SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI
Re: SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI
gözükmüyorsa dersiniz muafta veya zorunluda geçmişsinizdir. Tabi yarın resmi sonucu beklemek en mantıklısı...
sağol komikadam çok teşekkürler.İnşallah öyledir İnşallah...
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
Toplam Dönemi : 11
AOL de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 218
Alan Kredi : 80
Durum : MEZUN
Toplam Dönemi : 11
AOL de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 218
Alan Kredi : 80
Durum : MEZUN
-
Zorunlu derslerimde birtek kimya 2 kalmış inşallah ek sınavı kesin verirler.
sınav sonuçları daha girmemiş ki.. benim zorunlu dersim yoktu zaten... hangi derslerden geçtim henüz beilemiyorum...sanırım sabah kesin girilir notlar..
-
Avet aynen benimde 221 kredim vardı tek bildiğim 3 adet ortak dersimden 2 tanesini geçtim ve diğerlerinin hepsi seçmeli idi inşallah güzel sonuçlar çıkar..beyzi yazdı:sınav sonuçları daha girmemiş ki.. benim zorunlu dersim yoktu zaten... hangi derslerden geçtim henüz beilemiyorum...sanırım sabah kesin girilir notlar..
Tabi bu arada

afedersiniz ama hangi sınav sonuçları ?
23 24 temmuzda girdiğimz sınavlarmı ?
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
evet o sınavlar.Resmi olarak açıklanmadı ama Öğrenci girişinde zorunlu dersleri kontrol edince düzenlemeler yaptıkları anlaşılıyor.çağrı yazdı:afedersiniz ama hangi sınav sonuçları ?
Ben de 2 zorunlu dersten girmiştim dün onlar vardı sayfamda bu gün baktım yok geçmişim yani...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
yarına açıklanır diye düşünüyorum pazartesi ek sınav duyurusu yapılır büyük ihtimalle
arkadaşlar bugün yada yarın resmi açıklama yapılcakmış kesin sınav sonuçları sisteme giriliormuşşşşşşş gözümüzzzzz aydınnnnnn
- intrepid25
- Doçent
Artık resmen mezunum:)))
Öğrencilik durumu : Mezun
Diploma notu: 75,54
Öğrencilik durumu : Mezun
Diploma notu: 75,54
Hele şüküür full ortak derslerin sayısallardan muaf olmuşum kurtuldum şimdi ek sınav zamanı azcık kaldı mezuna
Bi geo 1 geo 2 kalmış 

Mezun olan herkesi tebrik ederim. Mezun olupta, üniversiteye yazılacak olanların, bugünden itibaren çıkma belgesi için Ankara'ya dilekçe yollamalarında fayda var. Çünkü, yetişmesi ucu ucuna olur ancak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Uzman
Sonunda mezunum 

- colin_erkan
- Doktor
Zorunlu dersler kısmında dersim kalmamış kredimde tamam artık mezun yazısını bekliyorum ancak genel bilgiler ekranına girdim yüz yüze eğitim kurumum daha önceden bayrampaşa ticaret meslek lisesi yazıyodu şimdi BAKANLIK / MERKEZE BAĞLI TAŞRA Açık Öğretim Lisesi yazıyo kafama takıldı acaba neden böyle yazıyo mezun olduğuma dair bişeymi bilen varmı arkdaşlar?
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
Aaa yaşasın benim de zorunlu dersler kısmında seçtiğim tüm ortak dersler eksilmiş. Yalnız 4 tane seçmeli vardı onları göremedim doğal olarak ama inşallah geçtiğimi tahmin ediyorum. İnşallah ortalamam da iyidir biraz ingilizce ve felsefeyi düşük bekliyorum ya hayırlısı