EK SINAV YAPILACAKKKKKKK :)))))))

Her Konuda Tartışabilirsiniz
emrahk
Onursal Üye

Re: EK SINAV YAPILACAKKKKKKK :)))))))

Mesaj gönderen emrahk » 14 Ağu 2011, 10:41

özgeözer yazdı:eksik yazmışım az önce pardon :) 44 kredi eksiğim var
Yabancı Dil dahil AÖL'de tüm bölümlerden 192 kredi ile mezun olunuyor. Bu yüzden ek sınav yapılırsa malesef sen giremiyorsun, en fazla 30 kredi eksiği olanları kapsıyor bu hak...
kralex91 yazdı:Bu 3.dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak peki ? Erken açıklanma ihtimali varmı ?
Zaten 3. dönem sınavları açıklanmadan ek sınav kararı çıkamaz. Bu hafta içi açıklamaları gerekiyor, ek sınav yapacaklarsa...

Bu arada arkadaşlar inşallah yapılsın. Herkese başarılar..

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

kralex91
Çırak

Mesaj gönderen kralex91 » 14 Ağu 2011, 11:47

emrahk yazdı:
özgeözer yazdı:eksik yazmışım az önce pardon :) 44 kredi eksiğim var
Yabancı Dil dahil AÖL'de tüm bölümlerden 192 kredi ile mezun olunuyor. Bu yüzden ek sınav yapılırsa malesef sen giremiyorsun, en fazla 30 kredi eksiği olanları kapsıyor bu hak...
kralex91 yazdı:Bu 3.dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak peki ? Erken açıklanma ihtimali varmı ?
Zaten 3. dönem sınavları açıklanmadan ek sınav kararı çıkamaz. Bu hafta içi açıklamaları gerekiyor, ek sınav yapacaklarsa...

Bu arada arkadaşlar inşallah yapılsın. Herkese başarılar..
Valla inşallah açıklarlar dostum dediğin gibi...Bende şu askerliği tecil ettiririm...Bu arada ek sınav bekleyen arkadaşlar adınada sevindim inşallah mezun olurlar...

ice20
Asistan

Mesaj gönderen ice20 » 14 Ağu 2011, 12:47

benim bildiğim çıkma belgesi de ankara'dan alınıyor.. yani ek sınav ankara harici olsa bile, çıkma belgesi için mecbur gidicez ankara'ya. çünkü diyelim ki 7 eylülde oldu ek sınav, e 2 gün kalmış oluyor üni kayıtlarına.. posta ile çıkma belgesinin gelmesi yetişmez ki :wink:

ankara harici çıkma belgesi alınıyor mu bilen var mı ?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 14 Ağu 2011, 12:52

ice20 yazdı:benim bildiğim çıkma belgesi de ankara'dan alınıyor.. yani ek sınav ankara harici olsa bile, çıkma belgesi için mecbur gidicez ankara'ya. çünkü diyelim ki 7 eylülde oldu ek sınav, e 2 gün kalmış oluyor üni kayıtlarına.. posta ile çıkma belgesinin gelmesi yetişmez ki :wink:

Çıkma Belgesi'ni almak için direkt Ankara'ya gitmeye gerek yok normalde. Ama 3. dönem mezunları için ve kesinlikle ek sınavda mezun olacaklar için Ankara'dan alınması daha makbul. Normalde Çıkma Belgesi almak için, bir dilekçe var, bunu doldurup postayla AÖL'ye göndereceksin. Ellerine ulaşması birkaç günü buluyor. Sonra onlar bu belgeyi sana postalayacaklar ve büyük ihitmal normal postayla yani acele posta ile değil. Eline o belgenin gelmesi kaç gün sürer hesap et...

Kısaca Ankara'dan elden almak en mantıklısı..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

ice20
Asistan

Mesaj gönderen ice20 » 14 Ağu 2011, 12:55

emrahk yazdı:
ice20 yazdı:benim bildiğim çıkma belgesi de ankara'dan alınıyor.. yani ek sınav ankara harici olsa bile, çıkma belgesi için mecbur gidicez ankara'ya. çünkü diyelim ki 7 eylülde oldu ek sınav, e 2 gün kalmış oluyor üni kayıtlarına.. posta ile çıkma belgesinin gelmesi yetişmez ki :wink:

Çıkma Belgesi'ni almak için direkt Ankara'ya gitmeye gerek yok normalde. Ama 3. dönem mezunları için ve kesinlikle ek sınavda mezun olacaklar için Ankara'dan alınması daha makbul. Normalde Çıkma Belgesi almak için, bir dilekçe var, bunu doldurup postayla AÖL'ye göndereceksin. Ellerine ulaşması birkaç günü buluyor. Sonra onlar bu belgeyi sana postalayacaklar ve büyük ihitmal normal postayla yani acele posta ile değil. Eline o belgenin gelmesi kaç gün sürer hesap et...

Kısaca Ankara'dan elden almak en mantıklısı..

evet onlara dilekçenin ulaşması, sonra bize belgenin gelmesi vs vs.. türkiye şartlarında 10-15 günü bulur diye düşünüyorum. posta çok ağır işliyor biliyorsunuz.

neyse, ben zaten geçen seneki gibi ankara'da olup hemen vakit kaybetmeden bu işlerimlerin bitmesini istiyorum. 1 senemiz gitmesin, lys'deki puanımız, emeklerimiz yanmasın diye ekvator'a bile giderim :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
bedirhan
Uzman

Mesaj gönderen bedirhan » 14 Ağu 2011, 14:06

Çok Şükür.
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
Toplam Dönemi : 11
AOL de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 218
Alan Kredi : 80
Durum : MEZUN

Kullanıcı avatarı
raskolnıkov
Acemi

Mesaj gönderen raskolnıkov » 14 Ağu 2011, 14:18

gülbeyaz yazdı:resim

[imgResim

Uploaded with ImageShack.us/img]

çook teşekkür ederzzz gülbeyazz bu hayatta müjde vermek ne kadar kutsal birşeydr allah senden razı olsun saol tekrar

Kullanıcı avatarı
raskolnıkov
Acemi

Mesaj gönderen raskolnıkov » 14 Ağu 2011, 14:19

nurgül gültekin yazdı:ınsALLAH sınavınız cok güzel geçer ve istediğiniz üniversiteye bölüme hayırlısıyla yerleşirsiniz...

iyi dilekleri olan herkese çoook teşekkür ederz birlik ve beraberlik buna denir

Kullanıcı avatarı
meloş
Doktor

Mesaj gönderen meloş » 14 Ağu 2011, 14:56

ben ygs girdim açıköğretim düşünüyorum ama 3.dönem sınavına çalışamadım bu nedenle tahminimce 20-25 kredim kalır..

geçtiğimiz sene 13 kredisi kalanlara yapmışlardı umarım bu sene en az 30 kredi eksiği olandan kapı açarlar ve istanbuldada olur..

21dicleli

Mesaj gönderen 21dicleli » 14 Ağu 2011, 15:09

bu süper olur inşallah bayramdan önce olur ek sınav...almanca ögretmenligini kazandım tek dersim geometri 2 kaldı ne yapacam bilmiyorum son sınavdada 8 dogrum vardı yani üniversiteye gidemezsem tek soru yüzünden olacak bu güzel haberin çok mutlu etti arkadaşim inşallah ek sınavdan geçer hayalime kavuşurum orhandemirkol81@hotmail.com...

Kullanıcı avatarı
raskolnıkov
Acemi

Mesaj gönderen raskolnıkov » 14 Ağu 2011, 15:15

arkadaşlar kaç kredilik açarlar sizce acaba???

Kullanıcı avatarı
raskolnıkov
Acemi

Mesaj gönderen raskolnıkov » 14 Ağu 2011, 15:17

21dicleli yazdı:bu süper olur inşallah bayramdan önce olur ek sınav...almanca ögretmenligini kazandım tek dersim geometri 2 kaldı ne yapacam bilmiyorum son sınavdada 8 dogrum vardı yani üniversiteye gidemezsem tek soru yüzünden olacak bu güzel haberin çok mutlu etti arkadaşim inşallah ek sınavdan geçer hayalime kavuşurum orhandemirkol81@hotmail.com...

benmde geo 2 var yaaa :(

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 14 Ağu 2011, 15:18

beyzi yazdı:teşekkürler gülbeyaz...senin kaç kredin kalıyo son sınavdan sonra... benim 12 kredim kalıyor.fakat bir dersten emin değilim eğer onu da geçtiysem 8 kredim kalmış olacak...:) bitecek galba bu lise :)))))))))
benim 10 kredi eksiğim var bu sınav sonucuna göre 14 de olabilir eğer sınava girebilirsem 30 kredilik ders seçicem.inş biter bu lise :)
21dicleli yazdı:bu süper olur inşallah bayramdan önce olur ek sınav...almanca ögretmenligini kazandım tek dersim geometri 2 kaldı ne yapacam bilmiyorum son sınavdada 8 dogrum vardı yani üniversiteye gidemezsem tek soru yüzünden olacak bu güzel haberin çok mutlu etti arkadaşim inşallah ek sınavdan geçer hayalime kavuşurum orhandemirkol81@hotmail.com...
rica ederim umarım hayallerine kavuşursun.çok güzel bir bölüm kazanmaışsın benimde en büyük pişmanlığın dilde sınava girmemek oldu eğer girseydim gerçekten çok daha iyi bir puan alırdım ama olsun buda bana yetiyor.:)
raskolnıkov yazdı:
gülbeyaz yazdı:resim

[imgResim

Uploaded with ImageShack.us/img]

çook teşekkür ederzzz gülbeyazz bu hayatta müjde vermek ne kadar kutsal birşeydr allah senden razı olsun saol tekrar
amin hepimizden . rica ederim... :)

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 14 Ağu 2011, 15:19

raskolnıkov yazdı:arkadaşlar kaç kredilik açarlar sizce acaba???
geçen sene ilk ek sınav 30 kredilik olmuştu 2. sınav 12 kredilik olmuştu görünüşe gör busene anca 1 tane yapılacak.

Kullanıcı avatarı
raskolnıkov
Acemi

Mesaj gönderen raskolnıkov » 14 Ağu 2011, 15:23

gülbeyaz yazdı:
raskolnıkov yazdı:arkadaşlar kaç kredilik açarlar sizce acaba???
geçen sene ilk ek sınav 30 kredilik olmuştu 2. sınav 12 kredilik olmuştu görünüşe gör busene anca 1 tane yapılacak.

TEŞEKKÜR EDERM

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön