Diplomasını alan arkadaşlar?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Maol
Asistan

Diplomasını alan arkadaşlar?

Mesaj gönderen Maol » 18 Ağu 2011, 19:53

AOL veya MAOL farketmez.Diplomanızın bi resmini çekip koyabilirmisiniz merak ediyorum. :D

Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı

MEZUN

Kullanıcı avatarı
hakan70
Asistan

Re: Diplomasını alan arkadaşlar?

Mesaj gönderen hakan70 » 18 Ağu 2011, 19:54

açık lise ibaresi yer alıyor geri kalanı normal diplomalarla aynı. alan arkadaşlarım var ordan biliyorum

Maol
Asistan

Mesaj gönderen Maol » 18 Ağu 2011, 19:57

hocam ben açıkcası o "açık lise" ibaresinden çekiniyorum. Şuan bile insanlara açık liseye gidiyorum diyince bana gerizekalı gözüyle bakıyolar.
Hissediyorum yani diplomayı alıncada aynı şey olmasından korkuyorum.
Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı

MEZUN

ela25

Mesaj gönderen ela25 » 18 Ağu 2011, 20:02

Bence gerizekalı gözünde bakanlarda war bi sorun.. biz sanki keyfimizden mi seçtik bu okulu.. eminim herkesin bi hikayesi wardır. bunca sıkıntının içinde birde açık lise gibi öğretmen yüzü görmeden bi diploma alabiliosak biz ayakta alkışlamaları gerekir !

Kullanıcı avatarı
hakan70
Asistan

Mesaj gönderen hakan70 » 18 Ağu 2011, 20:02

söyle bişey var açık lise ibaresinden kurtulabilirsin hani 2 yıllık myo varya sınavsız geçiş yapabilirsen ve kazanırsan. lise diplomanı alıyorlar elinden okulu bitirincede mezun olduğun üniversitenin adı yazıyo ve açık liseli olduğun belli olmuyo önceden okuduğun okul üniversite diplomasında yazmıyor yani bundan dolayıda iş ararken falan daha rahat olabilirsin ama en az 2 yılllk ünv şart bundan kurtulup yeni diploma almak için... 4 yıllık fakultelerinde aynı şekilde tabii diploma şekli

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 18 Ağu 2011, 20:06

Ben paylaşacağım diplomayı yarın yada sonraki gün. Merak etmeyin. Yarın alacağım inşallah diplomamı...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
hakan70
Asistan

Mesaj gönderen hakan70 » 18 Ağu 2011, 20:08

gerizekalı gibi bakmaları konusunda çok haklısın eminim çoğumuz aynı şeyleri yaşamışızdır bi anımı anlatayım size. ben mesleki açık öğretim lisesinde okuyorum ygs başvuru formunda hangi okul kodunu yazacağımı bilemedim sonuçta açık liseliyiz hangi okulu yazacağımı ben nerden bileyim yardım edende yok yani bu konuda ve ilk defa sınava giriyorum neyse, halk eğitim merkezindeki görevliye dedimki buraya hangi okul kodunu yazmalıyız aldı kağıdı eline 2 sayıyı yazamıyosun da siz zaten neden sınava girersinizde bi başladı laf sokmaya herkesin içinde formumu verdikten sonra bende ona belli siz çok okumuşsunuz ama daha nasıl davranılacağını bilmiyorsunuz bir insana dedim ve çıktım. ama eşek hoşaftan ne anlar?

Yns
Uzman

Mesaj gönderen Yns » 19 Ağu 2011, 02:27

O açık lise diplomasından kurtulmanın yolu üniversite. :wink:

Üniversite bitirdikten sonra da iş başvurularında dolduracağınız bazı CV'lerde ilkokul, lise , üniversite ayrı ayrı yazar o bölüme diğerlerini atlayarak bitirdiğiniz üniversiteyi büyükçe yazarsanız sorun olmaz.Sormazlar da zaten.

Yani herhangi bir üniversite bitirdikten sonra hangi liseden geldiğinizin bir önemi yok.Söylemezseniz.

AOL'de okumak ve bitirmek kesinlikle ayıp değil ama halk arasında sistem bel altı vuruyorsa sen de bel altı vuracaksın...
Resim

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön