Bu AÖL adam olacak ama biraz da bizim zorlamamız lazım...

%99 oldun diyelimela25 yazdı:arkadaşlar şimdi baktım bende sayfama zorunlu dersi yoktur yazıo şimdi ben mezunmu oldum ? dönemimde 8 üzeriydi zaten kredimde tamdı tek derdim zorunlu dersimdi nolur biri bana mezun olduğumu söylesin
o yüzden 99 yazdım zatenela25 yazdı:gerçektenmi yaaaakomikadam yarın ilk işim çağrı merkezini aramak olcak
eğer mezun olmuşsam hemen burda paylaşmak istiorummmm...ay Allahım nolur mezun olmuş olayım
inş hayırlısı olur hepimiz için.demir26 yazdı:benimde zorunlu derslerim bitmiş arkadaşlar. fakat yüzyüze eğitimden 1 kredilik tek dersim var ya ooof inşallah ek sınav olursa onada sınav olur yoksa 1 dönem 1 ders için okula gidicemoof of. herkes için en hayırlısı olur inşallah
nickbu yazdı:arkadaşlar ben de bir şey soracam. bildiğim kadarıyla alan derslerinden bir kere sınava girince o ders verilemese bile muaf olunuyor. bu durum ek sınav için de geçerli di mi?
çok teşekkür ederim.dilanates yazdı:nickbu yazdı:arkadaşlar ben de bir şey soracam. bildiğim kadarıyla alan derslerinden bir kere sınava girince o ders verilemese bile muaf olunuyor. bu durum ek sınav için de geçerli di mi?
Ek sınavın normalden farkı yok.Eger o ders 'Dil ve Anlatım' degilse muaf olur .
inşallah arkadaşım KENDİNE GÜVEN gerisi gelir...dilanates yazdı:tebrikler.Başarının devamını dilerim.İnşallah bizde oluruz ek sınavda