3 guzel fıkraaa

Fıkralar, Komik Hikayeler...
sumeyye
Uzman Doktor

3 guzel fıkraaa

Mesaj gönderen sumeyye » 05 Ağu 2008, 21:28

Adamın biri berbere gitmiş saç sakal traş et demiş. Sakallar tamamda sıra saça gelince adam sormuş nasıl olsun? iyi hoşta adamın kafasında 5 tel saç varmış önce sağa doğru tara demiş tam tararken 1 tanesi gitmiş sonra sola tara demiş 1 tanesi daha gitmiş baktı olmucak amaaan bırak dağınık kalsın demiş

Hristiyan çocuğun biri annesinden bisiklet istemiş anneside sen çok yaramazsın günahın çok git İsa 'dan iste demiş oda mektup yazmış beğenmemiş yırtmış bidaha yazmış gene beğenmemiş bi kaç kere yazdıktan sonra bakmış olmucak kiliseye gitmiş anneside çocuk dine imana geldi die sevinmiş Kiliseye giden çocuk sağına soluna bakmış Meryem ana tablosunu alıp ewe gelmiş oturmuş tekrar başlamış mektuba ''İsa annen elimde bisikleti ister getir ister getirme''

Temelin hiç evlenmemiş kızı ölüyor ve temel mezar taşına şunların yazılmasına istiyor '' Bakire doğdu bir döne, bakire yaşadı çok sene, bakire öldü fakire, Temel kızı fadime..
mezarcı bu yazıyı çok uzun bulur ve uğraşmamak için şunları yazar ''Temel kızı fadime açılmadan iade''

BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)

Kullanıcı avatarı
azra
Uzman Doktor

Re: 3 guzel fıkraaa

Mesaj gönderen azra » 06 Ağu 2008, 07:00

sonuncusu çokk komik yaaa
kızz sumeyyee güldürdün beni sabah sabah
cnm bnm :mrgreen:

sumeyye
Uzman Doktor

Re: 3 guzel fıkraaa

Mesaj gönderen sumeyye » 06 Ağu 2008, 18:03

:lol: :lol: :wink:
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)

“Fıkralar” sayfasına dön