2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: EK SINAV TARİHİ BELLİ OLDU [11 EYLÜL 2011]
Arkadaşlar ek sınav ile birlikte üniversiteye giriş yapabilecekmiyiz , yada bu ek sınav ile mezun olursak askerlik tecil olur mu ? Alan derslerim komple bitti 3 tane ortak dersim kaldı başaramasam dahi mezunum muaf olması gerekliymiş . Ne kadar sinirlerim bozuldu anlatamam yani , bilerek te sallamıştım nasılsa gereksiz Alan ve Genel kredim tam diye .
benim hiç zorunlu drsim kalmadı fakat yüzyüze eğitimden var alttan dersim onun için bişey yazmamışlar ya ooof

Hiç bir şey için geç değildir.
bir şeyler yapalım arkadaşlar ya
mazaretli kayıtların ne kadar sürdüğünü söylesinler bari. ösym'ye soralım, meb'e soralım. ek sınavda mezun olanların üniversiteye yetişebileceğini garanti etmeleri lazım. 

diğer konunda cevap yazdım..Furkan92 yazdı:Arkadaşlar ek sınav ile birlikte üniversiteye giriş yapabilecekmiyiz , yada bu ek sınav ile mezun olursak askerlik tecil olur mu ? Alan derslerim komple bitti 3 tane ortak dersim kaldı başaramasam dahi mezunum muaf olması gerekliymiş . Ne kadar sinirlerim bozuldu anlatamam yani , bilerek te sallamıştım nasılsa gereksiz Alan ve Genel kredim tam diye .
nereyi aramam gerekiyorkomikadam yazdı:
Valla sisteme göre giremiyorsun gibi ama görüşmen lazım genedeşok oldum gerçekten eğer girememe gibi bir durum olursa çok kötü olur.

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
444 83 83Eflâ yazdı:nereyi aramam gerekiyorkomikadam yazdı:
Valla sisteme göre giremiyorsun gibi ama görüşmen lazım genedeşok oldum gerçekten eğer girememe gibi bir durum olursa çok kötü olur.
Ne yapayım ben böyle sınavıııı!!!
tek dersim kaldı onda da sallasam muaf oluyorum kredim tutuyo ünvye kaydı yaptıramadıktan sonra ne anladım ben bu işten!!!

çok teşekkür ederim
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
MAÖL sitesini takip et, elbet Eylül'de yüzyüze eğitim için de sınav yapacaklardır.demir26 yazdı:benim hiç zorunlu drsim kalmadı fakat yüzyüze eğitimden var alttan dersim onun için bişey yazmamışlar ya ooof
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- raskolnıkov
- Acemi
****arkadaşlar inşallah erkene çekerler yoksa birsürü arkadaş tercih yaptı ama bir işe yaramayacak benm üniversitemin son kayıt tarihi 16 eylül ben büyük ihtimalle yetişirim ama ya yetişemeyenler onun için maile devammmmmmmmm*****
inşallah kardeşim allah hepimize yardımcı olsun. adamı katil ederler ya bişeyide tam anlamıyla yapmıyolar.emrahk yazdı:MAÖL sitesini takip et, elbet Eylül'de yüzyüze eğitim için de sınav yapacaklardır.demir26 yazdı:benim hiç zorunlu drsim kalmadı fakat yüzyüze eğitimden var alttan dersim onun için bişey yazmamışlar ya ooof
Re: 2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL 2011] [TÜM SORULAR BURADA
Çağrı merkezini aradım üniversitelerin mazeret kayıt dönemleri varmış o zaman kayıt olabilirsiniz dediler, ya bu mazeret kayıt dönemi ile ilgili bir bilgisi olan var mı?
yarın tercihler açıklanınca kayıt yaptıracağın üniversitenin öğrenci işleriyle görüş derim bi çözüm bulurlar sana.accursed yazdı:Çağrı merkezini aradım üniversitelerin mazeret kayıt dönemleri varmış o zaman kayıt olabilirsiniz dediler, ya bu mazeret kayıt dönemi ile ilgili bir bilgisi olan var mı?
sınabv için 11 eylül çokkk geç ünv kayıtları bitmiş oluyorrr..neden riske atıyorlar bizi..önümüzdeki hafta yapılabilir...hadi onu geçtim bayramdan da bi hafta sonra yapılıyorrr....mağdur ediliyoruz.bişeyler yapalım arkadaşlar sadece 1 dersten kaldım...
Şimdi benim Marmara üniversitesini kazanma ihtimalim yüksek, aradım öğrenci işlerini kadın soyle dedi fen edebiyat fakultesinin normal kayıt tarihi 7sinde siz gelin kayıt olun size bir taahütname imzalatacaklar 7 veya 10 gün süre verecekler o süre zarfında eksik olan belgenizi getirirseniz kaydını devam edecek getiremezseniz kaydınız silinecektir. Herkes yarın üniversite atama sonuclarından sonra üniversitesini arasın arkadaşlar bilgi edinin. Umutlar daha ölmedi!