2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
demir26

Re: 2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL 2011] [TÜM SORULAR BURADA

Mesaj gönderen demir26 » 18 Ağu 2011, 19:01

Ek sınav; uzaktan eğitim dersleri için 11 Eylül 2011 tarihinde iki oturum şeklinde Adana, Ankara,Antalya, Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Samsun, Trabzon, Van il merkezlerinde yapılacaktır.

Hiç bir şey için geç değildir.

ice20
Asistan

Mesaj gönderen ice20 » 18 Ağu 2011, 19:16

arkadaşlar ek sınav tarihinin öne alınması lazım ya. şaka değil bu :?

ben o kadar uzun bekleyeceğine inanmıyorum üniversitelerin. :( geçen sene her üniversitede 1-2 gün mazeretli kayıt olmuş, diyelim ki 11 eylülde olan ek sınavdan sonra bize 12 eylülde çıkma belgesi nasıl verecekler ? sadece Ankara'da olmayacak gibi görünüyor, e o zaman 2 günde verdiler diyelim 14 eylül yapıyor.

Normal liselerin ek sınavı eylülün ilk haftasıyken, bizde niye o kadar geç. offffff bu sene hiçbirimiz hak ettiğimiz halde açıkta kalmayız umarım :evil:

dilanates
Çırak

Mesaj gönderen dilanates » 18 Ağu 2011, 19:42

sınavın öne alınacağını hiç zannetmiyorum keşke alınsa.Ona göre ayarlama mutlaka yapacaklardır.Yaptıkları sınavın üniversite adayları için oldugunu hepimiz biliyorz.Yoksa neden ek yapsınlar ki.Mutlaka ayarlama gelecektir.Hiç olmasa bile açıköğretimliler için istisna kayıt alınacagı üniversitelere bildirilir bu konuda bence canınızı sıkmayın.Ben yinede çıkma belgesini erken almak için istanbulda oldugum halde sınava Ankara'da girmeyi düşünüyorum ..

Kullanıcı avatarı
hakan70
Asistan

Mesaj gönderen hakan70 » 18 Ağu 2011, 19:52

eğer seçme imkanımız varsa bende ankarada girerim. belgeler ankaraya postalancakta okuncakta çıkma belgesi düzenliceklerde kargoya verceklerde gelcek... çook uzun iş hiç bir ünv beklemez bukadar gibi geliyo. sakata geliyoruz

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 18 Ağu 2011, 20:10

asitanem yazdı:iyi hos söylüyorsunuzda arkadaşım ikinci bir ek sınav daha yapıldı bu seneye kadar 12 kredilik onlar nasıl girdilerde biz giremiyoruz acıklasanıza bunuda? hayret bisi ya delirecem. 2o1o a kadar ikinci ek sınav olmus ve bu sene olmayacak öylemi? üniyi kazanmısım tercihimi yapmısım yarın yerlestirmem de acıklnacak 5 ders veremedik diye üniye giremiycemmi yani? ki ben gecen sene girdim ankaradaki ek sınava. ozamanda nerden baksan 6o kredim filan vardı. ben nasıl girdim ya sınava? yarın gidip kaydımı yaptırıcam mebinii halkegitimlede görüsecem. gerekirse basbakana mail atacam yeter artık magdur oldugumuz yeter yaa...
Asitanem, birşey sorabilir miyim? 60 kredi ile geçen sene ek sınava nasıl girdin? O dediğin 3. dönem sınavı olabilir mi? Daha ilginci geçen sene ek sınava girdiysen, ve mezun olamadıysan, Ocak, Mayıs ve Temmuz sınavlarıyla çoktan mezun olmalıydın. Yani yanılıyorsun, geçen sene ek sınava girmiş olman imkansız...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 18 Ağu 2011, 20:14

yukarıdaki iller sadece meslek liseliler içinmi ben aöl sayfasında o illeri bulamadım.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 18 Ağu 2011, 20:15

Evet şuan meslek liseliler için iller açıklandı. AÖL'de yayınlanır kısa zamanda...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
meloş
Doktor

Mesaj gönderen meloş » 18 Ağu 2011, 20:48

arkadaşlar genel kültür okuyorum sanırım bizde ortak kredi şartı yok..

şuan 78 görünüyor toplam kredi ise 170

tembellik yapmasam 180 de olurdu çalışmadan girdim hatta 2 derse girmedim..

neyse şuan 22 kredi eksiğim var deli gibi çalışmak lazım bu durumda..

ben öss girdim 180 civarı aldım...

ama tercih yapmadım açıköğretime giricem diye.. sanırım aöf de tercih yapılmıyor ekim kasımı bekleniyor...

bu sene şanslıyız sanırım istanbuldada sınav olacak

filerun

Mesaj gönderen filerun » 18 Ağu 2011, 20:52

arkadaşlar geçen yılda böyle bi gecikme olmuş ve aöl den üniversitelere bildiri gitmiş ve aöliler kaydını geçte olsa yaptırabilmişler. rahat olmaya çalışalım.yine de pazartesi buradaki halk eğitimde ki müdür yardımcısından bilgi alıcam. sizede yazarım.

asitanem
Uzman

Mesaj gönderen asitanem » 18 Ağu 2011, 20:55

emrahk yazdı:
asitanem yazdı:iyi hos söylüyorsunuzda arkadaşım ikinci bir ek sınav daha yapıldı bu seneye kadar 12 kredilik onlar nasıl girdilerde biz giremiyoruz acıklasanıza bunuda? hayret bisi ya delirecem. 2o1o a kadar ikinci ek sınav olmus ve bu sene olmayacak öylemi? üniyi kazanmısım tercihimi yapmısım yarın yerlestirmem de acıklnacak 5 ders veremedik diye üniye giremiycemmi yani? ki ben gecen sene girdim ankaradaki ek sınava. ozamanda nerden baksan 6o kredim filan vardı. ben nasıl girdim ya sınava? yarın gidip kaydımı yaptırıcam mebinii halkegitimlede görüsecem. gerekirse basbakana mail atacam yeter artık magdur oldugumuz yeter yaa...
Asitanem, birşey sorabilir miyim? 60 kredi ile geçen sene ek sınava nasıl girdin? O dediğin 3. dönem sınavı olabilir mi? Daha ilginci geçen sene ek sınava girdiysen, ve mezun olamadıysan, Ocak, Mayıs ve Temmuz sınavlarıyla çoktan mezun olmalıydın. Yani yanılıyorsun, geçen sene ek sınava girmiş olman imkansız...
Hayır Arkadaşım ankaraya gittim ya ek sınavdı bizzat sordum ben mezun degilim olamayacagım cok kredi eksigim var dedim girebilirsin dediler girdim bende eylülün 3ündeki ne sınavıydı söylermisin? ek sınav degilmiydi üniye kayıt yaptıracaklar olanlar icin? ben o sıanva girdim. gayet iyi hatırlıyorum.

ice20
Asistan

Mesaj gönderen ice20 » 18 Ağu 2011, 21:00

filerun yazdı:arkadaşlar geçen yılda böyle bi gecikme olmuş ve aöl den üniversitelere bildiri gitmiş ve aöliler kaydını geçte olsa yaptırabilmişler. rahat olmaya çalışalım.yine de pazartesi buradaki halk eğitimde ki müdür yardımcısından bilgi alıcam. sizede yazarım.
aynı şekilde bende pazartesi ek sınav kaydı yaptırırken soracağım. arkadaşlar bu duruma dört elden sarılalım, hakkımızı yedirmeyelim. sanırım geçen sene MEB, YÖK'e aöl durumunu bildirmişti ve mazeretli kayıt süresi verildi. Bu sene de AÖL ek sınavının geç olduğunu ve mazeretli kayıt için azami 2-3 güne ihtiyaç duyacağımızı dikkate almalılar. :(

Bazı üniversiteler bu kayıt tarihi konusunda çok katı. Rica minnet uzatılacak bir şey değil yani bu. Umuyorum ki arada kaynamayız ve meb ve aöl müdürlüğü bizi düşünüyordur.

geçen sene örgün liselerin ek sınavları yetişmemişti ama bu sene onlar yetişecek. bir tek biz kaldık! :(
En son ice20 tarafından 18 Ağu 2011, 21:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 18 Ağu 2011, 21:01

Asitanem, o zaman seni geçen sene sınava sokanları direkt şikayet etmeli. Senin bir suçun yok yanlış anlama, 60 kredisi olan birini nasıl olurda en az 162 kredisi olanların girmesi gereken çok ciddi bir sınava sokarlar pes pess pesss... Başka sözüm yok akşam akşam...

Mustafa Kemal Atatürk

asitanem
Uzman

Mesaj gönderen asitanem » 18 Ağu 2011, 21:02

ins arkadaşlar. bu sene bunalıp strese girdigim kadar hic bir zaman strese giripte bu kadar caresiz kalmadım ben. allah hakkımızda hayırlısını versin ve ins hepimiz üniye kayıt yaptırırız öyle yada böyle başka çaresi yok. yazık günah bunca emegimize. :(

asitanem
Uzman

Mesaj gönderen asitanem » 18 Ağu 2011, 21:04

emrahk yazdı:Asitanem, o zaman seni geçen sene sınava sokanları direkt şikayet etmeli. Senin bir suçun yok yanlış anlama, 60 kredisi olan birini nasıl olurda en az 162 kredisi olanların girmesi gereken çok ciddi bir sınava sokarlar pes pess pesss... Başka sözüm yok akşam akşam...
valla bilmiyorum bilemiyorum. bu senede girmem lazım yoksa herşey yanacak.

Kullanıcı avatarı
hakan70
Asistan

Mesaj gönderen hakan70 » 18 Ağu 2011, 21:06

asitanem yazdı:ins arkadaşlar. bu sene bunalıp strese girdigim kadar hic bir zaman strese giripte bu kadar caresiz kalmadım ben. allah hakkımızda hayırlısını versin ve ins hepimiz üniye kayıt yaptırırız öyle yada böyle başka çaresi yok. yazık günah bunca emegimize. :(
Katılıyorum...

Kilitli

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön