off çok kötü olmuş ee tabi madem bizden kurtuluyorsun sana son bi zorluk çıkartalım demişler umarım bir daha asla oraya düşmez yolun.emrahk yazdı:Yani ben böylece gider ayak Halk Eğitim'den son golüde yemiş oldum. Allah kalanlara yardım etsin...
Kayıt yenilemem gerekli mi ?
Re: Kayıt yenilemem gerekli mi ?
Aslında semtimdeki Halk Eğitim olsa gam yemezdim. Diplomaları her zaman kayıt yenilediğimiz Halk Eğitim'e değil de merkez konumunda olan koordinatör Halk Eğitim'e yolluyorlarmış. Benim ki de Kadıköy'deki ve evime uzak. Ondan koydu biraz.. 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
aa neden öyleki ben ilköğretim diplomamı kayıt yenilediğim h.eğitimden almıştım acaba avrupa yakası için hangisi merkez h. eğitimdir. puff bi iş daha çıktı.emrahk yazdı:Aslında semtimdeki Halk Eğitim olsa gam yemezdim. Diplomaları her zaman kayıt yenilediğimiz Halk Eğitim'e değil de merkez konumunda olan koordinatör Halk Eğitim'e yolluyorlarmış. Benim ki de Kadıköy'deki ve evime uzak. Ondan koydu biraz..
Belki senin Halk Eğitim'in merkezdir bilmiyorum. Ama Anadolu Yakası'ndaki Kadıköy'müş...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Yardımcı Asistan
emrah ben çarşamba aldım diplomayı yakışıklı bişey hadi herkese hayırlı olsun:) dilerim rahatlıkla bitirirsiniz bitirmeyen arkadaşlaremrahk yazdı:Dün yollanmış daha, Salı'ya Ankara'dan Samsun'a yetişeceğini pek sanmıyorum. Benim ki de Kadıköy'deymiş. Sonunda diplomalarımıza kavuşacaz desene. Onca sene sonra bana şaka gibi geliyor...
10 dakika sonra üniversite sonuçları açıklanacak heyecanla onu bekliyorum

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Bende bugün aldım ve hatta foruma resmini bile koydum, merak edenler için...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Yardımcı Asistan
Giresun üniversitesi alucra myo - MALİYEemrahk yazdı:Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Bende bugün aldım ve hatta foruma resmini bile koydum, merak edenler için...

Hayırlı olsun kardeşim. Ben illa 4 yıllık osun diye Coğrafya tercih etmiştim, kazandım..
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
tebrik ederim...kambinan yazdı:Giresun üniversitesi alucra myo - MALİYEemrahk yazdı:Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Bende bugün aldım ve hatta foruma resmini bile koydum, merak edenler için...

-
- Yardımcı Asistan
Bende seni tebrik ederim inşallah gönlüne göre bi yerlere gelme fırsatını rabbim sana veriremrahk yazdı:Hayırlı olsun kardeşim. Ben illa 4 yıllık osun diye Coğrafya tercih etmiştim, kazandım..

Teşekkür ederim.gülbeyaz yazdı:tebrik ederim...kambinan yazdı:Giresun üniversitesi alucra myo - MALİYEemrahk yazdı:Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Bende bugün aldım ve hatta foruma resmini bile koydum, merak edenler için...