Üniversiteye Kayıt olanlar...

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
hakan70
Asistan

Üniversiteye Kayıt olanlar...

Mesaj gönderen hakan70 » 07 Eyl 2011, 09:53

Selamlar, Pazartesi günü öğrenci işlerine halk eğitimden aldığım yazı ile gittim ve kaydımı yaptırdım, tabi diğer resim kimlik fotokopisi falanda vardı yanında(geçici kayıt yaptılar) sınavım bittikten sonra çıkma belgeni getir yoksa sinir kaydın dediler ekime sarkmaz dimi diye sordu, sarkmaz dedim. sınav 11inde posta yolu ile de olsa ekime kadar gelir diye düşünüyorum. Ankaraya gitmeye gerek kalmaz sanırım... Geçici kayıtta olsa yapıyorlar merak etmeyin normal okula başlıyorsunuz günü geldiğinde
İşte 11 eylülde sınavım var inşallah geçince belgeyi alıp kesin kaydımı yaptıracağım

Falan
Acemi

Re: Üniversiteye Kayıt olanlar...

Mesaj gönderen Falan » 07 Eyl 2011, 13:07

hakan70 yazdı:Selamlar, Pazartesi günü öğrenci işlerine halk eğitimden aldığım yazı ile gittim ve kaydımı yaptırdım, tabi diğer resim kimlik fotokopisi falanda vardı yanında(geçici kayıt yaptılar) sınavım bittikten sonra çıkma belgeni getir yoksa sinir kaydın dediler ekime sarkmaz dimi diye sordu, sarkmaz dedim. sınav 11inde posta yolu ile de olsa ekime kadar gelir diye düşünüyorum. Ankaraya gitmeye gerek kalmaz sanırım... Geçici kayıtta olsa yapıyorlar merak etmeyin normal okula başlıyorsunuz günü geldiğinde
İşte 11 eylülde sınavım var inşallah geçince belgeyi alıp kesin kaydımı yaptıracağım
Ben gittim fakat çıkma belgesı veya dıploma olmadan bişe yaptıramazsın dedi . Ama sınavlar açıklandıktan sonra gıdıp mazeretli kayıt yaptırıcam . Aol'un sitesin de yayınlanan yazıda bu yönde zaten . 19 'da açıklanıcak ondan sonra kayıt yaptırıcaz . Tabi yine aol'da yayınlanan dilekçe ve sınav giriş belgesi olması kaydı ile kayıt yaptırıcaz . Yani kontenjan her ne olursa olursun bizi okula almak zorundalar .

nickbu
Çırak

Mesaj gönderen nickbu » 07 Eyl 2011, 15:41

Falan yazdı:
hakan70 yazdı:Selamlar, Pazartesi günü öğrenci işlerine halk eğitimden aldığım yazı ile gittim ve kaydımı yaptırdım, tabi diğer resim kimlik fotokopisi falanda vardı yanında(geçici kayıt yaptılar) sınavım bittikten sonra çıkma belgeni getir yoksa sinir kaydın dediler ekime sarkmaz dimi diye sordu, sarkmaz dedim. sınav 11inde posta yolu ile de olsa ekime kadar gelir diye düşünüyorum. Ankaraya gitmeye gerek kalmaz sanırım... Geçici kayıtta olsa yapıyorlar merak etmeyin normal okula başlıyorsunuz günü geldiğinde
Ben gittim fakat çıkma belgesı veya dıploma olmadan bişe yaptıramazsın dedi . Ama sınavlar açıklandıktan sonra gıdıp mazeretli kayıt yaptırıcam . Aol'un sitesin de yayınlanan yazıda bu yönde zaten . 19 'da açıklanıcak ondan sonra kayıt yaptırıcaz . Tabi yine aol'da yayınlanan dilekçe ve sınav giriş belgesi olması kaydı ile kayıt yaptırıcaz . Yani kontenjan her ne olursa olursun bizi okula almak zorundalar .
yahu ek sınavın 19'unda açıklanacağını kim söyledi? o kadar geç açıklanacağını düşünmüyorum.

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 07 Eyl 2011, 15:52

nickbu yazdı:
Falan yazdı:
yahu ek sınavın 19'unda açıklanacağını kim söyledi? o kadar geç açıklanacağını düşünmüyorum.
eğer aöl anasayfasına bakarsan görürsün maalesef öyle

Kullanıcı avatarı
İdealistt
Doktor

Mesaj gönderen İdealistt » 07 Eyl 2011, 15:53

Pekala ya geç olduğu için üniversite bizi kayıt etmez ise ? :S

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 07 Eyl 2011, 15:57

İdealistt yazdı:Pekala ya geç olduğu için üniversite bizi kayıt etmez ise ? :S
eğer öyle bir durum olsaydı yök yayınlamazdı o belgeyi. ferah olun elbette kayıt olunacak üniversiteye.

Kullanıcı avatarı
İdealistt
Doktor

Mesaj gönderen İdealistt » 07 Eyl 2011, 15:58

Gülbeyaz sende biliyorsun ki uzun süredir uğraşıyoruz sen ben ve herkes.. Çok tedirginim ben evi bile tuttum bir hayal kırıklığı olmaz umarım çunki mezunıyet garantı yanlızca muaf olucam

nickbu
Çırak

Mesaj gönderen nickbu » 07 Eyl 2011, 15:59

gülbeyaz link verebilir misin? açıklamayı bulamıyorum.

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 07 Eyl 2011, 16:13

nickbu yazdı:gülbeyaz link verebilir misin? açıklamayı bulamıyorum.
yazıyı kldırmışlar. önce 16 eylülde açıklanıp çıkma belgeleri verilecek dediler onu kaldırdılar.. sonra 19 eylülde belgeler verilecek dediler. şimdi yine açıklama yok.garip bir kurum bitsede kurtulsak :)
İdealistt yazdı:Gülbeyaz sende biliyorsun ki uzun süredir uğraşıyoruz sen ben ve herkes.. Çok tedirginim ben evi bile tuttum bir hayal kırıklığı olmaz umarım çunki mezunıyet garantı yanlızca muaf olucam
Biliyorum bilmezmiyim benim kayıt tarihim geniş olduğu için çok zorlamıyor beni ama sen ve senin durumundakiler için çok zordur. Ama böyle hayati bir konuda mağdur olacağımızı sanmıyorum sonuçta hayattan giden 1 sene olur az mı bunu göze alamazlar sanırım.

Kullanıcı avatarı
İdealistt
Doktor

Mesaj gönderen İdealistt » 07 Eyl 2011, 16:14

Öğrenci işlerinde bir memur abimiz bana belgelerimi kendisi saklıcağını 18 ine kadar kağıdı getitirsem kaydımı yapcağını söyledi ama birde bu 19 eylülde acıklanacak lafı dolasmaya basladı. Sanırım sınanıyoruz ne yapıcaz

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 07 Eyl 2011, 16:15

İdealistt yazdı:Öğrenci işlerinde bir memur abimiz bana belgelerimi kendisi saklıcağını 18 ine kadar kağıdı getitirsem kaydımı yapcağını söyledi ama birde bu 19 eylülde acıklanacak lafı dolasmaya basladı. Sanırım sınanıyoruz ne yapıcaz
neden saklıyor ki mazaaretli kayıt yapma hakkın var seni kaydeder yanınada not alır. olması gereken bu ama herkes kafasına göre hareket ediyor belliki

Kullanıcı avatarı
İdealistt
Doktor

Mesaj gönderen İdealistt » 07 Eyl 2011, 16:17

Yok memurunda suçu yok ki merkezden kayıt etmeyin diyorlarmış .

assolist
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen assolist » 07 Eyl 2011, 16:17

Dün ana haberlerde de söylendi. YÖK kurtarma sınavı ile mezun olacakların kayıt haklarını saklı tutacakmış.

nickbu
Çırak

Mesaj gönderen nickbu » 07 Eyl 2011, 16:18

evet. 19'unda açıklayacaklarını zannetmiyorum. şu kritik durumda o kadar geç olmaz bence. çarşamba ya da perşembe açıklanır bence.

Kullanıcı avatarı
İdealistt
Doktor

Mesaj gönderen İdealistt » 07 Eyl 2011, 16:22

Yanlız şunuda söyleyim çok çok çok sağlam bir kaynak h.e.merkezinden en geç 12 si akşamı acıklanıcak dedi ne kadar doğru ben onun yalancısıyım ama kendinden çok emindi

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön