Üniversite Mazeretli Kayıt Hakkında Bilgi Alanlar
Re: Üniversite Mazeretli Kayıt Hakkında Bilgi Alanlar
arkadaşlar bende dicle üniversitesi almanca ögretmenligini kazandım mevzun olmam için sadece geometri2 dersim kaldı üniversiteyi aradım bana mevzun olabşlecegime dahi bir belge istediler ankarayı aradım böyle bir belge verebilecekmisiniz dedim bana dedikleri şu üniversiteyi kazanan ve ek sınava girecek ögrencileri yök ebildiriyoruz onlarda üniversitelere bildiriyor bu durumda mazeretli kayıt yapılıyormuş ama gel gelelim yinede tedirginlik var
abi sana bunu cidden dediler mi bak şuan cok mutlu oldum ?
evet bana bunu dediler ama sonuçta bunu bana diyen ankara çagrı merkezinden biri ...kayıt günümüz geldigi zaman üniversiteye gittigimizde orda belgemiz yok diye üniv kayıt yapmazsa asıl kıyamet ozaman kopar benim anlamadıgım şey açık ögretim lisesi müdürlügü kendi net sayfasında neden bu durumla ilgili açıklama yapmıyor...düşündürücü....bana üniversite kayıt tarihi ayın 7 sine vermiş ben yinede işi saglama alıp kayıt tarihinde önce ankaraya gidip mevzun olabilecegime dahi belge alacam kayıt günü ortada kalmak istemiyorum ve sonra telafiside olmaz ...kayıt yapamazsam hayatım biter seneye puan düşer 1 yılın gider zor yani o yüzden arkadaşlar hepimiz tedbirli olalım ankaradan işinizi hal etmeden ünive gitmeyın kayıt gününden öncede ünivde olunki bir problem çıkarsa en azından birşeyler yapacak zamanınız olsun...
Ben de kazandıgım okulu aradım durumu anlattım mazeretli kayıt kabul ediyoruz dedi içime sinmdei üstüste cagrı merkezini aradım onlarda bana bu durumda magdur edilmessiniz mazeretli kayıt yaptırabilirsiniz dedi ama ne bilim yinede içim rahat degil
mazeretli kayıt yapıyorlarsa neden üniversitelerin kayıt kılavuzunda yok
İdealistt yazdı:mazeretli kayıt yapıyorlarsa neden üniversitelerin kayıt kılavuzunda yok
işte benimde içim bu yüzden rahat degill
ya bu kadar ınsanı mağdur edemezler buda var.. mesela ek sınav konusundada korkuyoduk yaptılar inş bunuda atlatcaz
Mazeretli kayıtlar ne kadar sürüyor bu önemli?
hakan70 yazdı:Mazeretli kayıtlar ne kadar sürüyor bu önemli?
mazretli kayır süresi 1 ay diye duymustumm ama ne kadar dogru bilmiyorum
Nerden duydunuz kaynak ?
İdealistt yazdı:Nerden duydunuz kaynak ?
burda yazan arkadaslar demişti onlarda okullarına sormuslar
sanırım benm dediğimi dediniz taahhüt imzalayarak 1 ay içinde getirmemiz gerekiyomuş belgelerimizi
valla arkadaslar 1 ay kuralı varsa hıc dert etcek bsey yok
ama kesin bi bilgi değilki bu. bana böyle söyledi uludağ ünvsitesinde öğrenci işlerinde ki memur. tatmin olmadım. hep ya öyle olmazsa kuşkusu var içimde
hakan70 yazdı:ama kesin bi bilgi değilki bu. bana böyle söyledi uludağ ünvsitesinde öğrenci işlerinde ki memur. tatmin olmadım. hep ya öyle olmazsa kuşkusu var içimde
bende aynı durumdayım içim hiç rahat degil kazandıgıma sevinemedim