Halk eğitimden mazeret yazısı alan var mı ?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
İdealistt
Doktor

Re: Halk eğitimden mazeret yazısı alan var mı ?

Mesaj gönderen İdealistt » 26 Ağu 2011, 16:06

Aynen ordaki ÖSYM ye verilmek üzere.. yazıyor deme ki haberdarlar olaydan yada biz kendimizi tatmin etmeye calsyoruz suan..

Mrvv

Re: Halk eğitimden mazeret yazısı alan var mı ?

Mesaj gönderen Mrvv » 29 Ağu 2011, 19:47

Zeynep- yazdı:
Mrvv yazdı:bende aldım ve açık öğretimi aradım 5-9 eylül tarihleri artasında mı kayıt yaptıracağız yoksa 16 eylülde çıkma belgemizi aldıktan snra mı dedim banada aynen okulunuz aldıgınız yazıyı kabul ediyorsa kayıt yaptırabılırısınız dedi.peki biz okulun rektörünü mü arayacağız.çünkü başka numara yok sitede bilgisi olan arayan var mı?
Hangi üniversite olduğunu belirtmemişsin ama mutlaka üniversitenin sitesine kayıt yaptıracağın bölümün numarasını koymuşlardır.
Ben Akdeniz Üniversitesi Kayıt Danışma Bürosunu aradım. Islak imzalı, resmi belge ise onunla geçici kayıt yapıyoruz,
eğer mezun olamazsanız kaydınız siliniyor dediler. İçin rahat olsun o yüzden canım.

Teşkkürler zeynep=) gazi üniversitesi=) biraz uğraştıktan snra buldum numarayı fakülteyi arayacakmışım.çok kaba bi adam çıktı telefona sen mezun olamayadabilirsin fln yaptı ukalaca konuştu bende zaten biliyorum siz kayıt yaptırabilecekmiyim onu söyleyin dedim.insanlık ölmüş bu millette ya=)

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön