Bir yüksek öğretim programını kazandığı halde mezun olamadığı için kayıt yaptıramayan ve ek sınava müracat eden öğrencilerimiz, ek sınav sonucuna göre mezun olmaları durumunda kazandıkları programların kontenjanlarına bakılmaksızın kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Ek sınav sonuçları 19 Eylül 2011 tarihinde ilan edilecektir. Ek sınav sonucuna göre mezun olan öğrencilerimiz ilgili banka şubelerinden birisine 10 tl diploma harcını yatırdıktan sonra çıkma (geçici mezuniyet) belgesi talep edecekler bu belge ile kayıtlarını yaptıracaklardır. Öğrencilerimizin ek sınav giriş belgelerinin bir örneğini kayıt esnasında yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
Yani sınava girdikten sonramı gidip kayıt yaptırıcaz :s ???
Bilgisi olan arkadaşlar ???
Re: Bilgisi olan arkadaşlar ???
bu yazıyı nereden aldın aol sayfasında yok bu yazıya göre öyle ama biz h. eğitimden mezun olabilir yazısıyla kayıt olabiliriz beklemedenFalan yazdı:Bir yüksek öğretim programını kazandığı halde mezun olamadığı için kayıt yaptıramayan ve ek sınava müracat eden öğrencilerimiz, ek sınav sonucuna göre mezun olmaları durumunda kazandıkları programların kontenjanlarına bakılmaksızın kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Ek sınav sonuçları 19 Eylül 2011 tarihinde ilan edilecektir. Ek sınav sonucuna göre mezun olan öğrencilerimiz ilgili banka şubelerinden birisine 10 tl diploma harcını yatırdıktan sonra çıkma (geçici mezuniyet) belgesi talep edecekler bu belge ile kayıtlarını yaptıracaklardır. Öğrencilerimizin ek sınav giriş belgelerinin bir örneğini kayıt esnasında yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
Yani sınava girdikten sonramı gidip kayıt yaptırıcaz :s ???
Re: Bilgisi olan arkadaşlar ???
"İLGİLİ MAKAMA" Başlıklı belgeyi halk eğitim merkezinden alıyosun. O belgeyle üniversitenin normal kayıt gününde kaydını yaptırıyosun. (geçici kayıt oluyor bu tabi.. Rezervasyon da denebilir.) Ek sınavdan sonra mezun olursan çıkma belgeni alıp kesin kaydını yaptırıyorsun. Olay bundan ibaret.
Ama sen yinede kazandığın üniversiteyi arayıp sor.

Ama sen yinede kazandığın üniversiteyi arayıp sor.


Re: Bilgisi olan arkadaşlar ???
Artemis yazdı:"İLGİLİ MAKAMA" Başlıklı belgeyi halk eğitim merkezinden alıyosun. O belgeyle üniversitenin normal kayıt gününde kaydını yaptırıyosun. (geçici kayıt oluyor bu tabi.. Rezervasyon da denebilir.) Ek sınavdan sonra mezun olursan çıkma belgeni alıp kesin kaydını yaptırıyorsun. Olay bundan ibaret.
Ama sen yinede kazandığın üniversiteyi arayıp sor.![]()
Valla bu açıklama iyi oldu


Re: Bilgisi olan arkadaşlar ???
gülbeyaz yazdı:bu yazıyı nereden aldın aol sayfasında yok bu yazıya göre öyle ama biz h. eğitimden mezun olabilir yazısıyla kayıt olabiliriz beklemedenFalan yazdı:Bir yüksek öğretim programını kazandığı halde mezun olamadığı için kayıt yaptıramayan ve ek sınava müracat eden öğrencilerimiz, ek sınav sonucuna göre mezun olmaları durumunda kazandıkları programların kontenjanlarına bakılmaksızın kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Ek sınav sonuçları 19 Eylül 2011 tarihinde ilan edilecektir. Ek sınav sonucuna göre mezun olan öğrencilerimiz ilgili banka şubelerinden birisine 10 tl diploma harcını yatırdıktan sonra çıkma (geçici mezuniyet) belgesi talep edecekler bu belge ile kayıtlarını yaptıracaklardır. Öğrencilerimizin ek sınav giriş belgelerinin bir örneğini kayıt esnasında yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
Yani sınava girdikten sonramı gidip kayıt yaptırıcaz :s ???
M.a.o.l'un sitesinde
Re: Bilgisi olan arkadaşlar ???
Evet duyuru MAÖL'ün sitesinde bende okudum. Dolayısıyla ek sınav açıklanma tarihi AÖL, MAÖL farketmez 16 Eylül'müş...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk