yüz yüze eğitim
yüz yüze eğitim
mesleki açık öğretim lisesi 4cü sınıftayım fakat 3cü sınıftan; kaldğım 2 tane yüz yüze eğitim dersleri var. bu kaldığım dersleri 4cü sınıfla aynı anda vermem mümkün mü lütfen yardımcı olun...şimdiden tşkler. 

Re: yüz yüze eğitim
Tabi ki mümkün, son sınıfta olduğun için staj haricinde okula ya 4 saat ya da 6 saat gidip eğitim göreceksin. Ve alt sınıfta eğer çakışma olmazsa geçemediğin dersleri alt sınıf öğrencileriyle görebilirsin. Bunun için MAÖL'den sorumlu müdür yardımcınız ile görüş, o ayarlar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
peki ama yüz yüze eğitim aldığım okul müdür yardımcısı bu konu hakkında bişey bilmediğini söylüyor .. söylediği tek şey bu sene bittekten sonra gelecek sene kaldığım dersleri alabileceğimi söylüyor ne yapmam gerekiyo çok mağdurum bu sene normalde bitmesi gerekiyo uzaktan eğitim derslerimide tamamladım lütfen bi fikir verin daha fazla uzamasın okul...

kardeş mesleki derslerinde ek sınav yaptılar 5 9 eylül arası başvursaydın keşke takip etseydin siteyi maolu geçti o malesef bende o durumdaydım nası öyle bişey der müdür yardımcısı alabilirsin olmadı maolu ara onlar yardımcı olurda o müdür nası müdürmüş öyle şey mi olur
kardeş siteyi biraz önce farkettim daha önce bilmiyordum bilseydim takiplerdim... bende anlamadım nasıl bi mdür hiç bişi bilmiyo resmen hayatımızla oynuyorlar ya ne yapacağımı bilmiyorum artık aklım iyice karıştı boşu boşuna bir sene daha uzamasını istemiyorum artık bitsin istiyorm.....
bn eskişehirden yeni geldim ve öğrenimime afyonun bi ilçesinde devam edicm bu dönm ama okulda son sınıf olarak sadece bn varım ;ve müdür: sana yeni bi sınıf açamayız 3cü sınıflar son sınıf olana kadar bir sene beklemen gerekiyo onlarla birlikte devam ediceksin son sınıfa diyor. böyle birşey söz konusumu yoksa hak tanımaları gerekiyomu bnm uzaktan eğitim derslerim bitti sonuçta bekletmeleri doğrumu böyle birşey varmı sistemde.....
Öncelikle bu sene 5-9 Eylül arası yapılan ek sınava giremezdin zaten çünkü stajını henüz yapmamışsın. Diğer soruna gelirsek, müdür haklı. MAÖL yönetmeliğine göre bir sınıf açılması için aynı sınıf düzeyinde en az 8 öğrenci olmalı. Kısaca malesef sen tek olduğun için o okul sana eğitim veremez. Sanırım başka bir okul da yok, malesef bir sene beklemen gerekir bu durumda...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk