2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL 2011] [TÜM SORULAR BURADA
evet benmde tercih sonuçları için en ufak bi merakım yok şu anda. arayalım hemn aol u hemn ösym yi böyle şeymi olur en azından sesimizi duyuralım
Çağrı merkezinde pek bir şey bildiklerini sanmıyorum ben. Orası sadece açık lise için değil sonuçta. acaba direk açık liseyi mi arasak ?
http://aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=115
bakın burada halkla ilişkiler telefonu sayfanın biraz altında.
arayalım mı ?
http://aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=115
bakın burada halkla ilişkiler telefonu sayfanın biraz altında.

ösym de aradım üniversiteye kayıtların uzaması gibi bir ihtimal olamaz diyorr larr:(( saga telefon sola telefonn manyak oldummm iyice
Zaten dediğim gibi ösym açık lise'yi niye düşünsün ? 8 ay önce belirlenmiş bir kayıt tarihi açık liseliler için mi değişeceky_yesim yazdı:ösym de aradım üniversiteye kayıtların uzaması gibi bir ihtimal olamaz diyorr larr:(( saga telefon sola telefonn manyak oldummm iyice

ice20 yazdı:Zaten dediğim gibi ösym açık lise'yi niye düşünsün ? 8 ay önce belirlenmiş bir kayıt tarihi açık liseliler için mi değişeceky_yesim yazdı:ösym de aradım üniversiteye kayıtların uzaması gibi bir ihtimal olamaz diyorr larr:(( saga telefon sola telefonn manyak oldummm iyice![]()
![]()
aynen öyle arkadasım uzatılma ihtimali yok ek sınavı önce yapmaları lazım onuda yapmayacagız diyorlar
arkadaşlar saat 3ten sonra sonuçlar açıklanınca kazandığınız üniversiteyi arayıp durumunuzu anlatın bence...
selamlar arkadaşlar. canınızı sıkmayın hepimiz genciz daha. allah ömür versin seneye tekrar girecegiz artık yapacak bisi yok. bu mebdekilerin allah bin belasını versin su mübarek günlerde başka bisi demiyorum. bir ay önce dilekce attık durumlarımızı izah ettik. yapa yapa sınavı bir kac ilde yapma istegini dikkate almıslar saka gibi ya. demekki bizim üniyi kazanmamız onları hic ama hic ilgilendirmiyor. ne diyim allah onlarında basına böyle caresizilik versin onlarda aynı bizim cektigimizi ceksinler.hepimizi oyuncak gibi oynattılar. senelerdir ne cektim halada cekiyorum. surda kolaylık saglayacakları yerde iyice zorlaştırıyorlar. resmen dalga geciyorlar bizimle yok böyle bir sacmalık ya.. suan ne yapsak boş. dua etmekten baska caremiz kalmadı. allah görüyor halimizi elbet o bize yardım edecektir bunlardan hayır yok. sıkmayın canınızı.
Arkadaşlar içinizi ne kadar rahatlatır bilmem ama İstanbulda açıköğretim dersleri veren sağlam bir dershane var . İnanın dershanenin müdürü Açık Öğretim müdüründen daha bilgili ve güvendiğim birisi. Aradım bugün ve Üniversiteyi kazanın yada açıköğretime yazılın gerisini düşünmeyin bir şekilde halledilir dedi.
İdealistt yazdı:Arkadaşlar içinizi ne kadar rahatlatır bilmem ama İstanbulda açıköğretim dersleri veren sağlam bir dershane var . İnanın dershanenin müdürü Açık Öğretim müdüründen daha bilgili ve güvendiğim birisi. Aradım bugün ve Üniversiteyi kazanın yada açıköğretime yazılın gerisini düşünmeyin bir şekilde halledilir dedi.
inş. arkadasım öyledir yoksa yandıkk
umarım öyle olurİdealistt yazdı:Arkadaşlar içinizi ne kadar rahatlatır bilmem ama İstanbulda açıköğretim dersleri veren sağlam bir dershane var . İnanın dershanenin müdürü Açık Öğretim müdüründen daha bilgili ve güvendiğim birisi. Aradım bugün ve Üniversiteyi kazanın yada açıköğretime yazılın gerisini düşünmeyin bir şekilde halledilir dedi.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben eminin ve sizde emin olun ki Yaratan herşeyin en hayırlısını en iyisini veriyor...
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
Toplam Dönemi : 11
AOL de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 218
Alan Kredi : 80
Durum : MEZUN
Biz elimizden geleni yaptık artık takdir Allah'ın...
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
mesleki açık ö. bilişim bölümündeydim bilg. programcılığına yerleşememişim .
Hiç bir şey için geç değildir.
Bankaya ek sınav için paraya yatırmaya gittim yatıramadım sistemde gözükmüyormuş 

Dumlupınar Üniversitesi Lojistik.. Ek sınav olayı nasıl olucak acaba