gözün aydın kardeşim 10 güne kadarda halledersin mutlakaaccursed yazdı:Şimdi benim Marmara üniversitesini kazanma ihtimalim yüksek, aradım öğrenci işlerini kadın soyle dedi fen edebiyat fakultesinin normal kayıt tarihi 7sinde siz gelin kayıt olun size bir taahütname imzalatacaklar 7 veya 10 gün süre verecekler o süre zarfında eksik olan belgenizi getirirseniz kaydını devam edecek getiremezseniz kaydınız silinecektir. Herkes yarın üniversite atama sonuclarından sonra üniversitesini arasın arkadaşlar bilgi edinin. Umutlar daha ölmedi!
2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL 2011] [TÜM SORULAR BURADA
Hiç bir şey için geç değildir.
yani arkadaşım illaki bi yolu var ve senin yazdığın yöntem en mantıklısı hiçbiri olmadı bunların farklı bir kolaylık sağlaması lazım. İkiside aynı kurum birbirlerinden haberleri yok değil ya..accursed yazdı:Şimdi benim Marmara üniversitesini kazanma ihtimalim yüksek, aradım öğrenci işlerini kadın soyle dedi fen edebiyat fakultesinin normal kayıt tarihi 7sinde siz gelin kayıt olun size bir taahütname imzalatacaklar 7 veya 10 gün süre verecekler o süre zarfında eksik olan belgenizi getirirseniz kaydını devam edecek getiremezseniz kaydınız silinecektir. Herkes yarın üniversite atama sonuclarından sonra üniversitesini arasın arkadaşlar bilgi edinin. Umutlar daha ölmedi!
marmara üniversitesi'nin çözümü güzelmiş ama bakalım her üni bunu yapacak mı ?
her üniversitenin uygulaması farklı sonuçta. ösym'ye de sormak lazım bu durumu. mazeretli kayıtlar ne zaman olacak ? sonuçta ek sınava giren açık liselilerin hepsi o tarihte mezun olacak. bir tek biz değiliz ya üniyi kazanan açık liseden. kimbilir kaç kişi vardır forumu bilmeyen ama ek sınava ihtiyacı olan.

her üniversitenin uygulaması farklı sonuçta. ösym'ye de sormak lazım bu durumu. mazeretli kayıtlar ne zaman olacak ? sonuçta ek sınava giren açık liselilerin hepsi o tarihte mezun olacak. bir tek biz değiliz ya üniyi kazanan açık liseden. kimbilir kaç kişi vardır forumu bilmeyen ama ek sınava ihtiyacı olan.
saol kardeşim Allah hepimizin işini rast getirsin hepimiz birbirimiz için duacı olalım ki Allah bizimle olsun. Hiç moral bozmayın arkadaşlar bu zor durumdan hayırlısı ile hiç kayıp vermeden hepimiz kurtulacağız yeterki moralinizi bozmayın lütfen.demir26 yazdı:gözün aydın kardeşim 10 güne kadarda halledersin mutlakaaccursed yazdı:Şimdi benim Marmara üniversitesini kazanma ihtimalim yüksek, aradım öğrenci işlerini kadın soyle dedi fen edebiyat fakultesinin normal kayıt tarihi 7sinde siz gelin kayıt olun size bir taahütname imzalatacaklar 7 veya 10 gün süre verecekler o süre zarfında eksik olan belgenizi getirirseniz kaydını devam edecek getiremezseniz kaydınız silinecektir. Herkes yarın üniversite atama sonuclarından sonra üniversitesini arasın arkadaşlar bilgi edinin. Umutlar daha ölmedi!
Gözünüz aydın arkadaşlar bi kolaylığı vardır telaş etmeyin. Hepinize kolay gelsin

Sadece bizi değil normal liseleride ilgilendiriyor bu durum bence çünkü onlarında kurtarma sınavları eylülde, ve dediğinde haklısın her üniversitenin kendisine göre bir senatosu ve kararı var ama bence her üniversitenin böyle bir duruma karşı sunduğu bir çözüm önerisi de vardır. İlk defa olmuyordur bu geçen senelerde de yaşanmıştır. O yüzden umudumuzu kaybetmeyelim her arkadaş için birlik olalım ve bu durumdan hep beraber çıkalım. İnanın her zaman bir çıkış yolu vardır arkadaşlar.ice20 yazdı:marmara üniversitesi'nin çözümü güzelmiş ama bakalım her üni bunu yapacak mı ?![]()
Herkesin gözü aydın arkadaşlar, ek sınav duyurusunda şehir belirtmemelerinin sebebi, başvuru sayısına bağlı olarak belirleyecekleri içindir muhtemelen. Örneğin çok başvuruda belli illerde, az başvuruda sadece Ankara'da yaparlar sınavı...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Bu sınavın nerde olacağı neden yazmıyor.Birde açık meslek lisesinde olanlar için meslek dersleri içinde ek sınav yazmıyor neden acaba
dilanates yazdı:Bu sınavın nerde olacağı neden yazmıyor.Birde açık meslek lisesinde olanlar için meslek dersleri içinde ek sınav yazmıyor neden acaba
Sınavın nerde olacağının yazmama sebebi yukardaki mesajım. Mesleki Açık Öğretim için MAÖL internet sitesini takip edin, oradan duyuru yapılacaktır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Aslında Türkiyenin 7 bölgesinden bir tane il belirleyip yapsalar daha iyi erken açıklanma açısından..emrahk yazdı:Herkesin gözü aydın arkadaşlar, ek sınav duyurusunda şehir belirtmemelerinin sebebi, başvuru sayısına bağlı olarak belirleyecekleri içindir muhtemelen. Örneğin çok başvuruda belli illerde, az başvuruda sadece Ankara'da yaparlar sınavı...
meslek dersleri için bekliyorum bnde. bi gelişme olursa burdan paylaşalım inşallah 1 dönem daha okula gtmek zorunda kalmayız.dilanates yazdı:Bu sınavın nerde olacağı neden yazmıyor.Birde açık meslek lisesinde olanlar için meslek dersleri içinde ek sınav yazmıyor neden acaba
Hiç bir şey için geç değildir.
Re: EK SINAV TARİHİ BELLİ OLDU [11 EYLÜL 2011]
girip 30 kredının tamamını alsa bıle mezun olamıyorkı 191 kredı yaparkomikadam yazdı:Valla sisteme göre giremiyorsun gibi ama görüşmen lazım genedeEflâ yazdı:ya allah rızası için biri cvp versin 161 kredim oldu 1 kredi yüzünden giremicek miyim ben bu ek sınava![]()
![]()
şok oldum gerçekten eğer girememe gibi bir durum olursa çok kötü olur.
arkadaşlar farklı illerde yapılacak ama söyle bi durumda var. mesela bursada yapıldı sınav o sınav kağıdı falan ankaraya gönderilcektee onlar sonuçları okucakta bize çıkma belgesi gönderceklerdee çok zaman alır bukadar taahhüt süreside hiç bir üniversite vermez gibi geliyor bana çünkü bu işlemler en az 10 günü bulur. sınav 11inde 21inde belge elimizde ama neye yarar? neden riske atıyorlar bizi...
Re: EK SINAV TARİHİ BELLİ OLDU [11 EYLÜL 2011]
ikinci bir ek sınav yapılırsa mezun olur. 3 4 senedir ikinci ek sınav yapılmıs bu senede yapılacak ins..asit yazdı:girip 30 kredının tamamını alsa bıle mezun olamıyorkı 191 kredı yaparkomikadam yazdı:Valla sisteme göre giremiyorsun gibi ama görüşmen lazım genedeEflâ yazdı:ya allah rızası için biri cvp versin 161 kredim oldu 1 kredi yüzünden giremicek miyim ben bu ek sınava![]()
![]()
şok oldum gerçekten eğer girememe gibi bir durum olursa çok kötü olur.
Meslek okuyan arkadaşlar, AÖL sitesindeki duyuruyu siz ciddiye almayın. Onlar düz liseliler için. MAÖL sitesinden açıklama yapılmadıkça henüz ek sınav size çıkmış sayılmaz unutmayın. Ama yayınlayacaklardır yarın diye tahmin ediyorum...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk