2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV İÇİN MAİL ve DİLEKÇE ATALIM [HERKES İÇERİ]
hadii yaww tühhh vallaha cok üzüldüm
(( a

ARKADASLAR GÜZEL BİR HABERİM VAR ŞİMDİ AÇIKLİSE MÜD. ARADIM CIKAN KIZ BANA EKSINAV HER YIL YAPILAN BİR SINAV DEĞİL İNTERNETTEN TAKİP EDİN SINAV SONUCLARI ACIKLANINCA BELLİ OLUR DEDİ BENDE SINAV SONUZLARININ ERKEN ACIKLANMA İHTİMALİ VARMI DEDİM EVET ÖYLE BİR PLANLAMA VAR NETTEN TAKİP EDİN DEDİ HADİ İNŞ.
)

Y_yeşim gerçekten mi.İnşallah ya İnşallah olur olsun ya.elimiz kolumuz bağlı.İleride hayatımda unutamıyacağım en stresli 1 ay bu olur sanırım.işkence resmen ya.bu memlekette okumak bu kadar zor olmamalı.yanlışlık bunun neresınde ynlıs olan ne.bu kara duzen boyle gıtmez be yahu...
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
Toplam Dönemi : 11
AOL de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 218
Alan Kredi : 80
Durum : MEZUN
bedirhan bende umutlar tükenmişti ama bugun bana öyle diyince öyle sevindimki anlatamam ates olmayan yerden duman cıkmaz demekki ecıklayacaklar
İnşallah ya İnşallah.
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
ins arkadaşlar da bu ayın başından beri cogumuza öyle dediler bizde umutlarımızı hep diri tuttuk ama nerde? agustosu yarıladık hala tık yok 

ASİSTANEM geri bozdun moralimi vallaha haklısın sanırım
(

ek sınav yapılavak bu cevabı en kesin yerden aldık ama sorun şu ki ne zaman yapılacak sonuçlar ne kadar erken açıklanablirki bu hafta açıklanmasa haftaya mecbur açıklayacaklar zaten çünkü zamanı geldi. sonuçlar açıklansada normal açıklanma süresinden sadece 1 hafta önce açıklanmış olacak. ama bir haftada bir şeydir yeterki açıklasınlar.y_yesim yazdı:ASİSTANEM geri bozdun moralimi vallaha haklısın sanırım(
GÜLBEYAZ ek sınav mutlaka yapılacak buna bizimde şüpemiz yok ama senn dediğin gibi ne zaman yapılacak üni. kayıtlardan önce olmalı bu hafta ses seda cıkarmı bilmem sence olurmu bu ek sınav kayıtlardan önce
olur olur yoksa çok büyük bir haksızlık olur lys açıklanmasını bekliyor olabilrler hani kim kazandıysa o başvurur kazanamayanlar başvurmaz diye.y_yesim yazdı:GÜLBEYAZ ek sınav mutlaka yapılacak buna bizimde şüpemiz yok ama senn dediğin gibi ne zaman yapılacak üni. kayıtlardan önce olmalı bu hafta ses seda cıkarmı bilmem sence olurmu bu ek sınav kayıtlardan önce
işte şansımıza bak geçen sene yerleştirmeler 1 haftada açıklanmıştı. sonuçlarımızda 2 haftada açıklanmıştı sanırım birbireleriyle bağlantılılar.
Moral bozmayın, bir açıklama yapmamalarının sebebi ilgisizlik değildir. Büyük ihtimal birşeyler planlıyorlardır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
DİYELİMKİ TERCİHLER ACIKLANINCA SONUCLARI ACIKLADILAR O ZAMAN SINAV SONUCLARI ZAMANINDA AÇIKLANMIS OLUYOR ARAYA BAYRAM TATİLİ GİRİYOR SINAV YETİŞİRMİ PEKİ
(

bayram tatilinden sonra arada 1 hafta var yani yapılabilir aslında ama çok karmaşık bir hale dönüşür olay.
arkadaşlar açıklayacaklar merak etmeyin siz dersinize bakın her gün açıklayacaklar kafasıyla beklersek boşa stres yapmış oluruz onlarda uygun bir zamanı bekliyorlar açıklamak için...
-
Arkadaşlar moral bozmak istemiyorum ama bugün ben aölyi aradım. Sınav sonuçlarının 24 ağustosta açıklanacağını erken açıklanma ihtimalinin belli olmadığını söylediler...