Allah herkese en kısa zamanda nasip etsin..
İlk gördüğümde bu mu yani oldu tepkim, kalitesiz bile sayılabilecek bir kağıt parçasımıydı, bunca yıl uğraştığımız...

Amin Abi senden de Allah razı olsun.Benim meslek lisesi işimde istemediğim şeylerle karşılaştım ve geçmekten vazgeçtim, inşallah önümüzdeki dönem mezun olacağım.Yani bu saye mezuniyete daha yakınım...emrahk yazdı:Çok teşekkür ederim, Yağmur Damlaları, iyi dileklerin için Allah razı olsun. Sanırım sende Meslek Lisesi'ne geçeceksin, inşallah en kısa zamanda sende kavuşursun...
Teşekkürler, inşallah ek sınavla sende alacaksın merak etme..Maol yazdı:Sonunda görebildim ya kendi diplomamı görmüş kadar sevindim Emrah.![]()
Tebrik ederim seni. Darısı bizim başımıza.![]()
Kısmet, mezuniyetin ne kadar erken olursa o kadar iyi, başarılar...Yağmur damlaları yazdı:Amin Abi senden de Allah razı olsun.Benim meslek lisesi işimde istemediğim şeylerle karşılaştım ve geçmekten vazgeçtim, inşallah önümüzdeki dönem mezun olacağım.Yani bu saye mezuniyete daha yakınım...emrahk yazdı:Çok teşekkür ederim, Yağmur Damlaları, iyi dileklerin için Allah razı olsun. Sanırım sende Meslek Lisesi'ne geçeceksin, inşallah en kısa zamanda sende kavuşursun...
Teşekkürler Erkan, Diploman gelmeden, neye benzediğini görmüş oldun. Hep merak ederdik kimse koymazdı resmini, buymuş iştecolin_erkan yazdı:Tebrikler abi hayırlı olsun umarım en kısa zamanda bizim diplomamızıda yollarlar
hocam bi kredi bilgilerini falan yazsana nasıl mezun oldun yani bi özet geç. Çünkü şuanda maöl'den tanıdığım tek mezun sensin insan meraklanıyor.emrahk yazdı:Çok teşekkür ederim Demir, biz hafta sonları alıyorduk dersleri. Siz gece alıyormuşsunuz, çileniz katlanıyormuş. Ama sonunda şu diplomayı görünce insan herşeyi unutuyor. Darısı senin de başına, darısı üniversite diplomalarına...
Çok teşekkür ederim Gülbeyaz, ek sınavla sende inşallah kavuşacaksın. Evet, gururdan çok mutluluk. Yüzyüze eğitim için okula gidilmesi sebebiyle birçok arkadaşım özel sebeplerden okulu yarıda bıraktı, ilk sene 25 kişiyle başlayan sınıf mevcudumuz son sene sadece 7 kişiyle tamamlandı. Bu yüzden diğer arkadaşlarımın çoğunun diploma alamaması içimde burukluk yarattı. Ama artık MAÖL'den düz liseye geçiş şartları kalktığı için onlarda sizin gibi düz lise okuyacak bu güzel işte.gülbeyaz yazdı:kağıt parçası bile olsa üzerindde adın olması insanı ayrı bir gururlandırıyor insanı dimi. neticede artık lise mezunusun. çok tebrik ederim seni umarım 4 sene sonra üniversite diplomanı alırsın eline.
Eflâ yazdı:Tebrik ederim darısı başımıza