Y.Ö.K'ün yayınladığı yazı ;)

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Falan
Acemi

Y.Ö.K'ün yayınladığı yazı ;)

Mesaj gönderen Falan » 07 Eyl 2011, 20:19

11 Eylül 2011 tarihinde yapılacak olan Ek Sınavda, mezun olacak öğrencilerimizden ÖSYS sonucunda herhangi bir yüksek öğrenim programına yerleşenlere, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 26/08/2011 tarih ve B.30.0EÖB-301.01.5659 sayılı yazısı ile kayıt hakkı verilmiştir. Bu durumda olan öğrencilerimiz ek sınav sonucu açıklandıktan sonra Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğünden çıkma belgelerini alarak kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının yazısına ulaşmak için buraya tıklayınız.(Tarih:6.9.2011)
Alın buda linki : http://www.aciklise.net/ anasayfada koskocaman yazıyo

Alın arkadaşlar hertürlü bilgi ;) İki üç belge ile kayıt yaptrdım diyen arkadaşlar dikkatli okuyun ;) Ne olursa olsun sınav sonuçları açıklandığı gibi gidip kayıt yaptırabiliyoruz . ;) Herkezin içi ferah olsun ;)

asitanem
Uzman

Re: Y.Ö.K'ün yayınladığı yazı ;)

Mesaj gönderen asitanem » 07 Eyl 2011, 20:29

valla bilmem artık ben kaydımı yaptırdım darısı sizin basınıza. arkadaşlar bu konuda her kafadan bir ses cıkıyor. en iyisimi siz durumunuzu anlatabileceginiz birilerini bulup gidin görüsmeye. hakkımzıda hayırlısı bir biteydi su lise öldürmeyip süründürdü vallahi :D

Falan
Acemi

Mesaj gönderen Falan » 07 Eyl 2011, 20:31

asitanem yazdı:valla bilmem artık ben kaydımı yaptırdım darısı sizin basınıza. arkadaşlar bu konuda her kafadan bir ses cıkıyor. en iyisimi siz durumunuzu anlatabileceginiz birilerini bulup gidin görüsmeye. hakkımzıda hayırlısı bir biteydi su lise öldürmeyip süründürdü vallahi :D

Bilen insanlar böyle söylüyo zaten . Ayrıca resmi bir belge okula almama gibi bir lüksleri yok ;) Her okulda var bu mazeret belgen varsa kayıt yaptrabılırsın . Onu geçtim bu kadar ınsanı kımse mağdur edemez ;)

Falan
Acemi

Mesaj gönderen Falan » 07 Eyl 2011, 20:33

Falan yazdı:
asitanem yazdı:valla bilmem artık ben kaydımı yaptırdım darısı sizin basınıza. arkadaşlar bu konuda her kafadan bir ses cıkıyor. en iyisimi siz durumunuzu anlatabileceginiz birilerini bulup gidin görüsmeye. hakkımzıda hayırlısı bir biteydi su lise öldürmeyip süründürdü vallahi :D

Bilen insanlar böyle söylüyo zaten . Ayrıca resmi bir belge okula almama gibi bir lüksleri yok ;) Her okulda var bu mazeret belgen varsa kayıt yaptrabılırsın . Onu geçtim bu kadar ınsanı kımse mağdur edemez ;)
Bu arada aklıma gelmişken seninki kayıt değil sadece belgelerini önceden vermişsin . Diploma veya cıkma belgen olmadan değil üniversiteye ehlıyete bile almazlar . Sana tanınan hak sana özel değil genel bi hak bu ;)

asitanem
Uzman

Mesaj gönderen asitanem » 07 Eyl 2011, 20:45

Falan yazdı:
Falan yazdı:

Bu arada aklıma gelmişken seninki kayıt değil sadece belgelerini önceden vermişsin . Diploma veya cıkma belgen olmadan değil üniversiteye ehlıyete bile almazlar . Sana tanınan hak sana özel değil genel bi hak bu ;)
biliyorum bana özel olmadıgını. ben sadece şartlı kayıt yaptırdım durumumuda anlattım hayırlısı artık.halkegitimden mezun olabilecektir belgesini götürdüm. sonucta öyle yada böyle kayıt oldum :)

Kullanıcı avatarı
İdealistt
Doktor

Mesaj gönderen İdealistt » 07 Eyl 2011, 20:48

Hayır kayıt olmadın. Sadece dosyalarını alıp bir kenara koydular evraklarını getirince kayıt olucaksın bunu bana dürüstçe söylediler ön kayıt mazeretli kayıt falan yokmuş. sadece evrakları bekletiyorlar sen belgenı getırınce kayıt edıcekler yani bir tölerans tanıyorlar.

asitanem
Uzman

Mesaj gönderen asitanem » 07 Eyl 2011, 21:16

İdealistt yazdı:Hayır kayıt olmadın. Sadece dosyalarını alıp bir kenara koydular evraklarını getirince kayıt olucaksın bunu bana dürüstçe söylediler ön kayıt mazeretli kayıt falan yokmuş. sadece evrakları bekletiyorlar sen belgenı getırınce kayıt edıcekler yani bir tölerans tanıyorlar.

hmm neyse ne artık. bakalım bide su ikinci ek sınav olsaydıda cıkma belgesini bir an önce alsaydım..

21dicleli

Mesaj gönderen 21dicleli » 08 Eyl 2011, 18:55

arkadaşlar birbirimize hikaye anlatmayalım bir gerçek varki mevzun olmadan üniversiteye devam edemezsin her ne kadar ben kaydımı yaptırdım desende ve yine bir gerçek varki ek sınavlar sonucu mevzun oldugun zaman gittiginde her türlü kaydın yapilacaktır...

misslady
Acemi

Mesaj gönderen misslady » 08 Eyl 2011, 19:17

asitanem canım ben de senin gibi yaptırdım. Diğer öğrencilere hangi belgeleri verdiyse bana da onu verdiler. Öğrenci belgesi gibi bişi işte. İnşallah 2. ek sınavda olur ;)
Hepimiz için hayırlısı olsun. Ferah tutun içinizi

y_yesim
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen y_yesim » 08 Eyl 2011, 20:08

bu nasıl iş ya bende yaptıramadım ek sınavdan sonra çıkma belgeni al gel yapalım kaydını dediler ama bu arkadaslar biz yapdır dık diyor ömrüm bitti vallaha bir gireydik su üni. hayırlısı ile hepimiz :/

asitanem
Uzman

Mesaj gönderen asitanem » 08 Eyl 2011, 20:48

hmm ozaman her üniversite farklı istiyor arkadaşlar.. benimkine durumu anlattım şartlı kayıt yaptırdım. sınavlardan sonra cıkma belgemi götürcem daha sonra diploma cıkınca onu vericem tamam. umarım sizinkide hallolur ins.. hakkımızda hayırlısı..

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 09 Eyl 2011, 14:18

Akadaşlar ben bugün h.eğitime gittim mezun olabilirbelgesiiçinbana dedilerki. hiç belge olmadan kayıt olacaksın sınavdan sonra diplomanı götüreceksin bu kadarmış herşey birde bana h.eğitimin nosunu vedibirsorun çıkarırlarsa arasınlar bbiz konuşuruz dedi. isterseniz sizede numarayı vereyim sizede sorun çıkarırlarsa ararsınız.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön