*Aolde kredi sistemi olduğu için üniversiteye girişte öss ve okul puanının etkisi açısından puanlama nasıl oluyor.Aolden çıkan her mezun aynı puanlamı çıkıyor ve bu neye göre değerlendiriliyor ? Teşekkürler

Meraba yine benemrahk yazdı:MAÖL'den AÖL'ye geçiş için Pazartesi'nden itibaren evineen yakın ve görevlendirilmiş örgün düz liseye başvuracaksın, onlar sana dilekçe konusunda yardımcı olacaklardır.
Hmm.. Tamam tşk ederim .)emrahk yazdı:Okullar arası geçişlerde hem yeni kayıt döneminde hemde kayıt yenileme döneminde geçiş var deniliyordu AÖL sitesinde. Bu yüzden yeni kayıt dönemi de olur diyordum, ve yeni kayıt dönemi 16 Eylül'de bitiyor. Ama bazı arkadaşlar başvurmuş ve Pazartesi gününden itibaren başlıyor denilmiş. Son aylarda yeniden yapılandırılıyor AÖL sistemi ve bende şaşıyorum, birgün dedikleri, ertesi gün değişiyor. En iyisi geçiş yapacağın okula sormak. Dilekçeyi kendinde indirip doldurabilirsin (ki bu en mantıklısı) yapamayanlar için okul yardımcı olur dedim kısaca...
Evet bende okudum o yazıyı.. Ama öyle diyolar..emrahk yazdı:AÖL resmi sitesinde kapı gibi bilgi yayınlandı, nasıl biz yapmıyoruz derler?
MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİMDEN LİSESİNDEN AÇIK ÖĞRETİM LİSESİNE GEÇİŞ İŞLEMİ İÇİN EKRAN AÇILDI!
Daha önce, sadece Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü tarafından yapılabilen Mesleki Açık Öğretim Lisesinden Açık Öğretim Lisesine geçiş işlemleri, 15 Eylül 2011 tarihinden itibaren irtibat bürolarınca sistem üzerinden yapılabilecektir.
Buradan öğrenebilirsin başvurman gereken semtine en yakın liseyi;_Defne_ yazdı:Peki yeni okulu öğrenebileceğimiz yer neresi halk eğitim bu konuda yardımcı olurmu?