Bana Böyle Bir Mail Geldi Ek Sınav Hakkında

Her Konuda Tartışabilirsiniz
asitanem
Uzman

Bana Böyle Bir Mail Geldi Ek Sınav Hakkında

Mesaj gönderen asitanem » 19 Ağu 2011, 13:39

Daha öncede açık öğretim lisesinde ek sınav adı altında bu tarihlerde sınavlar yapılmıştır ve bu sınavlarla mezun olan öğrenciler diploma yerine geçen çıkma belgesi ile übniversite kayıtlarını gerçekleştirebilmişlerdir. ayrıca bu sınavlar öğrencilerimizin mağdur olmaması için ösym ye bildirilmekte ve ösym tarafından bir yükseköğretim kurumuna yerleştirilen öğrencilere mazeretli kayıtlar adı altında eylül sonuna doğru kayıt hakkı verilmektedir. Bu aşamada eğer 3. dönem sınav sonucunuza göre mezun olursanız bir gün içinde diploma yerine geçen çıkma belgenizi alabilecek ve bir yere yerleştirdiğinizde o üniversiteye giderek kayıt yaptırabileceksiniz. Bu sadece açık öğretim kurumlarında değil örgün öğretim veren okullarında okuyan öğrenciler içinde geçerlidir onlarda da kurtarma sınavları adı altında anında sonuçları açıklansada okullarında geç bir dönemde (eylül ortası) sınava alınabilmektedirler bu durumdan ösym haberdar edilerek mutlaka mazeretli kayıtlarda bu öğrenciler kayıtl
arını yaptırmaktadırlar. Geçen seneki uygulamalara bakarak şunu söyleyebilirizki Açık öğretim lisesinden geç mezun olan ve yüksek öğrenim kurumuna yerleşi sağlanan hiç bir öğrenci mağdur edilmemiş ve kayıtlarını gerçekleştirebilmiştir.

BANA BÖYLE BİR MAİL GELDİ ARKADASLAR NE DİYORSUNUZ?
nolur olumsuz bir şey yazmayın ya.olumsuzsa bile yazmayın artık güzel bir sey duymak istiyorum :(

filerun

Re: Bana Böyle Bir Mail Geldi Ek Sınav Hakkında

Mesaj gönderen filerun » 19 Ağu 2011, 14:05

Allah razı olsunn.. çok mutluyum diyorumm.. yani kaydımız geçte olsa yapılacak inş...

halil47
Çırak

Mesaj gönderen halil47 » 19 Ağu 2011, 14:16

aynen sevindirici bir haber bu kadar kişi mağdur edilemezdi zaten:D

asitanem
Uzman

Mesaj gönderen asitanem » 19 Ağu 2011, 14:18

ayyy ins arkadaşlar ya inş. dua edelim birbirimize olacak başka yolu yok bunun..

misslady
Acemi

Mesaj gönderen misslady » 19 Ağu 2011, 15:37

Ne güzel haber bu inşallahhhhhhhhh.

komikadam
Doktor

Mesaj gönderen komikadam » 19 Ağu 2011, 19:19

Arkadaşlar merak etmeyin burdaki herkes yerleşecektir. Bu kadar kişiyi mağdur edemezler ek sınavın amacı bu zaten. Şimdiden ek sınava konsantre olun..

asitanem
Uzman

Mesaj gönderen asitanem » 19 Ağu 2011, 19:25

komikadam yazdı:Arkadaşlar merak etmeyin burdaki herkes yerleşecektir. Bu kadar kişiyi mağdur edemezler ek sınavın amacı bu zaten. Şimdiden ek sınava konsantre olun..
yani tabiki komikadam durumu bizzat anlattım. ek sınava girebiliyorum. cünkü kredim yüksek ve 5 ders var. ee birde böyle mail gelince daha ne olacak ki?

Kullanıcı avatarı
bedirhan
Uzman

Mesaj gönderen bedirhan » 19 Ağu 2011, 23:27

çok sevindim sizin adınıza inşallah ek sınavda kolayca verip sizde üniversitelerinize e kısa zamanda kavuşursunuız...
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
Toplam Dönemi : 11
AOL de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 218
Alan Kredi : 80
Durum : MEZUN

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön