Eşit ağırlık okuyordum fakat daha çabuk bitireyim diye Sözel bölume geçtim.
Duşuncem YGS + LYS sınavlarında sözel derslere yoğunlaşıp Alalhın izniyle Polis okulu veya Polis akademisini kazanmak.
Eğer olmadı 4 yıllık bir universiteye yerleşip her yıl polisliği zorlamak. O da olmadı 4 yıllık bittikten sonra KPSS ile amacım bu.
3 dönemdir AOL'deyim örgunden devamsızlık problemiyle tasdikname aldım ve geçtim. 32 derse girdim 28'ini verdim 65-70 ortalama notlar ile. Veremediğim 2 matematik vardı çalışamadım muaf için verememiştim, 1 kimya, 1 din kulturu (maalesef olaya bak sen!)

1 nisan 2012 tarihinde yapılacak YGS sınavına gireceğim. Sorum şu ki: Dershane kaydını mı yaptırayım yoksa YGS + LYS çalışma seti mi alayım? Maddi durumum şu an için yeterli benim amacım sözel dersler olduğu için çalışma setiyle tamamlayıp ek olarak özel ders ile mat 1 mat 2 eksiklerimi tamamlamak.
Siz ne duşunuyorsunuz bu konuda çalışma seti benim için faydalı olur mu?
Okuyan herkese teşekkur ederim, universite kazanan can yoldaşlarıma başarılar dilerim. Okumakta olan arkadaşlara çalıştıktan sonra herşeyin basit ve kolay olduğunu ustune basa basa belirterek yazımı sonlandırıyorum.
Saygılar,
Selamlar...