Sınav giriş belgesi hakkında
Sınav giriş belgesi hakkında
Arkadaşlar sınava giriş bilgileriniz geldi mi ? Öğrenci girişi yapıyorum fakat halen sınav giriş bilgileri diye belirtilen bir yer yok ?
Re: Sınav giriş belgesi hakkında
banada gelmemiş hala en son 6 eylül yazıyordu halbuki.Furkan92 yazdı:Arkadaşlar sınava giriş bilgileriniz geldi mi ? Öğrenci girişi yapıyorum fakat halen sınav giriş bilgileri diye belirtilen bir yer yok ?
Gene bekleyiş içinde kalıcaz . Bu arada çıkma belgesini ( geçici mezuniyet ) halk eğitim merkezleri de veriyor mu ? En son o şekilde duymuştum .
-
sınav belgelerı cıktımı arkadaslar msjmı alan yazsın
açıklandı ve kahretsin 3 otobslük yola gönderdiler beni
ben nasıl gideceim ayazağaya şimdi hani bahçeli evlerdi.

Benim sınava gireceğim okulda çok uzak 

Arkadaşlar hayırlısı olsun, buna da şükür. Sadece bir gün olacağı için mezuniyet uğruna herşey çekilir bence. Ek sınava talep çok daha fazla olsaydı evinize yakın bir okula düşerdiniz. Demek ki aşırı bir talep olmamış...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
doğru söylüyorsun ama o zaman dedikleri gibi bahçelievler ve civarında yapsalardı ben bağlantı kuramıyorum bir türlü ayazağa ile bir türlü nasıl gideceğimi bulamadım benemrahk yazdı:Arkadaşlar hayırlısı olsun, buna da şükür. Sadece bir gün olacağı için mezuniyet uğruna herşey çekilir bence. Ek sınava talep çok daha fazla olsaydı evinize yakın bir okula düşerdiniz. Demek ki aşırı bir talep olmamış...

Bahçelievler merkez olarakkabul edilmiştir. Örneğin Anadolu yakasında da Kadıköy'dür merkez. Ve Kadıköy'e 3-4 vasıta ile gidilecek yerler bile Kadıköy sınav merkezi olarak kabul ediliyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Haklısın...emrahk yazdı:Arkadaşlar hayırlısı olsun, buna da şükür. Sadece bir gün olacağı için mezuniyet uğruna herşey çekilir bence. Ek sınava talep çok daha fazla olsaydı evinize yakın bir okula düşerdiniz. Demek ki aşırı bir talep olmamış...
Ne yapalım bizede "koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler" düsturuyla hareket etmek düşüyor.
ek sınavın yapıldığına şükretmeliyiz sanırım. olan oldu artık
hafta sonu bizi iyi bir macera bekler 

benimde ankarada etlik lisesi çıkmış yani merkez olarak etlik lisesini mi almışlar ankaradaki herkez etlik lisesindemi girecek ?
malesef banada 2 otobüs uzaklığa vermişler ama farketmez... ne demişler mezuniyete giden yolda çekilen yol kutsaldır 

hayır herkes değil ben ankara incirli lisesindeyim mesela.strong_07 yazdı:benimde ankarada etlik lisesi çıkmış yani merkez olarak etlik lisesini mi almışlar ankaradaki herkez etlik lisesindemi girecek ?
benimki kayapınar diyarbakır varmı orada girenler her kes icin hayrlı olsun inş bitiririz