YOK BAŞLADI BAŞVURULAR SONUÇLAR 4 EYLÜLDE AÇIKLANIYOR.emrahk yazdı:gülbeyaz yazdı:şimdide kyk yı açamıyorum başvurmak lazım hemen.
Daha başvurular başlamamıştır. Okula yazılmadan başvurulamaz zaten. Eylül'ü beklemeliyiz...
2011 ÖSYS Yerleştirme Sonuçları
Re: 2011 ÖSYS Yerleştirme Sonuçları
Bilmiyordum, site açılınca bakalım o zaman.
Bu arada arkadaşlar istediği yere yerleşemeyen var mı?
Bu arada arkadaşlar istediği yere yerleşemeyen var mı?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
evet zor ama inş üstesinde gelirim Allah ın izniyle...sağolasın..emrahk yazdı:Tebrikler, çok güzel bir bölüm ve aynı zamanda zor. Çok çalışmalısın, başarılar...filerun yazdı:ist ünv. türk dili ve edebiyatı uzaktan eğitim
Aranıza yeni katıldım, bende seneye inşallah bu duyguyu yaşayacağım..Sizlerin bu başarısına şahit olmak gurur verici..Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum..Hayırlı olsun 

Bende başarılarıyla gurur duyuyorum arkadaşlarımın. Hepsi çok iyi üniversitelere yerleşmişler. İnşallah diplomalarını alıp herkes burada okul hayatını anlatırlar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Eğer E-mine çok çalışırsan Türkiyede kazanamayacağın hiç bir bölüm yok inan, sende başaracaksın eğer gerçekten istersen.E-mine yazdı:Aranıza yeni katıldım, bende seneye inşallah bu duyguyu yaşayacağım..Sizlerin bu başarısına şahit olmak gurur verici..Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum..Hayırlı olsun
Çalışıyorum, istiyorum ve inanıyorumm..
E-mine evet çalışınca herşey olur. Örneğin acceursed, Marmara Üniversitesi'ne yerleşmiş. Başka söze gerek yok...accursed yazdı:Eğer E-mine çok çalışırsan Türkiyede kazanamayacağın hiç bir bölüm yok inan, sende başaracaksın eğer gerçekten istersen.E-mine yazdı:Aranıza yeni katıldım, bende seneye inşallah bu duyguyu yaşayacağım..Sizlerin bu başarısına şahit olmak gurur verici..Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum..Hayırlı olsun
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Yardımcı Asistan
KONYA SELÇUK ALMANCA ÖĞRETMENLİĞİ............
)))))

Hz. Mevlana'ya sormuşlar "aşk nedir?" diye. Ben ol ki bilesin! demiş...
-
- İletişim:
Herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.
Balıkesir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümündeyim ben de.
Balıkesir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümündeyim ben de.
Tebrik ederim. Açık Lise en çok Dil alanına öğrenci kazandırıyor anlaşılan... 

Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Gecen yıl aynı duyguları biz yaşıyorduk bu yılda sizler. Kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
bende Ankara Üniversitesindeyim
arkadaşlara gelen maillerden sonra yine ümitlendim
umarım mağdur olmayız.

arkadaşlara gelen maillerden sonra yine ümitlendim

En son ice20 tarafından 19 Ağu 2011, 16:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)
EDEBİYAT FAKÜLTESİ
ALMAN DİLİ VE EDEBİYATI
Bende bu bölümü cok istiyordum ah ahhh hayal gerceklesti ama liseye takıldı
EDEBİYAT FAKÜLTESİ
ALMAN DİLİ VE EDEBİYATI
Bende bu bölümü cok istiyordum ah ahhh hayal gerceklesti ama liseye takıldı

Ice20 ve asitanem, sizlere de tebrikler. Birçok yabancı dil okuyanımız olacak yani..

Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk