Artık ben de mezunum :)
Artık ben de mezunum :)
Hemen kısa özet geçeyim:
23 yaşındayım. Okulu toplam 8 dönem 2,5 senede bitirdim. Ayrıca daha önce Açık İlköğretim Okulu'ndan mezun oldum. LYS'de DİL-1 402 puan ve DİL-3 türünde 421 puan yaptım. Bu sene İstanbul Üniversitesi'ne yerleşiyorum. Derslere çok çalışmadım (yalan yok), sadece kendimi yeterli görecek kadar çalıştım. Diploma notum 80,91. Bu günleri görebildiğim için çok mutluyum. Daha fazla çalışsaydım daha iyisini yapabileceğimi görebilmek beni rahatlatıyor. Sizi de rahatlatsın. Herkes bunu yapabilir yeter ki kendinize gerçekçi hedefler koyun ve kendinize inanın. Ek sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim. www.ztv.com.tr'deki dersler bana inanın çok yardımcı oldu. Geometrileri oradan çalıştım, YGS'yi de oradan çalıştım. Siz de göz atın isterseniz. Geometrilerden çok korkuyordum ama geçmişim hepsini. Diğer mezun olan arkadaşları da tebrik ederim, mezun adaylarına da başarılar diliyorum arkadaşlar. Başarısız olmanız için hiçbir sebep yok.
23 yaşındayım. Okulu toplam 8 dönem 2,5 senede bitirdim. Ayrıca daha önce Açık İlköğretim Okulu'ndan mezun oldum. LYS'de DİL-1 402 puan ve DİL-3 türünde 421 puan yaptım. Bu sene İstanbul Üniversitesi'ne yerleşiyorum. Derslere çok çalışmadım (yalan yok), sadece kendimi yeterli görecek kadar çalıştım. Diploma notum 80,91. Bu günleri görebildiğim için çok mutluyum. Daha fazla çalışsaydım daha iyisini yapabileceğimi görebilmek beni rahatlatıyor. Sizi de rahatlatsın. Herkes bunu yapabilir yeter ki kendinize gerçekçi hedefler koyun ve kendinize inanın. Ek sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim. www.ztv.com.tr'deki dersler bana inanın çok yardımcı oldu. Geometrileri oradan çalıştım, YGS'yi de oradan çalıştım. Siz de göz atın isterseniz. Geometrilerden çok korkuyordum ama geçmişim hepsini. Diğer mezun olan arkadaşları da tebrik ederim, mezun adaylarına da başarılar diliyorum arkadaşlar. Başarısız olmanız için hiçbir sebep yok.
Re: Artık ben de mezunum :)
çok teşekkürler.
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
Toplam Dönemi : 11
AOL de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 218
Alan Kredi : 80
Durum : MEZUN
Toplam Dönemi : 11
AOL de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 218
Alan Kredi : 80
Durum : MEZUN
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
teşekkür ederiz.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
- intrepid25
- Doçent
Tebrik ederim serenty aynı anda başlayıp bitirmişiz ..öğrenci durumu karşısında mezun yazısını görmek çok etkileyiciydi..artık üni başlıyor ..herkesin kısa sürede mezun olması dileklerimle...
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
intrepid25 yazdı:Tebrik ederim serenty aynı anda başlayıp bitirmişiz ..öğrenci durumu karşısında mezun yazısını görmek çok etkileyiciydi..artık üni başlıyor ..herkesin kısa sürede mezun olması dileklerimle...
Sağol...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
tebrikler
Tebrikler bundan sonra da başarılar. Çalışana Allah veriyor.serenity yazdı:Hemen kısa özet geçeyim:
23 yaşındayım. Okulu toplam 8 dönem 2,5 senede bitirdim. Ayrıca daha önce Açık İlköğretim Okulu'ndan mezun oldum. LYS'de DİL-1 402 puan ve DİL-3 türünde 421 puan yaptım. Bu sene İstanbul Üniversitesi'ne yerleşiyorum. Derslere çok çalışmadım (yalan yok), sadece kendimi yeterli görecek kadar çalıştım. Diploma notum 80,91. Bu günleri görebildiğim için çok mutluyum. Daha fazla çalışsaydım daha iyisini yapabileceğimi görebilmek beni rahatlatıyor. Sizi de rahatlatsın. Herkes bunu yapabilir yeter ki kendinize gerçekçi hedefler koyun ve kendinize inanın. Ek sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim. http://www.ztv.com.tr'deki dersler bana inanın çok yardımcı oldu. Geometrileri oradan çalıştım, YGS'yi de oradan çalıştım. Siz de göz atın isterseniz. Geometrilerden çok korkuyordum ama geçmişim hepsini. Diğer mezun olan arkadaşları da tebrik ederim, mezun adaylarına da başarılar diliyorum arkadaşlar. Başarısız olmanız için hiçbir sebep yok.

Tebrikler başarılarının devamı gelir inşallah 

Hocam böyle şeyler insanı çok motive ediyor. Tebrikler 

Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı
MEZUN
MEZUN
Tebrikler Serenity, hayırlı olsun. Yerleşeceğin üniversite de harika. Başarılar orada da...
Edit: Suveybe yazmışım düzelttim, o da mezun oldu mu acaba?
Edit: Suveybe yazmışım düzelttim, o da mezun oldu mu acaba?
En son emrahk tarafından 18 Ağu 2011, 20:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
serenity tebrik ederim...başarılarının devamı diliyorum.
tebrik ederim 

teşekkür ederim arkadaşlar 

cok ozenıyorum ya mezun olanları o kadar kıskanıyooooruumkııı
kafamı duvarlara vurmak ıstıyorum 1 sene once baslasam bende mezundum offfff offffff 

Arkadaşlar benım suan açık lise durumum şudur son sınavla beraber
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 15 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 135 Alan Kredi : 48
benım suan kac kredıye ıhtıyacım var ? allah askına tam yazın ne yapmam gerketıgını yazın artık cok bunaldım buzamana kadar sallamadım başıma bu geldı :S lutfn
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 15 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 135 Alan Kredi : 48
benım suan kac kredıye ıhtıyacım var ? allah askına tam yazın ne yapmam gerketıgını yazın artık cok bunaldım buzamana kadar sallamadım başıma bu geldı :S lutfn