çagresiz bekleyıs

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
bursa_sezen
Uzman Doktor

Re: çagresiz bekleyıs

Mesaj gönderen bursa_sezen » 19 Ağu 2011, 11:25

ankarayı aradım oyle soyledıler

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 19 Ağu 2011, 12:08

Ankara'dakilerin söylediği doğru, dilekçe göndereceksin ama Ankara'ya değil, bizzat yüzyüze eğitm veren okula. Okul bence seni yanlış anlamış, örgün okuldan gelip, MAÖL'e yazılacağını sanmış olabilir. Ona ben AÖL'de okuyorum, dilkekçe ile Mesleğe geçmek istiyorum demeliydin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
bursa_sezen
Uzman Doktor

Mesaj gönderen bursa_sezen » 19 Ağu 2011, 12:10

canım arkadakadasım oyle soyledım zaten bendee genel lıse de okuyorum meslek lısesıne gecmek ıstıyorum dedım oda bana oyle bırsey soyledı fakat dılekce yazacaksın demedı kafam karıstı sınırden basıma agrı gırdı ne yapacam bılmem okulu arıyorum cvp vermıyor yaa

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 19 Ağu 2011, 12:14

Şuan olmaz zaten, ek sınav nedeniyle kayıtlar donduruldu, ayın 24'ünden sonra dilekçeni doldurup, bir adet nüfus cüzdanı fotokopin ve bankaya yatırdığın paranın dekontu ile o okula başvurursun. Paşa paşa kaydını alırlar merak etme...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

nilyec

Mesaj gönderen nilyec » 19 Ağu 2011, 12:24

sezen,suan işlem yapamıyor okullar,ek sınav nedeniyle...dönemde değiliz derkne müdür onu kast etmiştir...ama malesef egitimcilerimiz bile herseyden tam olarak haberdara değiller.kendimiz halletmek zorundayız...böyle bir hak var ,elbette gecersin...benim de ilköğretim diploma bilgimi yanlış girmişler,düzeltilsin diye öldüm burada ancak ayın 24unu bekleyecegim.25inde de okula gidecegim.sen de 25 inde git derdini anlat...hersey guzel olur umarım.

Kullanıcı avatarı
bursa_sezen
Uzman Doktor

Mesaj gönderen bursa_sezen » 19 Ağu 2011, 13:57

ıns olur hersey

uhes

Mesaj gönderen uhes » 12 Eyl 2011, 00:54

sevgili arkadaşlar aynı sorunla bende uğraştım daha sonra ankaradaki memurlarla konuştuğumda eğer açık öğretim lisesine kayıtlı isek vede mesleki öğrenime geçmek istiyorsak KAYIT YENİLEME döneminde okula gidip başvurumuzu yapmamız gerekiyor. bu nedenlede kayıt yaptıracağınız okula YENİ KAYIT dönemi içinde gidip dilekçe vermenizi söylüyorlar çünkü... bildiğiniz gibi mesleki açık öğretimde kayıt kontenjanı bulunmaktadır. okul yüz yüze eğitim verdiğinden dolayı kontenjanı dolmadan dilekçe ile KAYIT YENİME Dönemi için size yer ayırması için dilekçe verin diyorlar. mesuliyeti onlara yüklemek için bu önemlidir not. Kayıt yenileme tarihi 19eylül 11 Ekim arasıdır. umarım sorularınıza yanıt almıssınızdır ... bende öğrene kadar çok zaman kaybetmiştir ;) okuldaki personelin çoğu bilgisiz...

Kullanıcı avatarı
bursa_sezen
Uzman Doktor

Mesaj gönderen bursa_sezen » 19 Eyl 2011, 14:07

AYNEN OYLE BİLGİSİZLER INS BU SEFER KAYIT OLACAGIM NASIPSE CANIM

Ravza
Acemi

Mesaj gönderen Ravza » 19 Eyl 2011, 16:21

emrahk yazdı:Şuan olmaz zaten, ek sınav nedeniyle kayıtlar donduruldu, ayın 24'ünden sonra dilekçeni doldurup, bir adet nüfus cüzdanı fotokopin ve bankaya yatırdığın paranın dekontu ile o okula başvurursun. Paşa paşa kaydını alırlar merak etme...
Bende Maölden Aölye geçcektm ya hani.. Yarın okula gitcektm ama ek sınav nedeniyle yapmazlarmı? Ve benim dekontum Yeni kayıt dekontu.. Şu saatten sonra Kayıt yenileme dekontu mu götürmem lazım.. ?
25 inden sonra geç olmaz dimi? işlem yaparlar ?
'Matematik' Sev Beni, Seveyim Seni, Sevsin Bizi YGS, Gelsin Üniversite :)

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 19 Eyl 2011, 18:39

Ravza yazdı:
emrahk yazdı:Şuan olmaz zaten, ek sınav nedeniyle kayıtlar donduruldu, ayın 24'ünden sonra dilekçeni doldurup, bir adet nüfus cüzdanı fotokopin ve bankaya yatırdığın paranın dekontu ile o okula başvurursun. Paşa paşa kaydını alırlar merak etme...
Bende Maölden Aölye geçcektm ya hani.. Yarın okula gitcektm ama ek sınav nedeniyle yapmazlarmı? Ve benim dekontum Yeni kayıt dekontu.. Şu saatten sonra Kayıt yenileme dekontu mu götürmem lazım.. ?
25 inden sonra geç olmaz dimi? işlem yaparlar ?
Çarşamba'dan itibaren bir gün gitmen gerekiyor. Dekont olayına birşey derslerse önceden ''yeni kayıt'' zamanında geçiş yapılıyor deniyordu sitede, ondan o zaman parayı yatırdım dersin. 25'inden sonra geç olmaz, kayıt yenileme zamanı 11 Ekim'e kadar devam ediyor....

Mustafa Kemal Atatürk

Ravza
Acemi

Mesaj gönderen Ravza » 20 Eyl 2011, 05:53

emrahk yazdı: [Çarşamba'dan itibaren bir gün gitmen gerekiyor. Dekont olayına birşey derslerse önceden ''yeni kayıt'' zamanında geçiş yapılıyor deniyordu sitede, ondan o zaman parayı yatırdım dersin. 25'inden sonra geç olmaz, kayıt yenileme zamanı 11 Ekim'e kadar devam ediyor....
Yine sağoL :)
Artık buraya 'Geçişimi yaptım' diye yazmak istiyorum :D
'Matematik' Sev Beni, Seveyim Seni, Sevsin Bizi YGS, Gelsin Üniversite :)

Kullanıcı avatarı
bursa_sezen
Uzman Doktor

Mesaj gönderen bursa_sezen » 20 Eyl 2011, 07:11

aynen bende beklıyorum ıste pazartesı hayırsıyla kayıt olacagım

Kullanıcı avatarı
bursa_sezen
Uzman Doktor

Mesaj gönderen bursa_sezen » 21 Eyl 2011, 14:15

cagresiz bekleyiş sonunda bitti bugun kayıt oldum grafik ve fotograf ögrencisiyim artık şükürler olsun çook mutluyum ohh bee sonunda :P

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 22 Eyl 2011, 06:42

Demek ''çağresiz bekleyiş'' mutlu sonla bitti. Hayırlı olsun...

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
bursa_sezen
Uzman Doktor

Mesaj gönderen bursa_sezen » 22 Eyl 2011, 07:05

aynen oyle oldu çoçuk gıbı sevınıyorum işte :lol:

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön