2011 ÖSYS Yerleştirme Sonuçları

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
intrepid25
Doçent

Re: 2011 ÖSYS Yerleştirme Sonuçları

Mesaj gönderen intrepid25 » 20 Ağu 2011, 11:23

Anadolu üniversitesi Fotoğrafçılık ve kameramanlık Bölümü :)

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 20 Ağu 2011, 12:03

intrepid25 yazdı:Anadolu üniversitesi Fotoğrafçılık ve kameramanlık Bölümü :)
Tebrikler, fotoğrafçılık sevdiğin bir meslekse tadından yenmez o bölüm... :)
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
bedirhan
Uzman

Mesaj gönderen bedirhan » 20 Ağu 2011, 12:24

:D
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
Toplam Dönemi : 11
AOL de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 218
Alan Kredi : 80
Durum : MEZUN

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 20 Ağu 2011, 12:43

intrepid25 yazdı:Anadolu üniversitesi Fotoğrafçılık ve kameramanlık Bölümü :)
tebrikler hayırlı olsun
Resim

Kullanıcı avatarı
bedirhan
Uzman

Mesaj gönderen bedirhan » 20 Ağu 2011, 14:13

Arkadaşlar yakın bi arkadaşım için soruyorum.AÖF için 2.tercihte puan gerekiyormu.mesela iki yıllık dış ticaret falan 2.tercihte yazsa girebilir mi.Ve bu arkadaşım ilk tercihte bi yere yerleşemedi.Seneye tekrar hazırlanıcak ama puanı kırımasınlar diye AÖF ye tercih yapsa nasıl olur.YARDIM Lütfen.Şimdiden Teşekkür ederim..
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
Toplam Dönemi : 11
AOL de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 218
Alan Kredi : 80
Durum : MEZUN

Kullanıcı avatarı
raskolnıkov
Acemi

Mesaj gönderen raskolnıkov » 20 Ağu 2011, 14:42

türkıye kırgızstan manas üniversitesi rus dili ve edebiyatı

nurgül gültekin
Çırak

Mesaj gönderen nurgül gültekin » 20 Ağu 2011, 14:51

gülbeyaz yazdı:
nurgül gültekin yazdı:tebrık ederım gulbeyaz :) darısı bızım başımıza inşALLAH..
teşekkür ederim. inşaallah sizlerde istediğiniz her yeri kazanırsınız.
ınsALLAH tek ıstegımız bu bu konuda :)

saniye27

Mesaj gönderen saniye27 » 21 Ağu 2011, 10:09

ela25 yazdı:
nurgül benim hayatım çok enteresan kısaca şöyle anlatım. 17 yaşında anadolu lisesinden çıktım ailemin isteği üzerine biriyle ewlendim. 20 yaşındayken anne oldum.23 yaşında boşandım. bi yıl depresyondan çıkamadım. sora kendim için bişeyler yapmam gerektiğini anladım, sil baştan açık liseye kaydoldum. çalışmadım desem yalan olur. ailemde beni o yaşta ewlendirmiş olmanın werdiği eziklik sayesinde dershaneye yazdırdılar sadeece bu sene gittim dershaneye. düşünsene üniye karar werdiğimde türkiyenin matematiksel konumunu bilmiordum. dershanenin awantajları çok fazla soru sayına bakıolar sürekli, sınaw sonuçlarını değerlendiriolar kampları falan oluo yani enazından benim dershanem öyledi. sürekli seni aktif tutuyorlar. sorada bir gün arayla lise mezunu we ünili oldum çok şükür
mrb ela. bende aöl mezunuyum geçen ocakta mezun oldum.sizleri hep takip ediyorum ama bugün kayıt olmak istedim. öncelikle kendimi tanıtayım adım saniye.gaziantepte yaşıyorum.kızma ama seni bana göre bir nebze daha şanslı görüyorum çünkü babam beni ilkokuldan sonra okutmadı halbuki okadar çok istiyordum ki. neyse daha sonra birr tanıdığımz sayesinde dışardan ilköğretim diploması aldım. sonra aöl sine yazıldım geçen ocakta diplomamı aldım. malesef dershaneye gidemedim. kendi çabalarımla evde çalıştım. senin gibi sınıf öğrt.çok istiyordum ama sınavda yaşadığım aksiliklerden dolayı malesef olmadı:( gaziantep işletmeyi kazandım. çok üzüldüm ama elimden başka birşey gelmedi. inş. antep e gelirsen seninle tanışmak isterim her konuda yardımcı olmaya çalışırım

ela25

Mesaj gönderen ela25 » 21 Ağu 2011, 22:36

saniye27 yazdı:
ela25 yazdı:
nurgül benim hayatım çok enteresan kısaca şöyle anlatım. 17 yaşında anadolu lisesinden çıktım ailemin isteği üzerine biriyle ewlendim. 20 yaşındayken anne oldum.23 yaşında boşandım. bi yıl depresyondan çıkamadım. sora kendim için bişeyler yapmam gerektiğini anladım, sil baştan açık liseye kaydoldum. çalışmadım desem yalan olur. ailemde beni o yaşta ewlendirmiş olmanın werdiği eziklik sayesinde dershaneye yazdırdılar sadeece bu sene gittim dershaneye. düşünsene üniye karar werdiğimde türkiyenin matematiksel konumunu bilmiordum. dershanenin awantajları çok fazla soru sayına bakıolar sürekli, sınaw sonuçlarını değerlendiriolar kampları falan oluo yani enazından benim dershanem öyledi. sürekli seni aktif tutuyorlar. sorada bir gün arayla lise mezunu we ünili oldum çok şükür
mrb ela. bende aöl mezunuyum geçen ocakta mezun oldum.sizleri hep takip ediyorum ama bugün kayıt olmak istedim. öncelikle kendimi tanıtayım adım saniye.gaziantepte yaşıyorum.kızma ama seni bana göre bir nebze daha şanslı görüyorum çünkü babam beni ilkokuldan sonra okutmadı halbuki okadar çok istiyordum ki. neyse daha sonra birr tanıdığımz sayesinde dışardan ilköğretim diploması aldım. sonra aöl sine yazıldım geçen ocakta diplomamı aldım. malesef dershaneye gidemedim. kendi çabalarımla evde çalıştım. senin gibi sınıf öğrt.çok istiyordum ama sınavda yaşadığım aksiliklerden dolayı malesef olmadı:( gaziantep işletmeyi kazandım. çok üzüldüm ama elimden başka birşey gelmedi. inş. antep e gelirsen seninle tanışmak isterim her konuda yardımcı olmaya çalışırım

tabikide saniye27 tanışmak isterim seninle...

saniye27

Mesaj gönderen saniye27 » 22 Ağu 2011, 09:28

ela25 yazdı:
saniye27 yazdı:
ela25 yazdı:

tabikide saniye27 tanışmak isterim seninle...
inş. gaziantep e geldiğinde okulda görüşrz:) ben işletme bölümünde olacağım zaten.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön