ice20 yazdı:ek sınav olduğunda üniversite kayıtlarına yetişmemesi gibi bir durum olmaz..
mazeretli kayıtlarına bile olsa yetiştirirler bizi, ek sınavın amacı bu değil mi sonuçta ?
ben ocak ayında ygs'ye başvururken sormuştum, ek sınav olursa kayıtlara yetişir mi diye. "eğer ek sınav olursa şayet, kesin yetişiyor üni kayıtlarına" demişlerdi halk eğitimde.
ama 3. sınav sonuçlarını açıklamamaları çok zaman kaybettiriyor,
mesela benim muhtemelen geo 1-2 ve mat-2 ek sınav derslerim. ama matematikten geçmiş olma ihtimalim var. o yüzden sınav sonuçları açıklanana kadar sadece geo çalışacağım, matematiği geçtiysem zaman kaybetmiş olmamak için.
oysa sınav sonuçlarını açıklamış olsalar, herkes ek sınav derslerini bilse zaman kaybetmezdik böyle. belki matematiği de geçemedim, o da epey uzun çalışma süresi gerektiriyor.![]()
yani şu 3. dönem açıklansa da bir rahatlasak arkadaşlarek sınavı ondan sonra duyururlar zaten.
Neredeyse aynı derslerden muzdaribiz ben bu sene yapılan üç sınavın sorularına çalışıyorum geçen sene ocakla mayısı karıştırmışlar ve öyle yapmışlardı sınavı umarım gene öyle olur.