aöl den kaç yılda mezun olunuyor bılen var mı??

Her Konuda Tartışabilirsiniz
sonbahar
Doktor

Re: aöl den kaç yılda mezun olunuyor bılen var mı??

Mesaj gönderen sonbahar » 15 Ağu 2011, 20:21

bende daha dün gibi hatırlıyorum yazıldığım günü.hatta halk eğitimin kapanmasına 20 dak.falan kalmıştı.görevli yetiştiremezsin demişti ama yetiştirmiştin şükür.her sınavda 15 tane dersten giriyordum.hiç bitmeyecek gibiydi.ama hepsi bitiyor.zaman geçiyor.

O Şimdi Üniversiteli

asiruh_26
Çırak

Mesaj gönderen asiruh_26 » 15 Ağu 2011, 20:25

teşekkur edrım inşaAllah sızde son sınavınızı verırsizinz ve mezun olursunuz ..teşekkurler
sıze de basarılar dılerım

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 15 Ağu 2011, 20:26

one.flower yazdı:bende daha dün gibi hatırlıyorum yazıldığım günü.hatta halk eğitimin kapanmasına 20 dak.falan kalmıştı.görevli yetiştiremezsin demişti ama yetiştirmiştin şükür.her sınavda 15 tane dersten giriyordum.hiç bitmeyecek gibiydi.ama hepsi bitiyor.zaman geçiyor.
Ooo 15 ders bende kendimkini çok zannediyordum, 12 dersten giriyorum ama görüyorum ki daha zorları başaranda varmış :)
bende ilk sene bittiğinde nasıl geçti bu kadar zaman diye çok şaşımıştım ve dersleri en başta gözümde büyütüyordum ama o ilk seneden sonra bu iki dönemi nasıl geçtiysem sonrakileri de öyle geçerim diye teselli ettim kendimi öylede oldu.şimdi millet soruyor zor değil mi açık lise diye , hayır zor değil diyorum.Aslında zor olan hiç birşey yok biz herşeyi kendimize zorlaştırıypruz yani neye ne kadar değer verdiğimizle alakalı..
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 15 Ağu 2011, 20:27

bende teşekkür ederim.

sonbahar
Doktor

Mesaj gönderen sonbahar » 15 Ağu 2011, 20:34

Yağmur damlaları yazdı:
one.flower yazdı:bende daha dün gibi hatırlıyorum yazıldığım günü.hatta halk eğitimin kapanmasına 20 dak.falan kalmıştı.görevli yetiştiremezsin demişti ama yetiştirmiştin şükür.her sınavda 15 tane dersten giriyordum.hiç bitmeyecek gibiydi.ama hepsi bitiyor.zaman geçiyor.
Ooo 15 ders bende kendimkini çok zannediyordum, 12 dersten giriyorum ama görüyorum ki daha zorları başaranda varmış :)
bende ilk sene bittiğinde nasıl geçti bu kadar zaman diye çok şaşımıştım ve dersleri en başta gözümde büyütüyordum ama o ilk seneden sonra bu iki dönemi nasıl geçtiysem sonrakileri de öyle geçerim diye teselli ettim kendimi öylede oldu.şimdi millet soruyor zor değil mi açık lise diye , hayır zor değil diyorum.Aslında zor olan hiç birşey yok biz herşeyi kendimize zorlaştırıypruz yani neye ne kadar değer verdiğimizle alakalı..
insanın istedikten sonra yapamayacağı şey yok.yeterki istesin.ben çevremdeki insanlarada tavsiye ediyorum.bakın diyorum böyle bir imkan var.biz 45 tl ödüyorduk ama artık 25 tlye düşmüş.gelin bir an önce okuyun.sonrasında ygs ye girip 140 puan almak hiç zor değil.2 yıllık bir aöf okuyup kpss dende 75-80 çekerseniz alın size mis gibi memurluk.Allah aşkına bunun neresi zor.okumaktan başka çare yok maalesef.hem kendimiz okuyalım hemde çevremizdekileri teşvik edelim.
O Şimdi Üniversiteli

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 15 Ağu 2011, 20:38

Evet doğru.Benim çevremde anadolu lisesinde imamhatip lisesin de okuyan arkadaşlarım çaktırmadan bana acıyorlar :) bunun farkındayım ama önemsemiyorum.Ben böyle iyiyim..

sonbahar
Doktor

Mesaj gönderen sonbahar » 15 Ağu 2011, 20:39

Yağmur damlaları yazdı:Evet doğru.Benim çevremde anadolu lisesinde imamhatip lisesin de okuyan arkadaşlarım çaktırmadan bana acıyorlar :) bunun farkındayım ama önemsemiyorum.Ben böyle iyiyim..
çok çalışırsanız üniversite sınavından sonra siz onlara acırsınız :D
O Şimdi Üniversiteli

