tabikide girebilirsin kaç ders olduğu önemli değil kaç kredi kaldığı önemli.misslady yazdı:Yo toplamı 10 kredi.
Peki çok tşk ederim. İnşallah geçebilirim. Yoksa üniv yanıcak muafta olamıyorum henüz
hangi bölüm kazandı bu arada
tabikide girebilirsin kaç ders olduğu önemli değil kaç kredi kaldığı önemli.misslady yazdı:Yo toplamı 10 kredi.
Peki çok tşk ederim. İnşallah geçebilirim. Yoksa üniv yanıcak muafta olamıyorum henüz
Ooo mehmetkop günün en güzel haberi sendenmehmetkop yazdı:az önce aradım,ek sınavın yapılış amacı üniversiteyi kazanıp da mezun olamayan öğrencileri madur etmemek dediler.
geçen yıl da böyle bir olay olmuş,aol üniversiteleri bilgilendiriyormuş mazeretli kayıt tarihlerine öğrencilerimizi yetiştirin diye.
ben de de ders seçme işlemi açık ama giremiyoruz sistem kabul etmiyormuş 30 kredi fazlasını o yüzden umut kalmadı bende.Eflâ yazdı:arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana.. 31 kredi eksiğim var diye giremeyeceğime kesin gözüyle bakıyodum artık ama bugün öğrenci girişi yaptım ders seçme işlemi yazıyodu.. para yatırsam ders seçebilicekmişim gibi yani. bu benim ek sınava katılabileceğim anlamına mı geliyor? arayıp tekrar sormalı mıyım ilgili yerleri?
Kardeş insana düşen kendi vazifesini yapmak. Sen elinden gelen tüm başvuruları yaptıysan dersine odaklan. Senin işin şimdi kendini derslerine vermen. Herhalde bu sınavı yapanlar da düşünmüştür birşeyler. İnsanın pişmanlığı başkalarının ihmalinden çok kendi üzerine düşeni yapmamaktan doğuyor. Başarılar. İnşallah hakkınızda herşeyin hayırlısı olur.ice20 yazdı:ya mezun olduktan sonra üniversiteye kaydımızın kesin olarak yapılacağını öğrensek artıkderslere kendimi veremiyorum bunu düşünmekten. bu belirsizlik bu hafta biter umarım