ACİL SORU GEOMETRİ

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
esraaah
Çırak

ACİL SORU GEOMETRİ

Mesaj gönderen esraaah » 11 Eyl 2011, 20:06

merhaba ben 7-8 okuyucam bu sene şimdi baktım da Lise 1 geometri gormemişim ben örgün öğretimde
bunu vermem bir hayli güç. AMA ORTAK DERSİM,ORATK DERSLERDEN MUAF Olununuyormu ??

Yani ben şimdi üç kez geo seçsem ve geçemesem muaf olurmuyum..

sağolun

herşey güzel olacak! olmalı

Yns
Uzman

Re: ACİL SORU GEOMETRİ

Mesaj gönderen Yns » 11 Eyl 2011, 20:52

Evet 3 kez seçsen ve sınavda boş bıraksan yada 45 altı alırsan muaf olursun.Ama çok zor bir ders değil, 6'ya kadar zorlanmamıştım.Sonrasında 3 boyutlu cisimler felan girdi devam etmedim.Ocakta 7. dönem Mayısta 8. dönemsin ve kredilerini tamamlarsan mezunsun.3. döneme kalmamaya bak bence.Yani dersi muaf olmaya değil vermeye bak...
Resim

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...

Kullanıcı avatarı
esraaah
Çırak

Mesaj gönderen esraaah » 11 Eyl 2011, 21:31

ağzından bal damlıyor :) nitekim bu zavallı insancağız hayatta hiç geo gordümü sor bakalım.. ama tamam denicem!!!!!!!!!
YNS sen bana bittitirceksin walla.öperim :)

sevgiler
herşey güzel olacak! olmalı

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 12 Eyl 2011, 10:28

Esra, dost acı söyler misali ben bu sene mezun olmandan biraz şüpheliyim. Örneğin sen güzel sanatlar lisesi okumuşsun ve sistem farklı. Örneğin şarkı ile ilgili bir dersin vardır ve geçmişsindir, ama AÖL'de o ders yoktur. Dolayısıyla o dersin kredisi Açık Lise'ye geçmez, almamış farzedilirsin. Biraz meslek lisesi gibi yani geldiğin okulun sisemi. Kredilerin bu sene mezun olmaya yetmeyebilir, şevkini kırmak istemem ama hazırlıklı ol diye söylüyorum. Zaten Geometri derslerinden geçemem demişsin (ki çoğumuz dediğin gibi muaf olarak kurtulduk bu derslerden) Dolayısyla 3 dönem Geometri 1 ve 2 seçeceksin. Bu da 4 kredi eder ve başaramayacaksan dönem başı 4 kredi kaybın olacak ve en fazla 26 kredi alabileceksin sınavlarda. Bunu da aklında bulundur kaldığın derslerden muaf olurken aynı zamanda kredi de alamıyorsun ve bu yüzden dönem başı alabileceğin kredi düşüyor. Sistemi zamanla daha iyi anlayacaksın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön