gülbeyaz senin ankaraya gidebilme şansın hiç yok mu ya inşallah girebilirsin sınava hayırlısıylagülbeyaz yazdı:inşaallah olacak ama benm korkum sadece ankarada olması benm için korkular devam ediyor.komikadam yazdı:arkadaslar artık yolun sonuna geldık onumuzdekı hafta acıklarlar artık. Bu konuyu actıgım gunden beri inancım sonsuzdu halende oyle oyle sımdıden derslerımıze calısalım Allah izniyle hepımz amacmza ulasagiz.
2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV İÇİN MAİL ve DİLEKÇE ATALIM [HERKES İÇERİ]

her zaman biraz şans vardır ve benimde ankaraya gitme durumum eğer bütün gemileri yakarsam olacak ama ben o kadar zorlu bir yoldan geçmek istemiyorum zaten çok zor olan 6 senelik açıköğretim hayatımda birazda olsakolaylık görmek istiyorum.kripton yazdı:gülbeyaz senin ankaraya gidebilme şansın hiç yok mu ya inşallah girebilirsin sınava hayırlısıylagülbeyaz yazdı:inşaallah olacak ama benm korkum sadece ankarada olması benm için korkular devam ediyor.komikadam yazdı:arkadaslar artık yolun sonuna geldık onumuzdekı hafta acıklarlar artık. Bu konuyu actıgım gunden beri inancım sonsuzdu halende oyle oyle sımdıden derslerımıze calısalım Allah izniyle hepımz amacmza ulasagiz.

İnşallah gidebilirsin.hepimiz gibi inşallah sende mezun olursun gülbeyaz..
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
Toplam Dönemi : 11
AOL de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 218
Alan Kredi : 80
Durum : MEZUN
Arkadaşlar mezun olabilecek durumda olmanıza rağmen henüz mezun olamadan üniversite kayıtları gelir çatarsa, üniversitenizin öğrenci işleriyle konuşup, mezuniyet yazısı ile kayıt yaptırabilirsiniz, aklınızda bulunsun, en azından bizimki öyle kabul ediyordu ama çok şükür benim ihtiyacım olmadı...
Tabi inşaallah hiçbiriniz için öyle olmaz, kardeşim de aynı durumda çünkü... Allah yardımcınız olsun...
Tabi inşaallah hiçbiriniz için öyle olmaz, kardeşim de aynı durumda çünkü... Allah yardımcınız olsun...
Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...
her zaman biraz şans vardır ve benimde ankaraya gitme durumum eğer bütün gemileri yakarsam olacak ama ben o kadar zorlu bir yoldan geçmek istemiyorum zaten çok zor olan 6 senelik açıköğretim hayatımda birazda olsakolaylık görmek istiyorum.
[/quote]
ya ne deyim inşallah önünde hayırlı kapılar açılır, işlerin rast gider de sen de hayırlısı ile istediğin bölüme gidersin. Allah yardımcın olsun gülbeyaz

ya ne deyim inşallah önünde hayırlı kapılar açılır, işlerin rast gider de sen de hayırlısı ile istediğin bölüme gidersin. Allah yardımcın olsun gülbeyaz

-
- Acemi
Arkadaşlar ek sınav oluyo mu!! ? 

ek sınav cıkar inş
Bu AOL yı bı turlu anlayamadım gıttı ya.arkadaslar ben de t.edebiyat3-4 muaf gosterıyor fkat hıc gırmemısım o derslerden sınava şimdiye kadar.3.donem ders secerken de T.Edebiyatı 5 ve 8 secebıldım 3 ve 4 ü seçemedim neden acaba bilgisi olan var mı.ek sınav için bunlara hazırlanıyorum ama kafam karıstı yardım lutfen
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
-
- Acemi
Aöl den mezun olmak için 8 veya daha fazla dönem tamamlamak gerekiyomuş benim 7 dönem var ama 2 kredim kaldı ek sınava girersem mezun olabilir miyim acaba?
toplam dönemin 8 veya üzeri olması gerekiyor ek sınava girebilmen için sanırım.. Senin dönem 7 olduğuna göre kredin fazla bile olsa mutlaka zorunlu dersin vardır.Ve muhtemelen ocak sınavı ile mezun olursun.ayleenayleen yazdı:Aöl den mezun olmak için 8 veya daha fazla dönem tamamlamak gerekiyomuş benim 7 dönem var ama 2 kredim kaldı ek sınava girersem mezun olabilir miyim acaba?
Kafama takılan bir soru da ben sorayım arkadaşlar

Evet, ayleen ayleen. Malesef ek sınav yapılırsa sen giremiyorsun.kripton yazdı:toplam dönemin 8 veya üzeri olması gerekiyor ek sınava girebilmen için sanırım.. Senin dönem 7 olduğuna göre kredin fazla bile olsa mutlaka zorunlu dersin vardır.Ve muhtemelen ocak sınavı ile mezun olursun.ayleenayleen yazdı:Aöl den mezun olmak için 8 veya daha fazla dönem tamamlamak gerekiyomuş benim 7 dönem var ama 2 kredim kaldı ek sınava girersem mezun olabilir miyim acaba?
Kafama takılan bir soru da ben sorayım arkadaşlarŞimdi diyelimki 8 dönem okudu kişi, kredi eksiği de yok diyelim, zorunlu derslerinden de bir tane var. Şimdi bu durumda bir kişi ek sınava girebiliyor mu yoksa ek sınav sadece ve sadece kredi eksiği olanlar için mi
![]()
Kripton, zorunlu ders olması veya sadece kredi eksiği olması gerekmez. Mezuniyetine her ne şartla olursa olsun 30 kredi eksiği kalan ve dönemi halihazırda 8 olan öğrenciler ek sınavlara katılabiliyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Acemi
Normalde devlet okulula beraber 11 dönemim var ama ek sınav için ve mezun olabilmem için açık lisede 8 donem okumam lazım dımı arkadaslar
Bunu baştan söyleseydin ya
Hayır toplam döneminde 11 yazıyorsa sende girebilirsin...

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Acemi
yaa emrah yemın edıorum aglama krizi gecırdım
hüü eminsin dime?

Tabiki eminim, dönem bilgilerinde toplam dönemi 11 yazıyorsa, ek sınavda başarılar...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk