MERHABA ARKADAŞLAR ;
BEN 3.DÖNEM SINAVLARINA GÖRE MEZUN OLDUM ÜNİVERSİTE'Yİ DE KAZANDIM.AMA DİPLOMALAR DAHA GELMEDİĞİ İÇİN KAYIT YAPTIRAMIYORUM.ÇIKMA BELGESİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN BİRİSİ VAR MI ?BENİ BU KONUDA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
ÇIKMA BELGESİ NEDİR?
- esra_deren
- Acemi
ÇIKMA BELGESİ NEDİR?
MANTIK YALNIZCA AMA YALNIZCA GERÇEK SEVGİNİN GİZEMLİ DENKLEMLERİNDE BULUNABİLİR ...
Re: ÇIKMA BELGESİ NEDİR?
ÇIKMA BELGESİ
Üniversiteye kayıt yaptıracak mezun öğrencilerden diploması hazır olmayanlar için düzenlenir. Diploma hazırlanıncaya kadar diploma yerine 6 ay geçerlidir. Çıkma Belgesi alabilmek için, ZiRAAT BANKASI, VAKIFBANK veya HALK BANKASI'nın herhangi bir şubesine,T.C. Kimlik Numarasına 10 YTL diploma harcının yatırıldığına dair banka dekontu (1 nüsha), T.C. kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi ve Çıkma Belgesi istek dilekçesiyle şahsen veya posta yolu ile Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü Konya yolu üzeri (Gazi Hastanesi karşısı) Teknikokullar / Ankara adresine baş vurulması gerekmektedir. Eğer Çıkma Belgesini vekili alacak ise; noterden vekaletname ve diğer evrakların eksiksiz olarak vekilin elinde bulunması gerekmektedir. Eksik evrak ve Faks yolu ile yapılacak olan başvurular işleme alınmamaktadır.
Çıkma belgeni alıp onunla üniversiteye kayıt yaptırıyorsun. Daha sonra diploman hazır olduğunda; diplomanı alıp Üniversiteye teslim ediyorsun. Çıkma belgesi=Geçici diploma

Üniversiteye kayıt yaptıracak mezun öğrencilerden diploması hazır olmayanlar için düzenlenir. Diploma hazırlanıncaya kadar diploma yerine 6 ay geçerlidir. Çıkma Belgesi alabilmek için, ZiRAAT BANKASI, VAKIFBANK veya HALK BANKASI'nın herhangi bir şubesine,T.C. Kimlik Numarasına 10 YTL diploma harcının yatırıldığına dair banka dekontu (1 nüsha), T.C. kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi ve Çıkma Belgesi istek dilekçesiyle şahsen veya posta yolu ile Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü Konya yolu üzeri (Gazi Hastanesi karşısı) Teknikokullar / Ankara adresine baş vurulması gerekmektedir. Eğer Çıkma Belgesini vekili alacak ise; noterden vekaletname ve diğer evrakların eksiksiz olarak vekilin elinde bulunması gerekmektedir. Eksik evrak ve Faks yolu ile yapılacak olan başvurular işleme alınmamaktadır.
Çıkma belgeni alıp onunla üniversiteye kayıt yaptırıyorsun. Daha sonra diploman hazır olduğunda; diplomanı alıp Üniversiteye teslim ediyorsun. Çıkma belgesi=Geçici diploma

- esra_deren
- Acemi
TEŞEKKÜR EDERİM SİZE BİR SORU DAHA SORSAM MESLEKİ AÇIK LİSE ÇIKIŞLI ÖĞRENCİLERDE BİR FARK VAR OLUR MU ? ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ...
MANTIK YALNIZCA AMA YALNIZCA GERÇEK SEVGİNİN GİZEMLİ DENKLEMLERİNDE BULUNABİLİR ...
Kusura bakmayın araya giriyorum ama . Bu aol'de yayınlanan dilekçeyi herhangi bir h.e.m veriyormu yoksa şahsen ankaradanmı almam gerekiyor ? (Mesleki Açık Öğretim Lisesi)
Şimdi dilekçe ile kayıt yaptıracağım ya arkadaşlar, mezun olduğumda çıkma belgesini sonuçlar açıklanır açıklanmaz gidip alabilirim değil mi.
Mezun olduğunda, Ankara'dan elden hemenalabilirsin...Zeynep- yazdı:Şimdi dilekçe ile kayıt yaptıracağım ya arkadaşlar, mezun olduğumda çıkma belgesini sonuçlar açıklanır açıklanmaz gidip alabilirim değil mi.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk