ÜNİVERSİTELERİ ARAYANLAR BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞALIM

Her Konuda Tartışabilirsiniz
ice20
Asistan

Re: ÜNİVERSİTELERİ ARAYANLAR BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞALIM

Mesaj gönderen ice20 » 22 Ağu 2011, 16:45

halil47 yazdı:peki biz bu yazıyı gönderdiğimizde bize mezun olabilir belgesimi yollayacaklar bide benim krediler tamam zorunlu dersim var dilekçede öyle bir bölüm yok zorunlu ders hakkında
aynen arkadaşım bende zerre bir şey anlamadım bu işten :) belgeyi onaylayıp imzalayıp bize verecekler "alınabilir" dediğine göre. Bizim bunu üniye mi vermemiz gerekiyor, yoksa ösym'ye mi. yoksa onlar ösym'ye de yollayacak mı ? hiçbir açıklama yok.

mehmetkop

Mesaj gönderen mehmetkop » 22 Ağu 2011, 16:59

ya heryere gönderin işte ösym ye yollayın üniversiteye yollayın açıköğretime gönderin.ağlayan bebeğe emzik vermiyolar.böyle oturup beklemekle olacağı yok.
açıköğretim açıklama yaptı işte boşuna kasılmaya da gerek yok demekki adamlar farkındalar durumun.

Kullanıcı avatarı
İdealistt
Doktor

Mesaj gönderen İdealistt » 22 Ağu 2011, 17:15

aynen o ımzalatılıp fakülteye verilcek zaten bitti tek zorunlu dersım var ondanda muaf olcam

asitanem
Uzman

Mesaj gönderen asitanem » 23 Ağu 2011, 14:13

Selcuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesinin Ögrenci İşleri ile görüstüm. durumumu anlattım. bana prosedür, acıklama gibi bilgilerin kendilerine henüz acıklanmadıgı. ama 5 eylülde gidip mezun olabilecek durumda olduguma dair belgemi getirmemi ve mazaretli kayıtlarda kayıt yaptırabilecegimi, yada şartlı kayıt yaptırabilecegimi söylediler. bu şartlı kayıt ne zamana kadar arkadaşlar bilgisi olan varmı. bir arkads 15 ekime kadar demis : :? isler iyice arap sacına döndü :(
En son asitanem tarafından 23 Ağu 2011, 14:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

halil47
Çırak

Mesaj gönderen halil47 » 23 Ağu 2011, 14:26

arıyorum sürekli 2 gündür meşgul çalıyor

ice20
Asistan

Mesaj gönderen ice20 » 23 Ağu 2011, 17:13

Bende bugün aradım. :?

ek sınavla mezun olanlar için YÖK'ten yazı gelirse kayıt tarihinden sonra mazeretli kayıt yapılır, ama şu an öyle bir şey yok dedi. Geçen sene olmuş. Bu sene de ek sınavla mezun olanları düşünürler herhalde dedi. Biraz da ilgisizdi. En iyisi gidip kayıt tarihimde kendim konuşayım.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön