o kadar geç olacağını sanmıyorum ama hayırlısıdilanates yazdı:sınav eylülün ilk haftası olacak kaynak mebde çalışan tanıdıgın biri arkadaşlar
2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV İÇİN MAİL ve DİLEKÇE ATALIM [HERKES İÇERİ]
Re: 2011 EK SINAV İÇİN MAİL ve DİLEKÇE ATALIM [HERKES İÇERİ]
Ek sınav Duyurusu
(11 Eylül 2011 tarihinde ek sınav yapılacaktır.)
11 Eylül 2011 Pazar günü iki oturum (1. Oturum saat 10,00da, 2. Oturum saat 14,00de başlayacaktır) halinde ek sınav yapılacaktır. Yapılacak sınavda öğrencilerimiz en fazla 30 kredilik ders seçebileceklerdir.
Yapılacak olan ek sınava;
2010-2011 Eğitim Öğretim yılı sonu itibariyle öğrencilik durumu aktif ve donuk olan öğrencilerden,
8 dönem ve üzeri eğitim görmüş,
Mezuniyeti için 30 kredi gerekenler katılabileceklerdir.
Sınava katılacak öğrencilerimiz 19-24 Ağustos 2011 tarihleri arasında anlaşmalı bankalara (T.C Ziraat, T.C. Vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası) 20 TL#lik sınav ücreti yatırarak, sınav kaydını Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine veya Milli Eğitim Müdürlüklerince görevlendirilmiş okul müdürlüklerine yaptırıp, yine aynı tarihler arasında sınava girecekleri dersleri seçeceklerdir.
Açık Öğretim Lisesi Yurtdışı Programlarında kayıtlı olup, yukarıdaki şartları taşıyanlar da ek sınav için müracaat edebileceklerdir.
Not: Ek sınav başvuru tarihleri arasında Yeni Kayıt başvuruları alınmayacaktır.
başlığı düzenledim
(11 Eylül 2011 tarihinde ek sınav yapılacaktır.)
11 Eylül 2011 Pazar günü iki oturum (1. Oturum saat 10,00da, 2. Oturum saat 14,00de başlayacaktır) halinde ek sınav yapılacaktır. Yapılacak sınavda öğrencilerimiz en fazla 30 kredilik ders seçebileceklerdir.
Yapılacak olan ek sınava;
2010-2011 Eğitim Öğretim yılı sonu itibariyle öğrencilik durumu aktif ve donuk olan öğrencilerden,
8 dönem ve üzeri eğitim görmüş,
Mezuniyeti için 30 kredi gerekenler katılabileceklerdir.
Sınava katılacak öğrencilerimiz 19-24 Ağustos 2011 tarihleri arasında anlaşmalı bankalara (T.C Ziraat, T.C. Vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası) 20 TL#lik sınav ücreti yatırarak, sınav kaydını Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine veya Milli Eğitim Müdürlüklerince görevlendirilmiş okul müdürlüklerine yaptırıp, yine aynı tarihler arasında sınava girecekleri dersleri seçeceklerdir.
Açık Öğretim Lisesi Yurtdışı Programlarında kayıtlı olup, yukarıdaki şartları taşıyanlar da ek sınav için müracaat edebileceklerdir.
Not: Ek sınav başvuru tarihleri arasında Yeni Kayıt başvuruları alınmayacaktır.
başlığı düzenledim
Re: EK SINAV TARİHİ BELLİ OLDU [11 EYLÜL 2011]
ek sınav türkiyenin heryerindemi yapılacak ?
ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!
bu nasıl bir şey böyle
üniversite kayıtlarını kaçırıyoruz demektir
mazaretli kayıtlar da o kadar uzun süre beklerler mi ? geçen sene 1-2 gün beklemişlerdi fazladan.

üniversite kayıtlarını kaçırıyoruz demektir

e o zman üniversite kayıtlarına yetişmiyor????bu nasıl iş ya
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
Toplam Dönemi : 11
AOL de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 218
Alan Kredi : 80
Durum : MEZUN
Arkdaşlar panige lüzum yok sadece panik yapanlar için ek sınav duyurusu yayınlandı nerede yapılacagı şartları konusunda açıklama gelecek.Bilgi yine mebdeki arkadaştan geldi sakin olun 

ne yapam ben böyle eksınavı üni. kayıtlar bittikten sonra olurmu böyle saçmalık ya:(
Acaba normal liselerle aynı tarihemi denk düşürecekler çünkü normal liselerin kurtarma sınavlarıda eylülde, belki milli eğitim bakanlığı 2009 da yaptığı gibi ek sınav süresi talep edecek yökden hemen telaşa kapılmayın biz biliyorsak üniversite kayıt tarihlerini onlarda biliyor.
Konu ile bilgi edinmek için sanırım buraya asılmak gerekir sonucta eğer kayıt olamayacaksam bu sınavın ne anlamı var? http://www.meb.gov.tr/BilgiEdinme/bilgiedinme.asp
arkadaşlar ben bu ek sınava girebilirmiyim bu sene staj görücem eylülde son senem bu sene şuan toplam kredim 213 toplam dönemim 10 yazıyo aol de okuduğum dönem 6 yazıyo ama girebilir miyim ben cevap veren arkaşlara şimdiden teşşekürler
evet arkadaşlar bu durumu meb'e soralım. üniversite kayıtları 5-9 eylül arasında. sağır sultan bile biliyor bunu 

Çağrı merkezini aradım mazeretli kayıt dönemi var dedi üniversitelerin hangi üniversiteye kazandıysan onlara başvuracaksınız falan filan diyor ama ben ilk defa böyle bir şey duyuyorum bunla ilgili bir bilgisi olan var mı?
ya allah rızası için biri cvp versin 161 kredim oldu 1 kredi yüzünden giremicek miyim ben bu ek sınava

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
ne gerekiyorsa yapalım arkadaşlar!!
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
Valla sisteme göre giremiyorsun gibi ama görüşmen lazım genedeEflâ yazdı:ya allah rızası için biri cvp versin 161 kredim oldu 1 kredi yüzünden giremicek miyim ben bu ek sınava![]()
![]()