11 EYLÜL 2011 SINAVI SONUCUNDA MEZUN OLABİLECEK ÖĞRENCİLER
11 EYLÜL 2011 SINAVI SONUCUNDA MEZUN OLABİLECEK ÖĞRENCİLER
11 EYLÜL 2011 SINAVI SONUCUNDA MEZUN OLABİLECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!
11 Eylül 2011 tarihinde yapılacak olan Ek Sınavda, mezun olabilecek durumda olan öğrenciler, İlgili Makama verilmek üzere ihtiyaç duydukları yazıyı, Açık Öğetim Lisesi irtibat bürolarından (Liseler, görevlendirilen Anadolu Liseleri veya Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerinden alabilirler. İlgili Müdürlükler tarafından öğrenciye verilecek yazı örneği için buraya tıklayınız.(Tarih:24.8.2011)
ne yani ankaraya göndermeye gerek kalmadımı ?????????
11 Eylül 2011 tarihinde yapılacak olan Ek Sınavda, mezun olabilecek durumda olan öğrenciler, İlgili Makama verilmek üzere ihtiyaç duydukları yazıyı, Açık Öğetim Lisesi irtibat bürolarından (Liseler, görevlendirilen Anadolu Liseleri veya Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerinden alabilirler. İlgili Müdürlükler tarafından öğrenciye verilecek yazı örneği için buraya tıklayınız.(Tarih:24.8.2011)
ne yani ankaraya göndermeye gerek kalmadımı ?????????
Re: 11 EYLÜL 2011 SINAVI SONUCUNDA MEZUN OLABİLECEK ÖĞRENCİL
ininmıyorum yaa bu çok iyi olduuu bu akşam bilet alcaktım oh bee
Çok güzel olmuş bu. Çünkü bir belge için Ankara'ya gitmek mantıksızdı. MEB Halk Eğitim ve koordinatör okullara yetki vermiş demekki...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Arkadaşlar arayıp soran oldumu ?? Bu düşündüğümz gibiyse harika olcak..
evet ya çok iyi oldu. öbür türlü pttle falan 1 ayı buludu belgenin gelmesi
Şimdi Halk eğitimden alabilcekmiyiz.
Görünüşe göre evettt 

İşte Çıkma Belgesi'ni de öğrenciler bulundukları semtten alabilse tam olacak. O zaman AÖL tam adam olmuş olacak.. 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
çok haklısın ama çıkma belgesi gelir 1 ay a kadar 14 ekime kadar süre veriyorlar
14 Ekime kadar ??
evet. üniversite ile bizzat görüştüm 14 eylüle kadar mazeretli kayıtlar devam ediyormuş bu süre içinde gidip koşullu kayıt olacağız sonra 14 ekime kadar çıkma belgemizi getireceğimize dair koşullu kayıt sözleşmesini imzalayacağız. 1 ay içinde getirmeyenlerin kaydı silinecekmiş.
çok iyi olmuş öyle olması..hakan70 yazdı:evet. üniversite ile bizzat görüştüm 14 eylüle kadar mazeretli kayıtlar devam ediyormuş bu süre içinde gidip koşullu kayıt olacağız sonra 14 ekime kadar çıkma belgemizi getireceğimize dair koşullu kayıt sözleşmesini imzalayacağız. 1 ay içinde getirmeyenlerin kaydı silinecekmiş.
dün onca saat postanede ugraştıktan sonra bu haber çok ii geldi yani. yaa nasıl bi okul bu yaaa dün dediği bugüne uymuyo. ve doğru dürüst bilgilendirmekten acizler. dün halk eğitimdeki görevliye soruyorum"kayıt zamanından sonra olucak ek sınav peki bizim kaydımızı nasıl yapıcaklar" diyorum öyle yüzüme bakıyo put gibi. şu okuldan kkurtulsam dünyalar benim olucak...
bugünde şu üniversite kaydı için ist üniversitesini aradım oradanda bi bilgi alamadım. başka bi no yayönlendirdi fakat numara bi türlü cvp vermiyo.