2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL 2011] [TÜM SORULAR BURADA
arkadaslarr ne yapacagız bugun sonuclar acıklanıyorr kazanırsakk kayır yaptıramıyacagızmı yanii:((
sonuçlar açıklanınca önce kazandığın yer ile bir görüş şansını orda dene. sınav tarihi geri alınsa bile içinde ünv. kayıt kaygısı olacak . üniversiteyle görüş olursa rahat rahat sınavına girersin.y_yesim yazdı:arkadaslarr ne yapacagız bugun sonuclar acıklanıyorr kazanırsakk kayır yaptıramıyacagızmı yanii:((
Hiç bir şey için geç değildir.
demir26 yazdı:sonuçlar açıklanınca önce kazandığın yer ile bir görüş şansını orda dene. sınav tarihi geri alınsa bile içinde ünv. kayıt kaygısı olacak . üniversiteyle görüş olursa rahat rahat sınavına girersin.y_yesim yazdı:arkadaslarr ne yapacagız bugun sonuclar acıklanıyorr kazanırsakk kayır yaptıramıyacagızmı yanii:((
ben iyice gerildim
gerekirse bütün kurumlara gider konuşurum ya böyle saçmalık mı olur ? üniversiteye yetişemeyeceksek ek sınavın amacı ne ?y_yesim yazdı:demir26 yazdı:sonuçlar açıklanınca önce kazandığın yer ile bir görüş şansını orda dene. sınav tarihi geri alınsa bile içinde ünv. kayıt kaygısı olacak . üniversiteyle görüş olursa rahat rahat sınavına girersin.y_yesim yazdı:arkadaslarr ne yapacagız bugun sonuclar acıklanıyorr kazanırsakk kayır yaptıramıyacagızmı yanii:((
ben iyice gerildim
örgün liselerin ek sınavı için yayınlanan genelgeye baktım "üniversiteye kayıt olmaya hak kazanan öğrencilerin durumunun göz önüne alınması" diye bir şeyler yazıyor. meb'in sayfasında bakabilirsiniz. bizde niye üniversite kayıtlarını düşünmediler, neden mazeretli kayıt yaptırmaya uğraşalım allah aşkına ya

Evet, hangi mantıkla 5-9 Eylül arası boşken 11 Eylül'de sınav kararı aldılar ben de merak ettim. Üstüne üstlük, 18 il merkezi gibi, sonuçların Ankara'ya ulaşmasının birkaç gün alabileceği bir yöntem seçtiler? Keşke dilekçemizde tüm iller yazmasaydık.. 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
bakın örgün liselerin ek sınav hakkı için yayınlanan genelde şurada: http://ogm.meb.gov.tr/duyuru_goster.asp?al_no=445
örgün liseler üni kayıtlarına yetişmek için eylülün İLK HAFTASI ek sınav olacak.
Biz açık liselilere neden bu yapılmıyor ???
neden uğraşalım arkadaşlar ya. Bazı ünilerde 12 eylülde ingilizce hazırlık sınıfları derslere başlıyor bile. kayıt olayı 9 eylülde bitiyor yani normalde. Yaptırabilsek bile çok çile çekeceğiz
neden 14üne 15ine kalalım ???
örgün liseler üni kayıtlarına yetişmek için eylülün İLK HAFTASI ek sınav olacak.
Biz açık liselilere neden bu yapılmıyor ???
neden uğraşalım arkadaşlar ya. Bazı ünilerde 12 eylülde ingilizce hazırlık sınıfları derslere başlıyor bile. kayıt olayı 9 eylülde bitiyor yani normalde. Yaptırabilsek bile çok çile çekeceğiz

Değerli Arkadaşlar.. Unutmayalım ki bu kararları verenlerde yerleştirme tarihini ve ek sınavın amacını biliyorlar. İçimiz rahat olmalı bence.. Neden mi ? Biz bu ek sınavı neden talep ettik.. Üniversite problemimiz çözülsün yerleştirmelerde sıkıntı yaşamayalım diye. Eğitim kurumları birbirine bağlıdır bu kararlar alınırken mutlaka istişare edilmiştir. Kayıtlar bir şekilde ayarlanacaktır.
keşke dediğin gibi olsa.. baksana daha halkeğitimlerin bile haberi yok bazı yerlerde. istişare edildiğini sanmıyorum hiçbir kurumla. daha kendi kurumlarının yeni yeni haberi oluyor. üniversiteler örgün liselerin sorumluluk/ek sınavlarını düşünür. onlar da bu sene problemsiz bir şekilde 9 eylüle yetişiyor zaten. Bir tek açık liseler kalıyor, zaten oradan da üniye giren daha az.İdealistt yazdı:Değerli Arkadaşlar.. Unutmayalım ki bu kararları verenlerde yerleştirme tarihini ve ek sınavın amacını biliyorlar. İçimiz rahat olmalı bence.. Neden mi ? Biz bu ek sınavı neden talep ettik.. Üniversite problemimiz çözülsün yerleştirmelerde sıkıntı yaşamayalım diye. Eğitim kurumları birbirine bağlıdır bu kararlar alınırken mutlaka istişare edilmiştir. Kayıtlar bir şekilde ayarlanacaktır.

Hangi üniversite beklicek ya 1 hafta. kayıtlar bitiyo zaten bi tek açık liseliler kalıyo. ben bu güne kadar bize yapılan aman aman bi ayrıcalık görmedim bundan sonrada olcağını sanmam... kısacası %70 olmucak bu iş... Nasıl bir mantıktır anlamıyorum onca gün var yapa yapa kayıtlar bittikten sonra yapılıyor sınav
ben bugun tekrar aradım 444 83 83 ü bana ek sınav tarihi açıklandı öne alma gibi bir durum olamaz biz durumu ösym biildiriyoruz üni. kayıtlarının uzaya bilir belki dedi ösymm arayın dedi bana ösym nin takvimi belli uzatırmıki...
sanmıyorum uzatacağını. işte işi şansa bırakıyorlar uzatabilirmiş miş ya uzatmazsa? yazık değil mi bunca emeğe...
ÖSYM bizim için kayıt tarihini uzatır mı ya ? nasıl bir düşünce bu. MEB bizi hiç düşünmüyor mü, ÖSYM bu tarihleri Ocak 2011'de duyurmuştu, orada her şey o takvime göre işliyor. Çocuk oyuncağı mı bu ?? böyle saçma bir çözüm olur mu 
ocak 2011'den beri belli 5-9 eylülde kayıt olacağı. 8 aydır hiç mi planlamadılar bunu..

ocak 2011'den beri belli 5-9 eylülde kayıt olacağı. 8 aydır hiç mi planlamadılar bunu..
şu numarayı arayım bunlar aynen demek lazım ya uzatılmazsa?
çağrı merkezini arayalım, birlikte hareket edelim arkadaşlar, birlikten kuvvet doğar. Tek başımıza bizi ciddiye almazlar. Umarım forumu bilmeyen-okumayan insanlar da bunları düşünüyordur.hakan70 yazdı:şu numarayı arayım bunlar aynen demek lazım ya uzatılmazsa?

Gerekirse hem ösym'yi hem de yök'ü arayalım. offff şu ek sınav 6 eylülde falan olsaydı şu anda heyecanla sonuçları bekliyorduk herkes gibi

millet tercih sonuclarının derdinde biz lise derdinde vallaha hiç açıklansın istemiyorum terih sonuçları