Ek sınava kayıt yaptırabilen var mı ?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
asitanem
Uzman

Re: Ek sınava kayıt yaptırabilen var mı ?

Mesaj gönderen asitanem » 22 Ağu 2011, 20:37

manisali_06 yazdı:
asitanem yazdı:arkadaşım sen şimdi 40 kredi eksiğin olduığu halde ek sınava kayıt mı yaptın yani yoksa ben mi yanlış anladım. eğer öyleyse bende gidip yaptırayım kaydımı hangi halk eğitimden yaptınız.

evet ama toplam kredin kac? benim 249 mesela ? 162 kredisi ve üstü olanlar yaptırıyor?
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 9 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 154 Alan Kredi : 72

benim bilgilerim bu şekilde diğer arkadaşın 1 kredi benim 8 kredi tutmuyo girmemize[/quote]

:( cok üzgünüm arkadaşlar ya gercekten. seninki 154 eflanınki 161 :( maalesef bunda toplam krediniz 162 ve üstü, olacak diyor :( onun icin :( benimki 249 toplam kredim hem mezuniyet hemde zorunlu derslerde 5 dersim var onları vermek icin giriyorum. :(

manisali_06
Acemi

Mesaj gönderen manisali_06 » 22 Ağu 2011, 20:43

asitanem yazdı:
manisali_06 yazdı:
asitanem yazdı:arkadaşım sen şimdi 40 kredi eksiğin olduığu halde ek sınava kayıt mı yaptın yani yoksa ben mi yanlış anladım. eğer öyleyse bende gidip yaptırayım kaydımı hangi halk eğitimden yaptınız.

evet ama toplam kredin kac? benim 249 mesela ? 162 kredisi ve üstü olanlar yaptırıyor?
Toplam Dönemi : 9 AOL'de Okuduğu Dönem : 7

benim bilgilerim bu şekilde diğer arkadaşın 1 kredi benim 8 kredi tutmuyo girmemize

:( cok üzgünüm arkadaşlar ya gercekten. seninki 154 eflanınki 161 :( maalesef bunda toplam krediniz 162 ve üstü, olacak diyor :( onun icin :( benimki 249 toplam kredim hem mezuniyet hemde zorunlu derslerde 5 dersim var onları vermek icin giriyorum. :([/quote]

çok sağol yardımcı olduğun için seneye ek sınava girmeden bitiririm zaten liseyi bir aksilik olmassa. bu arada sanada başarılar dilerim inş güzel geçer sınavın.
Toplam Dönemi : 10 AOL'de Okuduğu Dönem : 8

asitanem
Uzman

Mesaj gönderen asitanem » 22 Ağu 2011, 20:46

eger üniye giripde kazanmadıysan sroun yokta giripde kazandıysan iste ozaman sıkıntı. iyi dileklerin icin tsk ederim. sana tavsiyem sakın ek sınavlara kalma gelecek yıl cok sıkıntı :? görüyorsunuz halimizi :)

manisali_06
Acemi

Mesaj gönderen manisali_06 » 22 Ağu 2011, 21:07

asitanem yazdı:eger üniye giripde kazanmadıysan sroun yokta giripde kazandıysan iste ozaman sıkıntı. iyi dileklerin icin tsk ederim. sana tavsiyem sakın ek sınavlara kalma gelecek yıl cok sıkıntı :? görüyorsunuz halimizi :)

ben ygs sınavına girdim 260 puan aldım ama lys ye girmedim. bu sınava derslerin en azından bir kaçından muaf olurum ümidiyle girecektim olmadı tabiki dediğin gibi seneye hiç ek sınava kalmadan bitiricem.
Toplam Dönemi : 10 AOL'de Okuduğu Dönem : 8

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön