İlk Tercihi Yapmayanlar İkinci Tercihlere Katılabiliyor Mu?
İlk Tercihi Yapmayanlar İkinci Tercihlere Katılabiliyor Mu?
Öss girdim 180 civarı puan aldım. Ama tercih yapmadım kayıt zamanı başvuru yapıyormuşsun. Doğrumudur? Kayır zamanı ygs puanımla kayıt olabilirmiyim? Aöf Girmek İstiyorum
En son meloş tarafından 31 Ağu 2011, 18:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: AÖF için Tercih yapmak gerekiyor mu?
Evet, AÖF içinde tercih yapman gerekiyordu. Yapmadıysan ek yerleştirmelerde tekrar tercih yapılacak o zaman yaparsın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
üzüldüm peki ek yerleştirme ne zaman oluyor farkı ne oluyor..
Ek yerleştirmeler, Ekim başı gibi oluyor sanırım tam emin değilim ama. Onda da aynı ilki gibi tercih ekranı açılacak, o zaman AÖF yazarsın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
teşekkürler emrah bey..
Re: İlk Tercihi Yapmayanlar İkinci Tercihlere Katılabiliyor
Selamlar Bazıları ilkine katılmadıysan ikinciye katılamassın diyor doğrumu?
Bu konu hakkında net bilgisi olan var mı?
Hayır bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok. Sen de ek yerleştirmelerde tercih yapabilirsin.meloş yazdı:Selamlar Bazıları ilkine katılmadıysan ikinciye katılamassın diyor doğrumu?
çok teşekkürler
yani bu durumda bu sınavı geçmeliyim kayıt olabilmem için pardon ek tercih yapabilmek için...
22 kredi eksiğim var ama 2.ek sınavda olursa garanti olur
yani bu durumda bu sınavı geçmeliyim kayıt olabilmem için pardon ek tercih yapabilmek için...
22 kredi eksiğim var ama 2.ek sınavda olursa garanti olur

Ek sınavdan sonra tahminimce yine 8 kredi kalacaktır..umarım ek sınav çıkar tekrardan ve ek tercihlerde ilk tercihimi yapabilirim
arkadaşlar bende universiteyi kazandım fakat tercih yapmadım imam hatip acık lise ögrenbcisiyim ve alttan 3 dersim vardı diye ek sınav oldu 1ini verebildm sadece 2sini veremedm ek sınav olacakmıs diyorlar uniyi kazananlara bu ek sınav tercih yapıp da kayıtolamayanlara mı yoksa uniyi kazanacak kadar puanı olan herkese mi lutfen yardımcı olun 1 senem demek bu olay hiç bi sekilde ne baglı oldgm okuldn adam gıbı cvp alablyrm ne de acık ogretımden admın duyy sesimi beni bu konuların uzmanlarına yonlerın lutfennn