İşte bilip bilmeden yorum yapanların aldığı vebal. Muaf olursun merak etme. Ek sınavın tek farkı, dönem atlatmıyor o kadar...İdealistt yazdı:Abi Üniversiteyi kazandım bi densizin yorumu bütüün hevesimi sildi süpürdü ben zaten geometriden zerre kadar geçemem muaf olcam umuduyla bekliyorum 1 kez girmem yeticek
2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL 2011] [TÜM SORULAR BURADA
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
dicle üniversitesi almanca öğretmenliğini kazandım.sınav kayıt tarihii bir gün ve ayın 7 si.ünv aradım memur bana ya mezun olamazsanız diyor.bizim için mezun olur çıkış belgesi almanız şart diyor.dolayısıyla sınav bayramdan önce yapılmalı.yoksa ünv hayal olucak
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ben formaliteden giricem bu ek sınava bunu nasıl ıspatlıcaz Üniversiteye ? yani diploma cepte ama Üniversite hayal olmasın 

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)
EDEBİYAT FAKÜLTESİ
ALMAN DİLİ VE EDEBİYATI
napıcam simdi off off...
EDEBİYAT FAKÜLTESİ
ALMAN DİLİ VE EDEBİYATI

Kazanan arkadaşlar bilgi alan oldumu
-
- Yardımcı Asistan
yaa arkadaşlar kazananlar mağdur olmaz merak etmeyin...hem daha üniversite ek yerleştirmeleri var illaki uzayacak..
Hz. Mevlana'ya sormuşlar "aşk nedir?" diye. Ben ol ki bilesin! demiş...
Arkadaşlar aradım konuştum.. Memur akrabam dediki bundan önceki yıllarda sizin gibi olanlar mağdur edilmedi. Merak etme Milletvekillerinin akrabaları falanda vardır bi şekilde ayarlancak dedi
nazlıı0591 yazdı:yaa arkadaşlar kazananlar mağdur olmaz merak etmeyin...hem daha üniversite ek yerleştirmeleri var illaki uzayacak..
nazlı ekyerlestirmele birinci yerleştirmede yerleşemiyenler basvurabiliyor ama biz yerleştik
-
- Yardımcı Asistan
hayır hayır onu demiyorum yani 2. yerleştirmeler olucağı için kayıt tarihlerini uzatırlar bu sizin işinize yaramıyo mu?? yani o uzatmaları sadece 2.tercih sonunda yerleşenlere mi veriyolar ki??
nazlıı0591 yazdı:hayır hayır onu demiyorum yani 2. yerleştirmeler olucağı için kayıt tarihlerini uzatırlar bu sizin işinize yaramıyo mu?? yani o uzatmaları sadece 2.tercih sonunda yerleşenlere mi veriyolar ki??
evet nazlı sadece 2. tercih sonunda yerleşenlere veriyorlar biz treni kaçırmıs oluyoruz
tartışma bölümünde açtığım konuyu okuyun sorularınızın cevapları orada
-
- Yardımcı Asistan
Allah yardımcınız olsun kardeşim nediyim...
ben pazartesi arayacağım artık ulaşamadım öğrenci işlerine. Halkeğitime de sorar sonucu buraya yazarım. 

kocatepe üniden bana mesaj geldi bizim üni kayıt tarihleri 16 eylüle kadar diye
sınav yapılacak şehirleride ekledim 1. mesaja..