2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL 2011] [TÜM SORULAR BURADA
Şimdi herkes internetten yerleştiği üniversitenin öğrenci işlerinin telefonunu bulup arayıp sorsun. Kolaylık yapacaklarına eminim...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
hacattepe büro yönetimi geldi ek sınav yetişmiyor nasıl edecegiz..
İçiniz rahat değil, hak veriyorum. O zaman hep birlikte MEB'i mail yağmuruna devam, üniversitelere resmi yazı gönderip ek sınav ile mezun olan Açık Liselilere ''özel durum'' kaydı yapsınlar...y_yesim yazdı:hacattepe büro yönetimi geldi ek sınav yetişmiyor nasıl edecegiz..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Ankara Üniversitesine yerleşmişim. Birazdan öğrenci işlerini arıcam arkadaşlar

arkadaşlar ACİLL aldığınız cevapları buradan paylaşın Üniversitesini arayan paylaşsın ben aradım halledilir dedi memur
ya arkadaşlar ben yerleşemediiiim
sınavsız geçiş niye olmadı ki kendi bölümüm :S

Hiç bir şey için geç değildir.
emrahk yazdı:İçiniz rahat değil, hak veriyorum. O zaman hep birlikte MEB'i mail yağmuruna devam, üniversitelere resmi yazı gönderip ek sınav ile mezun olan Açık Liselilere ''özel durum'' kaydı yapsınlar...y_yesim yazdı:hacattepe büro yönetimi geldi ek sınav yetişmiyor nasıl edecegiz..
ben hacettepeyi aradım mazeretli kayıt kabul ediyoruzdedi ama içim rahat degil:(
Arkadaşlar sonuçta Üniversiteyi kazandık adı üstünde kazanmak. Kimse hakkımıza müdahale etmez diye düşünüyorum sonuçta 11 Eylülde yapanlar bunuda planlamıştır panik yapmayalm
Eğer tercihini sınırlı sayıda MYO için yaptıysan öyle olmuş olabilir. Mesela İstanbul'da sınavsız girilebilecek birçok MYO var ama ben hiç yerleşeni duymadım. Önceliği 1993 mezunlarına verirler belki onların sayısı fazladır ve ondan olmamıştır. Ek yerleştirmeler olunca şansını tekrar denersin, sıkma canını...demir26 yazdı:ya arkadaşlar ben yerleşemediiiimsınavsız geçiş niye olmadı ki kendi bölümüm :S
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Yorum için teşekkür ederim. Ben yinede arayıp bir sorayım belki böyle bir hak vardır.komikadam yazdı:ek sınavda dönem ilerlemiyor diye biliyorum o yüzden giremezsin.haydar106 yazdı:Toplam Dönemi : 7
AOL'de Okuduğu Dönem : 5
Toplam Kredi : 171
Alan Kredi : 94
Arkadaşlar şu an dönemim 7 fakat kayıt yenileyince 8 olacak. Ek sınava girebilme gibi bir şansım bulunuyormu ? bilgisi olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. Herkese iyi akşamlar...
iyide en son yaşa bakmıyorlarmı ? offf şehir dışıda okumak zor gelecek yurtda fln en sevmediğim şey. neyse herşeyin hayırlısı daha mezun olmadım ooff ofemrahk yazdı:Eğer tercihini sınırlı sayıda MYO için yaptıysan öyle olmuş olabilir. Mesela İstanbul'da sınavsız girilebilecek birçok MYO var ama ben hiç yerleşeni duymadım. Önceliği 1993 mezunlarına verirler belki onların sayısı fazladır ve ondan olmamıştır. Ek yerleştirmeler olunca şansını tekrar denersin, sıkma canını...demir26 yazdı:ya arkadaşlar ben yerleşemediiiimsınavsız geçiş niye olmadı ki kendi bölümüm :S

Arkadaşlar acil cevaplarınızı bekliyorum Ek Sınavda muaf olunmuyor diye bişey duydum çok korktum tek dersim kaldı geometri 2 kez girdim 1 kez girip muaf olamıyormuyum ??*
İdealistt yazdı:Arkadaşlar acil cevaplarınızı bekliyorum Ek Sınavda muaf olunmuyor diye bişey duydum çok korktum tek dersim kaldı geometri 2 kez girdim 1 kez girip muaf olamıyormuyum ??*
öyle birşey yok kim söylediyse yalan söylemiş. ama sen genede çalış muaf olucak diye bırakma. sonuçta sınav oda 3 kere sınava giren muaf oluyor diyorlar oda sınav olduğundan muaf olucaksın.
Herşey kısmet işi, yaş konusunda önceliği o yıl mezun olma çağındakilere verirler, bu sene 1993 seneye 1994 vs..demir26 yazdı:iyide en son yaşa bakmıyorlarmı ? offf şehir dışıda okumak zor gelecek yurtda fln en sevmediğim şey. neyse herşeyin hayırlısı daha mezun olmadım ooff ofemrahk yazdı:Eğer tercihini sınırlı sayıda MYO için yaptıysan öyle olmuş olabilir. Mesela İstanbul'da sınavsız girilebilecek birçok MYO var ama ben hiç yerleşeni duymadım. Önceliği 1993 mezunlarına verirler belki onların sayısı fazladır ve ondan olmamıştır. Ek yerleştirmeler olunca şansını tekrar denersin, sıkma canını...demir26 yazdı:ya arkadaşlar ben yerleşemediiiimsınavsız geçiş niye olmadı ki kendi bölümüm :S
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Abi Üniversiteyi kazandım bi densizin yorumu bütüün hevesimi sildi süpürdü ben zaten geometriden zerre kadar geçemem muaf olcam umuduyla bekliyorum 1 kez girmem yeticek