alttan dersler ve üniversite lütfen yardım edinnn

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
kalineee

alttan dersler ve üniversite lütfen yardım edinnn

Mesaj gönderen kalineee » 13 Eyl 2011, 11:33

arkadaşlar bende universiteyi kazandım fakat tercih yapmadım imam hatip acık lise ögrenbcisiyim ve alttan 3 dersim vardı diye ek sınav oldu 1ini verebildm sadece 2sini veremedm ek sınav olacakmıs diyorlar uniyi kazananlara bu ek sınav tercih yapıp da kayıtolamayanlara mı yoksa uniyi kazanacak kadar puanı olan herkese mi lutfen yardımcı olun 1 senem demek bu olay hiç bi sekilde ne baglı oldgm okuldn adam gıbı cvp alablyrm ne de acık ogretımden admın duyy sesimi beni bu konuların uzmanlarına yonlerın lutfennn

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Re: alttan dersler ve üniversite lütfen yardım edinnn

Mesaj gönderen gülbeyaz » 13 Eyl 2011, 11:59

kalineee yazdı:arkadaşlar bende universiteyi kazandım fakat tercih yapmadım imam hatip acık lise ögrenbcisiyim ve alttan 3 dersim vardı diye ek sınav oldu 1ini verebildm sadece 2sini veremedm ek sınav olacakmıs diyorlar uniyi kazananlara bu ek sınav tercih yapıp da kayıtolamayanlara mı yoksa uniyi kazanacak kadar puanı olan herkese mi lutfen yardımcı olun 1 senem demek bu olay hiç bi sekilde ne baglı oldgm okuldn adam gıbı cvp alablyrm ne de acık ogretımden admın duyy sesimi beni bu konuların uzmanlarına yonlerın lutfennn
üniversite kazanmış olma şartı aramıyorlar. eğer dönemin ve kredilerin yetiyorsa ve eğer 2. ek sınav yapılırsa (umarım yapılır.) girebilirsin. 2. ek sınava genellikle 12 kredisi kalanlar girebiliyor.

kalineee

Re: alttan dersler ve üniversite lütfen yardım edinnn

Mesaj gönderen kalineee » 14 Eyl 2011, 23:22

Acık ogretım lısesının sayfasında yazıyo bı tane daha ek sınav olacak gıbısınden bırsey ama bılmıyorum yanı olmayacaksa ıse gırecegım cok ıyı bı yerden ıs teklıfı aldım en azından bı senemı duzgun bı ısle kapatrm da unıversıte ıcın bırıkım yaoarm dıye dusunuyorum ama ne yazık kı kımseden duzgn bı cvp alamıyorum ne yapcam ben ya bu ne bıcım bır wgıtım sıstemıdr anlamadm kı bugun gıt yarın gel ısıne donmus

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön