cikcikgribi yazdı:aol ye gireyim dedim. sınav sonuçları açıklandı yazmışlar. sisteme giriş yaptım. hemen gözüme mezun yazısı çarptı. artık bende mezun oldumocak ayında bitireceğim okul temmuz ayı sınavına kadar ertelendi. geçeceğim 1 tane matematik dersiydi. sonunda geçtim. sadece geometri 3 e çalıştım ona ağırlık verdim. 80 almışım
2 gün olmuş açıklanalı yeni gördüm ya
darısı sizlerin başına. diploma notum 63,72 yazıyor. ne kadar iyi sizce. rahatladım gerçekten. seneye üniversite sınavına hazırlanıp üniversiteye kapağı atalım. onu da bitirelim. bizde ki bu azimle herşeyin üstesinden geliriz. yaşasın açık lise forum öğrencileri
çok sevindim 1 snavım kaldı onları halledeyim bnde mezunum (:cikcikgribi yazdı:aol ye gireyim dedim. sınav sonuçları açıklandı yazmışlar. sisteme giriş yaptım. hemen gözüme mezun yazısı çarptı. artık bende mezun oldumocak ayında bitireceğim okul temmuz ayı sınavına kadar ertelendi. geçeceğim 1 tane matematik dersiydi. sonunda geçtim. sadece geometri 3 e çalıştım ona ağırlık verdim. 80 almışım
2 gün olmuş açıklanalı yeni gördüm ya
darısı sizlerin başına. diploma notum 63,72 yazıyor. ne kadar iyi sizce. rahatladım gerçekten. seneye üniversite sınavına hazırlanıp üniversiteye kapağı atalım. onu da bitirelim. bizde ki bu azimle herşeyin üstesinden geliriz. yaşasın açık lise forum öğrencileri
gebzeli41 yazdı:[
çok sevindim 1 snavım kaldı onları halledeyim bnde mezunum (:
darısı bizlerin başina (:
misslady yazdı:gebzeli41 yazdı:[
Senin hangi sınavın kaldı. İnşallah mezun olursun sen de.
gebzeli41 yazdı:misslady yazdı:gebzeli41 yazdı:[
Senin hangi sınavın kaldı. İnşallah mezun olursun sen de.
kredim kaldı ya ders deil (: umarım inş .