kayıt olmasan bile ek kontenjanda tercih yapamazsın.
en azından bugüne kadar hep böyle oldu bu, bu sene değişeceğini sanmam

YANİ SİMDİ BENİM İCİN HERSEY BİTTİMİ DİYORSUN

asitanem yazdı:asitanem yazdı:
YANİ SİMDİ BENİM İCİN HERSEY BİTTİMİ DİYORSUNOFF ALLAHIM KAFAYI YİYECEM YA...
bende kesin olarak üniversiteyi kazandım ve ek sınav olmadan mezun olamıyorum. aynı durumda olan yüzlerce kişi var eminim ki.
niye her şey bitmiş olsun ? burada ek sınav olsun diye uğraşıyoruz gördüğün gibi.

ya bana ikinci bir ek sınav daha lazım onun icin bitti diyorum ve kesin bu ilk tercihte bir yere yerlesmisimdir
bitti işte hersey..

tek dersten ek sınava girmek zorunda olmak çok kötü . genel kredim 221 , alan kredim 76 . matematik-7 kaldı sadece . üniversite için tercihlerim yapıldı beklentilerim var . şu ek sınavın yapılmamasının öğrenci açısından kayıplarına bakarsak , ciddi anlamda şart . ama hala hiçbir duyuru yok , yapılmacayaksa bile yapılmayacaktır yazın , beklemeyelim hiç yoktan . Serilik çok daha önemli , üniversite açısından beklentisi olan çok öğrenci var .
bence çok az kaldı ek sınava.Üniversite kayıt zamanları ne zaman bilen varmi ?
5-9 Eylül arası. 9 Eylül son gün yani..dilanates yazdı:bence çok az kaldı ek sınava.Üniversite kayıt zamanları ne zaman bilen varmi ?
-
Arkadaşlar mail attım 4-5 gündür cevap atmıyorlar. Sizce neden? Mail atıp cevap alamayan var mı bugünlerde ?
28 agustosta kamu izni çıktı yani 5 eylül'e kadar tatiller.Bakalım ne olacak
bu nee yaa iyice stres yapmaya basladım korku artıyor gün gectikce hele bugun tercih sonuclarınn acıklanacaggınıda söylediler yaa ben iyice panik yaptımm durum vahim sanırım...
- raskolnıkov
- Acemi
arkadaşlar rahat olun ben çoook rahatım insan kendi devletine güvenmeyecekte kime güvenecek saçma oldu ama benm inancım tam
- raskolnıkov
- Acemi
Serkanmix01 yazdı:Arkadaşlar mail attım 4-5 gündür cevap atmıyorlar. Sizce neden? Mail atıp cevap alamayan var mı bugünlerde ?
banada cevap atmıyorlar 2 gündür
bıktılar sanırım bizden 

bende 5-6 tane aysam sadece 1 tane cevap gelyorSerkanmix01 yazdı:Arkadaşlar mail attım 4-5 gündür cevap atmıyorlar. Sizce neden? Mail atıp cevap alamayan var mı bugünlerde ?

-
- Acemi
28 agustosa kadar yapmaları lazım yani oyle mi? puff tek sayısal dersim kaldı ortada kalmayız inş..dilanates yazdı:28 agustosta kamu izni çıktı yani 5 eylül'e kadar tatiller.Bakalım ne olacak