teşekkürleremrahk yazdı:Ice20 ve asitanem, sizlere de tebrikler. Birçok yabancı dil okuyanımız olacak yani..

teşekkürleremrahk yazdı:Ice20 ve asitanem, sizlere de tebrikler. Birçok yabancı dil okuyanımız olacak yani..
Tebrikler emrahk, çok sevindim istediğin bölümü kazandığın için. Yine uğrayın buralara ha unutmayın bu forumuemrahk yazdı:Ben İstanbul Üniversitesi AÖF Coğrafya Bölümü'ne yerleştim...
Hayırlı olsun accursed..
gülbeyaz tebrikler, nasıl sevindim sizin adınıza. Ne güzel istediğiniz bölüme gidebildiniz. Darısı bizim başımıza. Unutmak yok demi bu forumu arada uğrayıp halimizi hatırımızı sorungülbeyaz yazdı:istanbul üniversitesi coğrafya...
kardeşimde tarih kazandı ahh çok mutlu oldum...
tskler arkadasım evet bende ice2o gibi yurtdısından geldigim icin direk almancadan girdimemrahk yazdı:Ice20 ve asitanem, sizlere de tebrikler. Birçok yabancı dil okuyanımız olacak yani..
nurgül gültekin yazdı:ne güzel ya çook sevindim hepiniz adınahepiniz istediğiniz bölümlere yerleşmişsiniz RABB'm üniversite'de de yardımcınız olsun başarıyla bitirirsiniz inşALLAH..darısı bizim başımıza inşALLAH bizde istediğimiz bölümlere ve üniversitelere yerleşiriz..