cankız yazdı:merhaba arkadaşlar hepinizin allah yardımcısı olsun sizin nasıl bi stres ve korku ile dolu olduğunuzu biliyorum ve çok iyi anlıyorum hele birde öss giriptekazandıysanız
çünkü geçen yıl bu zamanlar bende aynı sizin durumunuzdaydım öss yi kazandım ve liseden mezun olamadım üstelikte en zor dersler sona kalmıştı (geometri,matematik serileri

deli gibi mail yağmuruna tuttum meb nı yani bnm durumumda olan arkadaşlarla ek sınav çıktı çıkmasına ama önümde sadece bir hafta vardı ve 12 dersten geçmek zorundaydım ve sınav ankaradaydı şaka gibi

ama gerçekti içinde bulunduğum sıkıntıyı kelimelere dökmem imkansız çünkü mat. ve geometri kitaplarından hiç bişey anlamıyordum oturup sadece dua ettim son gün geldi ve vazgeçtim gitmekten çünkü hazırlanamadım çalıştım ama anlayamadım

son gün gittim alışveriş yaptım bayramlık falan aldım

çok canım yanıyordu ün. kazanmışken herşeyi gelecek yıla bırakmak koydu biraz

tam yatacakken kardeşim bi anda babamı aradı ve erken gel ablam ankaraya sınava gidecek dedi ve geçmiş sorulara çalış bi kaç tanesinden geçersin belki öylesine gezeriz ankarayı dedi ve saatler kala karar verip gittik ankraya sadece geçmiş soruları ezberledim belki bi kaç tanesi tutar diye ve sınav saati
allahım bi mucizeydi bu ezberlediğim sorulardı bunlar rüya gibi

hepsini daha okumadan işaretledim şıkların yerleri bile aynıydı gerçekten rüya gibiydi gece yarısı sonuçlar açıklandı sadece mat 8 den kalmışım (sorusunu çözmediğim tek kitaptı:)ve hemen 2. bi e sınav yaptılar ondada yine aynı geçmiş sorular

ve 2 hafta içinde mezun oldum ve şuan ün. 2. sınıfa geçtim hala mucize gibi
size tavsiyem hiç korkmayın ve stres yapmayın geçmiş soruları ezberleyin ve sınvada mutlu bi tebessümle beni hatırlayın