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 15 Ağu 2011, 20:41

:)Allah acıtmasın :) ne yapayım onlarda insan onlarda öğrenci...Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 16 Ağu 2011, 13:03

Yağmur damlaları yazdı:Evet doğru.Benim çevremde anadolu lisesinde imamhatip lisesin de okuyan arkadaşlarım çaktırmadan bana acıyorlar :) bunun farkındayım ama önemsemiyorum.Ben böyle iyiyim..
Sen de çaktırmadan onlara acı :lol: Malesef toplumda böyle bir önyargı var. Açık lise olayının içine girmeden bizde de vardı. Ama ben şimdi çok şükrediyorum açık lise okumak da bir güzellik değerlendirebilene. Aynı dersleri görmemize rağmen bir öğretmene soru soramayışımız ya da 13-14 dersin hepsinden 2 gün içinde sınava girmemiz bizi daha da gayretli olmaya sevkediyor. Ama artıları da çok güzel bence. Çalışana her yerde Rabbim güzellikleri nasip ediyor. Ben şuna inanıyorum: Bir insan örgün eğitimde okusa dershanelere gitse de kendini vermedikten , işini ciddiye almadıktan sonra çalışan bir açık liseli kadar bilgi sahibi olmaz.
Resim

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 16 Ağu 2011, 14:07

kripton yazdı:
Sen de çaktırmadan onlara acı :lol: Malesef toplumda böyle bir önyargı var. Açık lise olayının içine girmeden bizde de vardı. Ama ben şimdi çok şükrediyorum açık lise okumak da bir güzellik değerlendirebilene. Aynı dersleri görmemize rağmen bir öğretmene soru soramayışımız ya da 13-14 dersin hepsinden 2 gün içinde sınava girmemiz bizi daha da gayretli olmaya sevkediyor. Ama artıları da çok güzel bence. Çalışana her yerde Rabbim güzellikleri nasip ediyor. Ben şuna inanıyorum: Bir insan örgün eğitimde okusa dershanelere gitse de kendini vermedikten , işini ciddiye almadıktan sonra çalışan bir açık liseli kadar bilgi sahibi olmaz.
dorğru çok haklısın bende öyle düşünüyorum.

Kullanıcı avatarı
bedirhan
Uzman

Mesaj gönderen bedirhan » 16 Ağu 2011, 16:37

Yağmur damlaları yazdı:
asiruh_26 yazdı:elbette cok teşekkur edrım ..
ama cok uzun suruyo bu lıseyı bıtırmek yaf :(
1.5 senede biter demişlerdi

Allah yardımcınız olsun ama iki buçuk seneyi gözünüzde büyütmeyin benim 3 sene oluyor son sınavım kaldı ama bu kadar zaman nasıl geçti anlamdım kendinize bir hedef koyun ve o hedefe ulaşmak için derslerinize sıkı çalışın. Zaten sonrası gelir..

Başarılar.
çok doğru.bende 3.senedeyim nsıl geçti anlamadım.bi hedef belirleyin.ve şuna gerçekten inanın.sosyal hayattan biraz fedakarlık ettiniz mi ders vermek çok kolay...Lise hayatınızda başarılar umarım ileride ben gibi ek sınava hiç gerek duymazsınız :)
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
Toplam Dönemi : 11
AOL de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 218
Alan Kredi : 80
Durum : MEZUN

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 16 Ağu 2011, 16:57

bedirhan yazdı:
Yağmur damlaları yazdı:
asiruh_26 yazdı:elbette cok teşekkur edrım ..
ama cok uzun suruyo bu lıseyı bıtırmek yaf :(
1.5 senede biter demişlerdi

Allah yardımcınız olsun ama iki buçuk seneyi gözünüzde büyütmeyin benim 3 sene oluyor son sınavım kaldı ama bu kadar zaman nasıl geçti anlamdım kendinize bir hedef koyun ve o hedefe ulaşmak için derslerinize sıkı çalışın. Zaten sonrası gelir..

Başarılar.
çok doğru.bende 3.senedeyim nsıl geçti anlamadım.bi hedef belirleyin.ve şuna gerçekten inanın.sosyal hayattan biraz fedakarlık ettiniz mi ders vermek çok kolay...Lise hayatınızda başarılar umarım ileride ben gibi ek sınava hiç gerek duymazsınız :)
Amin inşallah kimseye ek sınav gerekmesin.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön